שירשו דברים שלא ידעתם עליי

• פותח הנושא keds
  • פורסם בתאריך

Moreiro

New member
חיחי גם אני ../images/Emo121.gif|פטריה|

כשהיתה את ההתלהבות מבובה פראית עשיתי כזה זו כולה טלנובלה. מה לעזאזל אתם מוצאים בזה?!" וממש שנאתי את זה. אבל זה היה כי לא היה לי ערוץ ויוה. אח"כ כששידרו את זה שוב בערוץ 2, התמכרתי. ועוד איזו התמכרות......

אה-הא!^____^ וזה מביך כי עכשיו את

ממש ממש מעריצה של נטליה!!! נכון שזה מביך ?כאלו את יודעת מה אמרתי על קיילי? "היא סתם זקנה והוא סתם זקן מכוער!!!" כשראיתי את KIDS פחחחחחחחח......

Frozen Inside

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif../images/Emo105.gif

חיחי
איזה כיף להרוס...

Ghotic Angel

New member
לא שמישהו יקרא את זה...

כשהייתי בכיתה ב' פתחתי את הראש והתאשפזתי בבית חולים לכמה ימים בגלל חתולה. בפעם השניה שפתחתי את הראש, זה היה מהמיטה של ההורים שלי! יש לי איזה 60 גלויות, ואני בכלל לא אוספת אותן. יש לי אוסף של פסלונים של חיות. אני מכורה לגלידה. יש לי אחיות תאומות בנות שנתיים. הגובה שלי הוא בערך 1.40 מטר (צוציקית) ואני שוקלת בערך 29 ק"ג. אני אוהבת לרקוד ולשיר. החיים שלי מבוססים על מוזיקה. אני מאד אוהבת לצייר. ולא נראה לי שימישהו יקרא את זה...

SwEEt T

New member
אני ../images/Emo9.gif

וואו יש הרבה דברים שאתם לא יודעים עלי: 1. אני קיבוצניקית מהדרום 2. הצבע האהוב עלי זה שחור וזה מתבטא בהכל: צבע שיער, בגדים, תכשיטים וכדומה... 3. אני מתעבת ערסים ופרחות 4. שונאת את המורדים ובכלל את הסדרות בסגנון הזה 5. הסדרות האהובות עלי הן: השבט, וויל וגרייס והכי גאים שיש 6. אני אוהבת ריקוד זה החיים שלי והנשמה שלי 7. אני אוהבת מוסיקת רוק ומוסיקה ישראלית ואת groove coverage 8. אני אוהבת לשיר כל עודאף אחד לא שומע 9. מכורה לאינטרנט: פורומים, אי סי קיו וכדומה 10. יש לי כלבה
ואני מתה עליה היא החיה הכי חכמה בעולם!! 11. הייתי בעזזריאלי רק 4 פעמים, אולי 5 לא זוכרת 12. אני סנילית לחלוטין 13. בחיים שלי לא יצאתי למועדון 14. אני אוהבת מישהו כבר 8 חודשים, אבל יש לו חברה
15. אני מכורה לערוץ ניקולודיון ולסרטים של דיסני 16. אני בחוג מחול ובחוג טאי בו (קיקבוקסין ואירובי) 17. המקום שהכי הייתי רוצה לגור בו הוא הולנד 18. הייתי בחו"ל פעמיים במקומות: הולנד, בלגיה וצרפת 19. אני מכורה להארי פוטר, לשבט ולאוונסנס 20. השיר האהוב עלי הוא before the dawn 21. אני מכורה לשוקולד 22. אני בשומר הצעיר ואני גם מדריכה הייתי מוסיפה אבל אין לי זמן חייבת לעוף לחוג טאי בו!! אוהפת את כולכם המון המון!!

inbal145

New member
Groove Coverage../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אהבתי את הרמיקס שלהם לפויזון
של אליס קופר
שיר שולט

Moreiro

New member
לא מכירה את הרמיקס ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

אבל אני מכירה את המקור, שיר בהחלט שולת

Frozen Inside

New member