שרשור הכנה למפגש מחר

מצב
הנושא נעול.
בוקר טוב לכולם!../images/Emo41.gif

שרשור הכנה למפגש מחר

1. שכל אחד ירשום מה הוא מביא 2. מי שמגיע ברכב ויכול להציע טרמפ לכמה חברי פורום שירשום מהיכן הוא יוצא ומתי. 3. מי שאולי מחפש טרמפ מוזמן לכתוב. 4. מי שמגיע בתח"צ ורוצה שותפים לנסיעה שירשום, אולי עוד מישהו מגיע מאותו כיוון ואנשים יוכלו לנסוע ביחד.
בוקר טוב לכולם!

ובוקר טוב גם למי שמגיע מחר למוזיאון מה דעתכם שנעשה מה שעשינו פעם קודמת במוזיאון? כל אחד יביא משהו וכך יהייה לנו משהו קטן לשתות ולאכול שם. מה אתם אומרים
יום טוב

יצחקA

New member
בשימחה!

בוקר טוב לכולם!

ובוקר טוב גם למי שמגיע מחר למוזיאון מה דעתכם שנעשה מה שעשינו פעם קודמת במוזיאון? כל אחד יביא משהו וכך יהייה לנו משהו קטן לשתות ולאכול שם. מה אתם אומרים
יום טוב
בשימחה!
אני אביא עווגיות לפסח ובקבוק מיים מינרליים.

אני אבי שתי בקבוקי שתייה

בוקר טוב לכולם!

יום טוב
אני אבי שתי בקבוקי שתייה

ronatd

New member
גפילטע פיש הולך?

בוקר טוב לכולם!

יום טוב
גפילטע פיש הולך?

טומי*

New member
באיזו שעה אתם נפגשים../images/Emo35.gif

בוקר טוב לכולם!

יום טוב
באיזו שעה אתם נפגשים

לאחר שהנסיעה המשותפת בוטלה?

fireman

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכנה למפגש מחר../images/Emo41.gif

שרשור הכנה למפגש מחר

1. שכל אחד ירשום מה הוא מביא 2. מי שמגיע ברכב ויכול להציע טרמפ לכמה חברי פורום שירשום מהיכן הוא יוצא ומתי. 3. מי שאולי מחפש טרמפ מוזמן לכתוב. 4. מי שמגיע בתח"צ ורוצה שותפים לנסיעה שירשום, אולי עוד מישהו מגיע מאותו כיוון ואנשים יוכלו לנסוע ביחד.

fireman

New member
מישהו מגיע מאזור ב"ש והסביבה?

שרשור הכנה למפגש מחר

בתח"צ\רכב.....לא משנה....

אנחנו מגיעים מיהוד, אבל אחרי המפגש

בתח"צ\רכב.....לא משנה....
אנחנו מגיעים מיהוד, אבל אחרי המפגש
נוסעת לדיזנגוף לעוד מפגש. כך שאני יכולה להציע לשני אנשים טרמפ: one way ticket. אני אביא את הבעל שלי שלמעשה מביא אותי
עוגיות פסח ובקבוק שתיה

ה דרומי

New member
אני בא לאכול אני מגיע מלוד ואחרי

שרשור הכנה למפגש מחר

אני בא לאכול אני מגיע מלוד ואחרי
זה מעוניין להגיע למועדון חובבי הרכבות בנצר מה להביא הכי נוח לי זה שתיה קלה

אני מביא

שרשור הכנה למפגש מחר

אני מביא
בקבוק שתיה רשיון נהיגה לאוטובוס (לצערי הרב אוטומט בלבד) אחי הקטן ואנחנו באים מי-ם בתח"צ (למרות שנשמח לטרמפ)

יש כוסות? אם אין אז אני אביא

אני מביא
בקבוק שתיה רשיון נהיגה לאוטובוס (לצערי הרב אוטומט בלבד) אחי הקטן ואנחנו באים מי-ם בתח"צ (למרות שנשמח לטרמפ)
יש כוסות? אם אין אז אני אביא
רק שישלחו לי במסר כמה בערך להביא

ארזS

New member
מצטער לאכזב אתכם

שרשור הכנה למפגש מחר

מצטער לאכזב אתכם
אבל גם אני מאוכזב מאוד מכך שאינני יכול להגיע למפגש. (עקב אילוצים משפחתיים). מאחל לכולכם שתהנו ולהתראות בעזרת ה' במפגש הבא.

מצטער לאכזב אתכם.

מצטער לאכזב אתכם
אבל גם אני מאוכזב מאוד מכך שאינני יכול להגיע למפגש. (עקב אילוצים משפחתיים). מאחל לכולכם שתהנו ולהתראות בעזרת ה' במפגש הבא.
מצטער לאכזב אתכם.
מצטער לאכזב אתכם,למרות שאמרתי לכם שאני בא מחר למפגש לצערי הנני יכול להגיע מחר כי החליטו היום בעבודה שצרכים לבוא מחר לעבוד (נו מה לעשות שעבודה קודם),לאנורא אני אלך ביום עצמאות. אני מקווה שאתם לא כועסים אלי רציתי כל כך לבוא אפילו אמרתי לאחראי שלי שיש לי פגישה איתכם. שיהיה לכם סיור מהנה ומוצלח ותביאו הרבה תמונות באיחוד תמונה שאני רוצה,אני רוצה שתצלמו לי את גרר ריאו קמינקס (שאני הייתי מטפל בהם בצבא ). ושוב אני רוצה להגיד שאני מצטער על שאני לא מגיע מחר למפגש. תודה מראש: ערן הובר שבת שלום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה