שירשו דברים שלא ידעתם עליי

• פותח הנושא keds
  • פורסם בתאריך

ר י י ן

New member
אממ אני!

* ההורים שלי גרושים!!איזה מקורי זה אהה? * אני מאוד מאוד ביצ'ית.... *יש לי קטע כזה להרוס דברים *יש ל ימטרה בחיים להרוד את יוגב אבל בד"כ זה נגמר שאני מכאיבה לעצמי... *לפעמים למוח שלי יש קצר (אהה יוגב זה לא עובד כי זה רק בנוקיה!!!) *יש לי 3 כלבים *2 חתולים *אני בקשר שנדלק ונכבה עם מישהו שקוראים לו אור *אני חובבת מין מושבעת *אני מבריזנית מקצועית *אם אני מקבלת מעל 90 בבוחן או מבחןם אני מקבלת 100 שקל *יש לי אובססיה לאובססיות *יש לי 3 חורים בכל אוזן... *שהייתי בת שנתיים סוס נשך אותי באוזן ועד עכשיו חסרה לי חתיכה באוזן... ויש לי טראומה מסוסים ואני חושבת שזהו....

Moreiro

New member
100 ש"ח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

דמט, אם אצלי זה היה ככה הייתי מקבלת כל שנה כמה אלפים טובים :|

inbal145

New member
מורי../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

נראה לי שדווקא בגלל זה לא נותנים לך גם
משום מה... אופס, לא אמרתי כלום

Dark Amy

New member
תגידוו

למה אתם דורסים את כל האנשים? אני עוד לא יודעת לנהוג!!! אז אני אזרוק עליכם את הארי פוטר החמישי!!! 970 עמודים (לא?) נראה אתכם יוצאים חיים מזה!!

Frozen Inside

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח!!!../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!@#!$#@!%$@%$#!!1

Moreiro

New member
887 עמודים ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

אני מבקשת לדייק בפעם הבאה

Unicorn Fairy

New member
הנה דברים שלא ידעתם עליי:

- ראיתי את "מלך האריות" מעל 500 פעמים (וכן, המשפחה שלי סופרת) - אני גם (עדיין) בוכה בקטע שמופסה מת וסימבה כזה בא אליו "אבא?...אבא!!!" - היו לי 9 פירסינגים, עכשיו אני עם 4. - אני אף פעם לא הצלחתי לגדל ציפורניים - החודש הצלחתי לגדל ציפורניים ואפילו לסדר אותם - בגיל 12 נתקע לי עפרון טורכיז בירך מעל הברך ונתלה משמה עד שהוציאו לי אותו ועד היום יש לי נקודה בצבע טורכיז במקום שהוא היה. - ליטפתי לדני קרפל את התלתלים
(דני קרפל מפלטפוס
) - סשה גרישקוב היא חברה שלי
(לכל חולי כוכב נולד - שימו לב - אני לא דפי זהב ואני לא נותנת את הטלפון שלה) - אני שונאת שוקולד וחולה על נוטלה (זה אגוזים) - אני צמחונית 10 שנים ובמפגש השני של הפורום אכלתי עוף (פעמיים
) לראשונה מגיל 8. וזהו!!!

yogniz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

moranos

New member
מלך האריות זה שולט!!!!!!!!!

אני יודעת את זה בעל פה חחחחחחחח כן גמני הייתי מכורה לזה.. עד שיום אחד במפתיע נאבדה הקלטת.. [אמא..] חחחחח וגמני היתי בוכה בזה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה