שרשור היכרות

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif שרשור היכרות ../images/Emo41.gif

מכיוון שזה פורום חדש, ואנשים פה לא ממש מכירים אחד את השני, חשבתי שזה יהיה נחמד שכל אחד יכתוב כמה מילים על עצמו, כמו גיל, עיסוק וכו'... שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק: רקע דתי: תחביבים:

BabyBoy1

New member
התשובות שלי

שם: שלום גיל: 20 מקום מגורים: מרכז. עיסוק: אני עתודאי, לומד הנדסת חשמל באוני' ת"א. רקע דתי: מסורתי. תחביבים: מוזיקה, חברים, טלוויזיה, סרטים.

קיל איל

New member
אני...=)

גיל-16(ומשו!:) ) שם-איל מקום מגורים-כפר סבא עיסוק-כיתה י"א רקע דתי-הממ...דתל"ש?הורים דתיים,בצפר דתי תחביבים-אומנות
חיות
סימפסון
מוזיקה!
חורף...פאזלים גם כן

ה ר ז ה

New member
היייי

גיל 18+ עיסוק צבאי תחביבים- מחשב,צילום,ספורט,וחיות שהן חיות לא בני אדם חיות

nmc1985

New member
שלום!

אני ניר, בן 19 וחצי מירושלים. אני דתל"ש, ההורים והמשפחה דתיים, עד החטיבה למדתי בבתי ספר דתיים, אפילו הייתי קצת בבנ"ע...

הגיע הזמן - פורום חשוב מאוד!

נעים מאוד. מפאת רגישות העניין לא אזדהה בשמי האמיתי, אבל "דייזי" יהיה מספיק בהחלט. פתח תקוואי, בן 22. דתי לאומי, בוגר ישיבה תיכונית וישיבה גבוהה. מקווה שהפורום יתפתח ויהיה פעיל, כי הנושא באמת חשוב ודוחק מאוד והדיון עליו בפורומים הרגילים (בחיים האמיתיים) כמעט ולא אפשרי, אז התחליף - פורום אינטרנטי - נראה לי אלמנטרי. נעלה ונצליח.

שלום

אני לא דתי אבל תמיד הרגשתי שהדת מצד אחד מעניינת אותי אבל מצד שני לא ממש מקבלת אותי בתור הומו.. בכל מקרה השילוב של להיות הומו ודתי נראה לי מעניין.. למרות שאני מניח שלאנשים שנולדו לזה זה לא נראה כלכך "מעניין" אלא יותר קשה כי יש להם קונפליקט בין 2 דברים שהם מרגישים מחוברים אליהם.. אולי הגישה הרפורמית או הקונסרבטיבית יותר מתאימה ? לא מבין בזה בהרבה.. בכל מקרה אשמח להיות חלק מהפורום שלכם, אם אתם מקבלים גם חילונים כופרים

קיל איל

New member
רק כי יש לך ניק ממש יפה!

סתם,אני בטוח ששלי המנהל יקבל אותך בזרועות פתוחות:) אין יותר מידי גישות דתיות שתומכות בנו,אבל יש רבנים יחידים שמקבלים אותנו כחוטאים אך כחלק מהחברה,(הרב קוק למשל) אם זה מעניין אותך תחקור את הדת!יש בה כמה דברים מעניינים,והמווןן דברים משעשעים::) בכל מקרה,ברוך הבא ושנה אזרחית טובה!

BabyBoy1

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

מקבלים את כולם לפורום, תרגיש חופשי להצטרף

../images/Emo26.gifME../images/Emo36.gif

שם:נתנאל גיל:16.7 מקום מגורים:ירושלים עיסוק:תלמיד תיכון רקע דתי:דתי-מסורתי תחביבים:אינטרנט , מוזיקה , טלויזיה , בגדים ומוצרי טיפוח (ה-2 האחרונים גם נחשבים
) .

לאה29

New member
טוב...אז...אני... ../images/Emo9.gif

בת 29...
(לא טבעי..) חזרתי בתשובה,התחתנתי ,
חזרתי בתשוקה,התגרשתי..
ירושלמית בהווה....ובעבר...
הרקע הדתי שלי : מסובך/מורכב...
אני דתיה לייט, דתלפית,דתילוניהה...
אוהבת את אלוהים והוא אוהב אותי (עם כל הבאגים ..)
תחביביי הם מרובים : לרקוד לאהוב לקרוא לנגן לשמוע להקשיב לצחוק להצחיק ואנשים. זהו ..עד כאן.. אה..ושכחתי לומר.. ש....אני סטרייטית... אך חובבת את חוף הילטון וכל מה שמשתמע....... זהו...עד כאן... עכשיו הולכת לרקוד..... בייי

dagystyl

New member
שלום אנשים!

אני שמח להשתתף בפורום למרות שאני דיי דתל"ש, אבל עדיין, אני חי בבית עם משפחתי הדתייה ולא חסרים הקונפליקטים. אז ככה: שם: עמי גיל: 21 מקום מגורים: רמת גן עיסוק: חייל גאה בצבא הגנה לישראל (ועוד בעזה!) רקע דתי: גדלתי על רקע דתי ואני עדיין חי עם ההורים. אני מחשיב את עצמי כדתל"ש (דתי לשעבר) כי אני כמעט ולא שומר על הדברים, אבל אני חי חיים כפולים. תחביבים: מוזיקה והופעות (עברי לידר), בתי קפה, ציור, אוהב את המראה של מכיניסטים ובני עקיבאיים שמנמנים וגבוהים... (כמו הקצין החדש אצלנו... אוף... הוא כזה חמוד!) אממממ.... זהו בקיצור...

נ י ר 5

New member
שלום לכם

קוראים לי ניר, אני בן 22, חייל משוחרר ועוד מעט מתחיל ללמוד במכינה. זאת פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, אני מקווה שאוהב להיות פה. ניר.

offir67

New member
עכשיו אני...

היי עכשיו אני כנראה אני בין המבוגרים
בן 37 מכפר סבא ף כרגע מחפש עבודה בשעות הפנאי עוסק ברפואה אלטרטיבית, למדתי בישיבה תכונית כרגע לא דתי אבל שומר קצת על דברים.

aviramis

New member
הפרטים שלי

שם: אבירם גיל: 23 מקום מגורים: חיפה עיסוק: אבטחה רקע דתי: מסורתי (מתחזק) תחביבים: קריאה, כתיבה, ציור, כדורגל (צפיה), הסטוריה, יהדות (למידה) אפשר לכתוב אם אני מחפש להכיר מישהו (למטרת חבר טוב וכאלה)?

למעלה