שני ה- 21/12 ב- yes stars

liranru

New member
../images/Emo41.gif שני ה- 21/12 ב- yes stars ../images/Emo41.gif

רובין הוד 3 - פרק 7 | 19:35 ב- yes stars Action/HD חוק וסדר: כוונה פלילית 6 - פרק 11 | 22:00 ב- yes stars Action/HD המנטליסט - פרק 6 | 22:45 ב- yes stars Action/HD הרווקה 5 - פרק 8 | 21:00 ב- yes stars Drama/HD משפחת סימפסון 15 - פרק 12 | 22:00 ב- yes stars Comedy

Dandushit 24

New member
../images/Emo23.gif הרווקה../images/Emo23.gif

ישששששששששש היא העיפה את ווס
יש אלוהים בשמיים היא לא מפגרתתתת
מאז הרווקה טריסטה לא הייתי כל כך רתוקה למסך לרווקה

מאייושש

New member
אני לא כ"כ עוקבת אבל ראיתי את אחד הפרקים לא

מזמן.. היא השאירה את החמוד הזה שהם עשו טיול למדריד ורקדו פלמנקו?ואת זה שהיה אחריו...שהוא גם היה חממממוד בטירוף חח את יודעת על מה אני מדברת?

Dandushit 24

New member
כן קיפטון../images/Emo13.gif

זה שאמר לה במילים אחרות שהוא לא יציע לה נישואין בסוף הסדרה אם היא תבחר בו.

היא העיפה את הבחור הנכון .. אבל

היא עדיין מפגרת ולא סגורה על עצמה מעיפה בחורים מושלמים כי לא שברו להם את הלב.. הסרבי קרואטי הזה.. ואז פרינס צ'רמינג .. ואז היינן.. ואני בטוח שמתוך השלושה היא גם לא תשכיל לבחור נכון בעצמה היא אמרה שהיא נמשכת לבחורים הלא נכונים

לא רציתי לעשות ספויילר

למרות שהפרקים האלו כבר שודרו ואני מחכה מידיי שבוע לפרק החדש בציפיייה לראות עד הסיום הגדול בכל מקרה הסרבי קרואטי הכוונה לבחור שנראה כמו דוגמן ויש לו משפחה יוצאת קרואטיה סרביה שעשו הרבה שמח.. ובכל מקרה היא יצאה עימו לדייט או לדאבל דייט והשיארה אותו ללא ורד מה שהוציא אותו מהתחרות דיי בשלב ההתחלתי הפרינס צ'רמינג זה כמובן ג'ייק הטייס עם אמות המידה ועשיית הצדק (שנכון לו עוד גדולות ונצורות) והיינן זה הבן 27 אם אני לא טועה שהוא והמשפחה שלו מתעסקים עם יקב וייצור יין (אם את זוכרת את אחיו המפחיד עם הזקן הצרפתי והשיער הגולש) ושהם היו יחד בג'קוזי .. אבל כמובן שהיא העדיפה את ווס עליו בכל מקרה מעניין מה יקרה הלאה עם .. אד שאמנם לא נראה לכל בחורה רגילה כמושך במיוחד לעומת האחרים אבל יש לה כימיה ומשיכה אליו ולמגע איתו בעיקר נשיקות בכל מצב.. או קיפטאון שאמור להיות מתאים לכל בחורה נורמלית עם מקצוע ואישיות .. אבל משום מה היא פוחדת או נרתעה מהדייט עימו בספרד בפרק האחרון או ריד שאני קורא לו צ'נדלר (מחברים..הסדרה).. שהוא גם אחלה גבר כך נראה וציני ואו כמו שהיא מתארת אותו נוירוטי.. רק שעניין המחויביות מרתיע אותה

Dandushit 24

New member
בתור בחורה - אני הייתי הולכת על אד../images/Emo9.gif

כי אני אחת שלא רוצה את הbad boy (ווס) או פרינס צ'רמינג (ג'ייק הטייס) קיפטון בהחלט בחור מושך מאווד אבל הוא too much לפעמים בחורה רוצה את הבן של השכן ממול וזה אד.
עם כל הפשלות שלו. אני יודעת שאני יוצאת מן הכלל (לפי חברות שלי
שאוהבות את ג'סי הקוראטי סרבי שלך ואת קיפטון) שאנחנו רואות את הסדרה אבל מה אני אעשה
למרות שריד מצחיק ולגמריי צ'נדלר
טוב אני זאת בחברים אהבה הכי הרבה את צ'נדלר חחחח

למעלה