שריפה בתחנת באר שבע מרכז

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
../images/Emo41.gifשריפה בתחנת באר שבע מרכז../images/Emo70.gif

שריפה בתחנת באר שבע מרכז

בסמוך לשעה 4:00 בבוקר הוזעקו כוחות מכבי אש ע"י שומר התחנה לשריפה במתחם תחנת רכבת באר שבע מרכז. השריפה השתוללה במתחם בית הקפה של התחנה, לבית הקפה נגרם נזק כבד מאוד. 2 צוותי כיבוי מתחנת באר שבע בפיקודו של רשף אלי פרץ כיבו את השריפה. גורמי השריפה נחקרים ע"י מכבי האש ומשטרת ישראל.

fireman

New member
עוד אחת

שריפה בתחנת באר שבע מרכז

בסמוך לשעה 4:00 בבוקר הוזעקו כוחות מכבי אש ע"י שומר התחנה לשריפה במתחם תחנת רכבת באר שבע מרכז. השריפה השתוללה במתחם בית הקפה של התחנה, לבית הקפה נגרם נזק כבד מאוד. 2 צוותי כיבוי מתחנת באר שבע בפיקודו של רשף אלי פרץ כיבו את השריפה. גורמי השריפה נחקרים ע"י מכבי האש ומשטרת ישראל.
עוד אחת
יש עוד הרבה, מחר ההמשך.

fireman

New member
זאת אחרונה בהחלט להיום

שריפה בתחנת באר שבע מרכז

זאת אחרונה בהחלט להיום

evgeniy2

New member
elians צודק !

אויש לא נעים

אבל יש להם כסף הרבה כסף ... המחירים שלהם ממש רצחניים, מדי פעם להוציא כסף לא יזיק להם...
elians צודק !
תגיד לי fireman איך כזה מוגדם הלכת וצילמת תתמונות ?

fireman

New member
אני כבאי מתנדב בבאר שבע

elians צודק !
תגיד לי fireman איך כזה מוגדם הלכת וצילמת תתמונות ?
אני כבאי מתנדב בבאר שבע
את הריח של השריפה הרחתי עד לבית, ממש במקרה הרמתי טלפון לתחנה לשאול אם יש איזה שריפה איפשהו, המוקדן אמר לי שיש שריפה בתחנת רכבת מרכז, לקחתי את המצלמה ואת עצמי לשם במיידי.

fireman

New member
אגב, צילמתי כמה תמונות לילה

אני כבאי מתנדב בבאר שבע
את הריח של השריפה הרחתי עד לבית, ממש במקרה הרמתי טלפון לתחנה לשאול אם יש איזה שריפה איפשהו, המוקדן אמר לי שיש שריפה בתחנת רכבת מרכז, לקחתי את המצלמה ואת עצמי לשם במיידי.
מאוד איכותיות של הרציפים של ב"ש - מרכז ומערך IC3 מספר מס' 9 כחלק מרכבת בת 4 מערכים או 5 מערכים, הקצה היה רחוק מידי בשביל לספור

elians

New member
בא לך לתרום את התמונות../images/Emo13.gif

מאוד איכותיות של הרציפים של ב"ש - מרכז ומערך IC3 מספר מס' 9 כחלק מרכבת בת 4 מערכים או 5 מערכים, הקצה היה רחוק מידי בשביל לספור
בא לך לתרום את התמונות

שצילמת לטובת הארכיון הפרטי שלי? אימייל [email protected]

אצלנו היתה לפני שבוע

אני כבאי מתנדב בבאר שבע
אצלנו היתה לפני שבוע
שריפה ענקית בצומת סביון, ליד תחנת הדלק, בכל האזור היה ריח של אש (איכס) סגרו את כביש 461, כל המכוניות הגיעו לתוך יהוד הקטנה שלנו ופקקו אותה לגמרי. זה היה נורא.

ישראל ב

New member
את מספרת לי?

אצלנו היתה לפני שבוע
שריפה ענקית בצומת סביון, ליד תחנת הדלק, בכל האזור היה ריח של אש (איכס) סגרו את כביש 461, כל המכוניות הגיעו לתוך יהוד הקטנה שלנו ופקקו אותה לגמרי. זה היה נורא.
את מספרת לי?
את יודעת שהייתי תקוע בפקק בגלל השריפה הזאת כמעט 3 שעות? הייתי צריך להגיע לשמירה באחד המקומות שאני מאבטח שם בסביבה והיה לי טרמפ מהבית אבל נתקענו ועשינו סיבוב ענק שגם לא עזר כל כך ואיחרתי למשמרת שלי. מזל שהצלחתי להתקשר בסלולרי לאחראי שלי ואמרתי לו מה המצב והוא האמין לי כי הוא ידע על הבלאגן שהיה בגלל השריפה הזאת ואז השומר הקודם נשאר עד שהגעתי (אל תדאגו הוא קיבל פיצוי כספי על זה).אבל אני הפסדתי ולא קבלתי תשלום על הזמן שלא שמרתי. הם צודקים אבל מה אני אשם?

אנחנו בדיוק רצינו לנסוע לקניות

את מספרת לי?
את יודעת שהייתי תקוע בפקק בגלל השריפה הזאת כמעט 3 שעות? הייתי צריך להגיע לשמירה באחד המקומות שאני מאבטח שם בסביבה והיה לי טרמפ מהבית אבל נתקענו ועשינו סיבוב ענק שגם לא עזר כל כך ואיחרתי למשמרת שלי. מזל שהצלחתי להתקשר בסלולרי לאחראי שלי ואמרתי לו מה המצב והוא האמין לי כי הוא ידע על הבלאגן שהיה בגלל השריפה הזאת ואז השומר הקודם נשאר עד שהגעתי (אל תדאגו הוא קיבל פיצוי כספי על זה).אבל אני הפסדתי ולא קבלתי תשלום על הזמן שלא שמרתי. הם צודקים אבל מה אני אשם?
אנחנו בדיוק רצינו לנסוע לקניות
באור יהודה (מצאנו לנו כיוון
) ונתקענו בפקק בתוך יהוד, ואז גם התברר לנו שעל אור יהודה אין לנו מה לחלום, וחלטנו לחזור הביתה אבל גם זו היתה בעיה, כי מצאנו את עצמנו תקועים מלפנינו מאחורינו ומצדדינו רק מזל שלא מעלינו
. עכשיו אני צוחקת, אבל זה היה סיוט, בחיים שלי לא ראיתי את יהוד בצורה כזו פקוקה.

חבל מאוד !

שריפה בתחנת באר שבע מרכז

חבל מאוד !

vitamin P

New member
../images/Emo4.gif אווץ...לא נעים...

שריפה בתחנת באר שבע מרכז

אווץ...לא נעים...

מצב
הנושא נעול.
למעלה