שיר השבוע

../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

סורי על הדיליי, הייתי אצל עדי ואז היה ישנן בנות, ואז דיברתי עם שוגע, אל תקחו ללב.
מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם
מהו אלבום השבוע שלכם
מהו אמן השבוע שלכם
למה אתם מאזינים עכשיו
הסבירו למה דווקא שירים ואמנים אלו
צרפו את מילות השירים
צרפו תמונה לבחירתכם

Liquid Dreams

New member
ME

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? לא בדיוק שלהם... heart shaped box מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? תינוקי- רמי קליינשטיין, Pump It- בלאק אייד פיז, Dum Diddly- בלאק אייד פיז, וכו' וכו' מהו אלבום השבוע שלכם? אין מהו אמן השבוע שלכם? אין למה אתם מאזינים עכשיו? לטלוויזיה..
הסבירו למה דווקא שירים ואמנים אלו? כי ככה, אני שומעת אותם המון צרפו את מילות השירים? נחשו מי לא מביאה אף פעם? צרפו תמונה לבחירתכם? עזבו אותי באימא'שכם, אני בתגובה מהירה.

yogniz

New member
יופי חיכיתי לזה..../images/Emo109.gif

שיר אוונסנסי: אני מניח שהשיר החדש הנ"ל...
שיר לא אוונסנסי: Coldplay- A message- שיר פשוט מדהים..גם למי שלא ממש אוהב את הסגנון של קולדפליי...שיר מרגש יפה שאני בטח שכל אחד יתמכר אליו בשמיעה שנייה מקסימום. תנסו
אלבום השבוע: Coldplay- X& Y
אמן השבוע: תנחשו לבד..לא קשה במיוחד
Coldplay- White shadows הסינגל החדש לשהם לרדיו בלבד...הולך להטחן בגלגלצ בקרוב אז סביר להניח שגם אתם תשמעו אותו במוקדם או במאוחר
בין אם תרצו ובין אם לא ><
למה שירים ואמנים אלו
אני כבר המון זמן טוחן באוזן את קולדפליי ועדיין לא הגעתי לשלב שנמאס לי...מלבד השירים המוכרים שלהם יש להם עוד כל כך הרבה שירים יפים שכדאי לנסות לשמוע
והשיר הספציצי שבחרתי הוא יפה במיוחד..השיר האהוב עליי לשנה הקרובה כנראה
לפחות עד שיצא הדיסק החדש של אוו... מי שאוהב את קולדפליי שיגיד איי. איי ^^ מילות השיר: Coldplay- A message My song is love Love to the loveless, shown And it goes up You don't have to be alone Your heavy heart Is made of stone And its so hard to see you clearly You don't have to be on your own You don't have to be on your own And I'm not gonna take it back Well I'm not gonna say I don't mean that Your the target that I'm aiming at And I get that message home My song is love My song is love, unknown And I'm on fire for you, clearly You don't have to be alone You don't have to be on your own And I'm not gonna take it back And I'm not gonna say I don't mean that Your the target that I'm aiming at But I'm nothing on my own Got to get that message home And I'm not gonna stand and wait Not gonna leave it until its much too late On a platform I'm gonna stand and say That I'm nothing on my own And I love you, please come home My song is love, is love unknown And I've got to get that message home

lapis l

New member
ואוו שנים שלא עניתי על זה..

אוקי אוקי מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? אין אחד.. שניםםם שלא שמעתי אותם.. מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? sunburn וPlug in baby של muse. מהו אמן השבוע שלכם? Museee למה אתם מאזינים עכשיו? אממ לnothing's burning של Telepopmusik. אין לי מושג מה זה אני פשוט באתר שמנגן לי חופשי מוזיקה אז זהו. הסבירו למה דווקא שירים ואמנים אלו: אני אוהב את הקטע פתיחה של שני השירים ובמיוחד את השירה. בלופ בלופ בלופ שנים לא הייתי פה. מוכנים לקבל אותי חזרה?

Gaius Octavius

New member
שנים שלא עניתי על זה...

אין שיר שבוע אוונסנסי. לא אוונסנסי - Sonata Arctica - Destruction Preventer Iron Maiden - Journeyman Helloween - Mrs. God אלבום השבוע - Sonata Arctica - Ecliptica, אני משער. אמן השבוע - Sonata Arctica
למה אתם מאזינים עכשיו - נו, כבר לא נעים לי. Sonata Arctica - Destruction Preventer. למה דווקא? כי הם פאקינג מעולים.

sweet stav

New member
שלי...../images/Emo13.gif

מהוהשבוע האוונסנסי שלכם-tourniquet מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי - ANOM-christina aguilera שלכם מהו אלבום השבוע שלכם-אין מהו אמן השבוע שלכם-איימי לי,כריסטינה אגילרה למה אתם מאזינים עכשיו-figther הסבירו למה דווקא שירים ואמנים אלו -יש להם שירים יפים..
צרפו את מילות השירים-אין לי כוח
צרפו תמונה לבחירתכם -

frozen Blood

New member
הופ הופ טרה לה לה נגמרה לה עוד שנה

:Xשיר השבוע אוונסנסי-לא בדיוק שמעתי.שיר השבוע לא אוונסנסי- bullet for my valentine-teras dont fall .a.f.i-miss murder(צ'אקי זוכרת כשנסענו ליניב...אז הביאו לך בעודף שטר שכתבו עליו משהו על הלהקה הזוXDDD.) חווה אלברשטיין- חד גדיא (חנה לסלאו ונטלי פורטמן רולז והערביה בסדר.) הראל מויאל-כמו אוהבים britney spears-everytime .rihanna-unfaithful זה שיר יפה;[ מה;[. שיר שאני שומע עכשיו-אביב גפן-מלאך. אלבום השבוע ואמן השבוע אינם. שירים אלה נבחרו עקב שמיעה רבה. תמונה-אחחח התמימות הזו...

Aragollum

New member
חמוד../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

מתוך שיחה עם ליבי: "אמא לא אמרה לך לא להאמין לשמועות של ילדים לטביים?" D-:

yotem 16

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo83.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? Understanding.
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? Angel- Sarah Mclachlan.
מהו אלבום השבוע שלכם? Anywhere but home.
מהו אמן השבוע שלכם? כריסטינה אגילרה P:
למה אתם מאזינים עכשיו My Happy Ending- Avril Lavigne.
הסבירו למה דווקא שירים ואמנים אלו? סתם.

Guitar Girl1

New member
לשון זה רע

אבל מחר זה נגמר
מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? אין
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? tenacious D- Tribute חח הם שרוטים
מהו אלבום השבוע שלכם? להלהלה מהו אמן השבוע שלכם? אמממ.. למה אתם מאזינים עכשיו? beatles- all you need is love הסבירו למה דווקא שירים ואמנים אלו? כי הם טובים וזה.. צרפו את מילות השירים.. לא רוצה
צרפו תמונה לבחירתכם

o0oSlipKnoTo0o

New member
../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? my immortal
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? circle/slipknot
מהו אלבום השבוע שלכם? אמממ חלולים
מהו אמן השבוע שלכם? אביב גפן, סליפנוט, אוונסנס
למה אתם מאזינים עכשיו? שיר עצוב/אביב גפן
הסבירו למה דווקא שירים ואמנים אלו? אמממ כי רע לי ואני מאושרת... ולא שפויה
אמממ ואם אתם שואלים למה שמתי ת'תמונה [?] כי אני מתגרה מזההה

למעלה