עד לפני כמה ימים המשקל די ירד לבד - כנראה, אלה עוד היו עודפים מהריון. עכשיו כבר לא - צריך להתחיל לעבוד על זה. אז היום הייתי 78.6 קילו. המטרה - 65. נראה מה יהיה עוד שבוע.
אז אני 86.1 אבל זה אחרי ארבעה ימים בסאפרי שממש לא שמרתי טוב. מאתמול אחרי הצהרים אני חזרה במשמעת, כולל תכנונים על ספינינג הערב. ורק אגיד שבשיעור ספינינג האחרון - התעלפתי... באמת לא כביטוי, בשלב המתיחות, פשוט התעלפתי ונפלתי על הרצפה - מזל שהיו שם כדורים של פילאטיס לבלום את הנפילה...
אם קרסת אחרי ספינינג, נראה כי העמסת על עצמך סיבולת גבוהה מידיי
ושווה בדיקה. אצלנו ב3 חדרי כושר מבקשים בדיקות מאמץ לפני שמתירים ספינינג....... חוץ מזה, תמיד כדאי להיות קשוב לגוף. איך הנשימה שלך בזמן מאמץ? מצליחה למלא את הריאות באויר? זו גם פונקציה להתעלפות..............
אני מאוד קשובה לעצמי ולא עושה מעבר למה שאני מרגישה שאני יכולה. זאת כבר פעם שניה שכשאני נעמדת פתאום אני מרגישה שהדם אוזל מהגוף וכמו משקולות מושכות אותי למטה - ואז אני מוצאת את עצמי על הרצפה. כבר קרה לי לפני כמה חודשים כשקמתי מהמיטה... אני משערת שכשאהיה בארץ אעשה בדיקות כלליות.
שלחתי תגובה מקודם אבל התפוז הזה..../images/Emo46.gif רציתי להגיד שכיף מאוד שחזרת, היית חסרה ../images/Emo24.gif מקווה שנהנית בספארי שלך ../images/Emo205.gif - אמנם שני קילו זה באסה, אבל אל תתני לזה לקלקל לך את החוויה. גם אני מצטרפת לקריאה לבדיקות כלליות ומקווה שהכול בסדר. וזהו...רק שמחה לראות אותך כאן!
נפילת לחץ דם, נכון, צריך בדיקות, גם לבדוק ברזל [זה גם אחד הגורמים לזה] ובנתיים- כשאת משנה מצב משכיבה - לישיבה - להמתין 5 שניות ומישיבה- לעמידה - לעמוד - ושוב להמתין 5 שניות לפני הצעד הראשון..... לא רופאה, ובכל זאת - זה אמור למתן את הנפילות האלה
קודם 2 קילו שהתווספו עכשיו, אחרי זה כבר כל השאר. אם את מציבה לפניך מטרות קטנות יותר, זה יותר קל. אם את מתקדמת 2, אחרי זה עוד 2 ואחרי זה עוד 2, זה יותר פשוט מאשר ישר לחשוב על 6. (כתבתי בשפה קצת עילגת, אבל אני מקווה שהכוונה ברורה).