שירשו דברים שלא ידעתם עליי

• פותח הנושא keds
  • פורסם בתאריך
לא נכון! אני הייתי "הרמי" שנה וחצי

עכשיו אני סקייטי\ניהאו והיחידה שקוראת לי הרמי זאת הרמיוני[טאז] בלהההה

ואם כבר הרמי-התחלתי לקרוא ה''פ לפני

5 שנים או יותר לא יודעת אני הכרתי אתז ה עוד לפני שזה תורגם לעברית בארץ-פשוט הייתי קטנה וחיכיתי שזה יהיה בעברית

moranos

New member
יאאאאאאאא@!!@!@!@~#@#@$%#@

עוד מישהי שמכורה לקשי שתיה!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו בכינוי שלי באיסי אומר שאני מכורה לקשי שתיה
חחחחחחחחחחחח

חחחח לבדוק איפה ה"אנשים הקטנים

באים?" חחחחחחחחחח זה מזכיר לי מקרה ילדות-עלתי בגיל 3 על המיטה והתחלתי לשיר "ציירי לך שם ציירי לך שפםםםם!" והערתי את אמא שלי פחחחחחח
רק שאני אמרתי "צרי לך" ולא ציירתי חחחח^________^

../images/Emo41.gif 10דברים שלא ידעתם עליי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

*פוצי* 1.נולדתי פגה בחודש השמיני להיריון-שקלתי 950 גרם[
] 2. יש לי 3 אחים גדולים דני-23 מיכל[מייקי] -26 מירב-33 וראיתם אותם היום הרגע חזרתי מבילוי איתם
3. בלידה אמא התלבטה לגבי שמי היא רצתה שאניא קרא תום אבל בסוף היא שינתה-ניהאאאו
4.אני לא שותה קולה[וואו] 5.מעולם[כן למרות שזה לא נדמה ככה] לא שתתי אלכוהול
6. אני מאוהבת בילד ושמו יוסי-פחחחחחחח סתם! את זה כולם יודעים! אהה... את החברה הכי טובה שלי[אליסה] הכרתי "בטעות" ואני כ''כ שמחה על הטעות הזו
7. אחד האנשיםה קרובים אליי הכרתי ברחוב -נתקלנו אחדת בשניה ומאז היא ואני שומרות על קשר למרות שהיא גרה בניו יורק-ואני בישראל 8.אני דודה
ולא רק זה!!!אני דודה פעמיים![כן -יש לי שני אחיינים! לאחותי יש שני בנים אני לא מתבלבלת!!!] הפכתי לדודה כשמלאו לי עשר שנים כמה חמוד
9.אני וידיד הכי טוב שלי הינו מעין אוייבים אחד של השני-ועכשיו אנחנו ממש קרובים [לא זה לא יוסי,יוסי הוא ל-א הידיד הכי טוב שלי מי שיודע על מי אני מדברתה מממ שיגיד בלה!] 10. את המילה "בלה" לא אני המצאתי אבל אני אחת מאלו שמשתמשים בה הכי הרבה [אני מתכוונת לבלה כסמבא''י ברור שבלה הומצא הרבבבה לפני כסמב''ה!] ו"בונוס"-למי שלא יודע אבי גר בקנדה וכשאהיה גדולה אני אגור לידו או אפילו איתו בבית

../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאה ושכחתי!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש לי אחות-קוראים לה ענבל והכרתי אותה כאן בפורום אוונסנס
|מאוה|

ענבבללללל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש לך חוגים מסויימים
איך קוראים לחברות הכי טובות שלך
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות
מה הצבע האהוב עליך
אני רוצה לדעת עליך רבה

prophecy girl

New member
היי גם אני מיכל-מייקי!../images/Emo21.gif

ועוד משהו שאולי לא ידעתם לגביי- אני לא שותה משקאות מוגזים...

../images/Emo9.gifגם אני לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|את באמת מייקי א

אחותי
יש לי שתי מייקיות! חחחחח

../images/Emo41.gifאה עוד דבר שלא ידעתם עלי-

עשיתי ניתוח בגיל 8 ועדיין לא התנשקתי צרפתית....|איקון מובך|

Moreiro

New member
אאוץ' ../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

לי פעם יצאה היד מהמקום. שכחתי לכתוב על זה בהודעה שלי

שיהיה-תוסיפי../images/Emo9.gif אף אחד לא מאמין לי

שלא אהבתי את קיילי ששמעתי אותה לראשונה...חחחח

למעלה