אני ../images/Emo9.gif
וואו יש הרבה דברים שאתם לא יודעים עלי: 1. אני קיבוצניקית מהדרום 2. הצבע האהוב עלי זה שחור וזה מתבטא בהכל: צבע שיער, בגדים, תכשיטים וכדומה... 3. אני מתעבת ערסים ופרחות 4. שונאת את המורדים ובכלל את הסדרות בסגנון הזה 5. הסדרות האהובות עלי הן: השבט, וויל וגרייס והכי גאים שיש 6. אני אוהבת ריקוד זה החיים שלי והנשמה שלי 7. אני אוהבת מוסיקת רוק ומוסיקה ישראלית ואת groove coverage 8. אני אוהבת לשיר כל עודאף אחד לא שומע 9. מכורה לאינטרנט: פורומים, אי סי קיו וכדומה 10. יש לי כלבה
ואני מתה עליה היא החיה הכי חכמה בעולם!! 11. הייתי בעזזריאלי רק 4 פעמים, אולי 5 לא זוכרת 12. אני סנילית לחלוטין 13. בחיים שלי לא יצאתי למועדון 14. אני אוהבת מישהו כבר 8 חודשים, אבל יש לו חברה
15. אני מכורה לערוץ ניקולודיון ולסרטים של דיסני 16. אני בחוג מחול ובחוג טאי בו (קיקבוקסין ואירובי) 17. המקום שהכי הייתי רוצה לגור בו הוא הולנד 18. הייתי בחו"ל פעמיים במקומות: הולנד, בלגיה וצרפת 19. אני מכורה להארי פוטר, לשבט ולאוונסנס 20. השיר האהוב עלי הוא before the dawn 21. אני מכורה לשוקולד 22. אני בשומר הצעיר ואני גם מדריכה הייתי מוסיפה אבל אין לי זמן חייבת לעוף לחוג טאי בו!! אוהפת את כולכם המון המון!!