שירשו דברים שלא ידעתם עליי

• פותח הנושא keds
  • פורסם בתאריך
כן!והיו כמה ששקלו 600 גרם והלב שלהם

הפסיק לדפוק ונענעו אותם אני הייתי היחידה בפגייה שהייתה הכי בריאה

even1

New member
אני חושב שאחותי שקלה משהו באיזור

700-800... אבל אני לא ממש זוכר.. העיקר שהיא בסדר כיום...

עיזבי פיצי!!!!חלקי הגוף עדיין לא גד

גדלו מספיק!!!הלב לא תפקד כמוש צריךל בגלל זה היוה רבה תינוקות בפגיה שמתו או ליבם הפסיק לפעום וחזר אחרי כמה זמן[אחרי שניענעו אותם!]בגלל שהם לא גדלו מספיק בבטן... אני למזלי הייתי 950 גרם שזה כמעט קילךו והייתי רק צריכה לאכול ולאכול ולא הייתי מקבלת התקפי לב כמו השאר....

moranos

New member
מפחידדדדדדדדדדדדדדד

וכן יש סיכונים שאת בגודל של שקית במבה...

Amit Gal

New member
עוד...

עוד כמה מהדיסקים שיש לי:
Pearl Jam - Ten Staind - Break The Cycle Red Hot Chili Peppers - Californication Puddle Of Mudd - Come Clean Best Of Bob Marly Brave Heart - Soundtrack ואני אוהב כרוב

אם כבר דיסקים-לא אהבתי את קיילי בהת

בהתחלה
נראה לי שהשיר הראשון שלה שהכרתי היה KIDS ומה זה לא אהבתי

Moreiro

New member
הממ.. ../images/Emo98.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

אני נמצאת בכיתת מחוננים (לא יום בשבוע. כל השבוע) כבר 6 שנים.. ועוד שלוש בדרך.
כשהייתי בת שנתיים באתי לסלון, הרמתי את הטלוויזיה שהיתה שם, הלכתי איתה קצת, והיא נפלה לי על הרגל (נו מה, הייתי כולה בת שנתיים). היה לי גבס די הרבה זמן, ועד עכשיו יש לי סימן. ואם אתם תוהים למה עשיתי את זה, זה היה כדי לבדוק מאיפה מגיעים האנשים הקטנים לטלוויזיה
כשהייתי בכיתה א' או ב' ברחתי מהכיתה עם עוד כמה ילדים כשעשו חיסונים, ואז הזמינו את ההורים שלי כדי שאני אעשה את החיסון בסוף השבוע, אבל לא הסכמתי לתת לאחות את יד ימין שלי, שבה היו אמורים לתת את החיסון, אז היא תקעה לי את המחט ביד שמאל
בכיתה ה' איכשהו נתקעתי בקיר ונפצעתי ביד. זה היה עמוק, וראיתי את העצם שלי. הלכתי לאחות אבל היא לא נתנה לי להיכנס כי היו הרבה ילדים שחיכו לעשות חיסון (סתומה
) ובסוף התקשרו לאמא שלי ולקחו אותי לקופת חולים ועשו לי שלושה תפרים ביד. בלי הרדמה. אאוץ'
פעם מישהו בשוק נתקע בכף היד שלי עם הסיגריה שלו. לי יש כוויה עד היום, הוא צעק עליי שכיביתי לו את הסיגריה
לפני הרבה שנים הלכתי באוויר. עליתי על כיסא כדי להגיע לאיזה ספר בספרייה אצלי בחדר, אבל הוא היה מימיני, אז הזזתי את הרגל מהכיסא לצד ימין, ולא שמתי לב שהיא כבר לא על הכיסא.. אז הבאתי גם את הרגל השנייה...........
בזאת תמו סיפורי הפציעות להיום
אני מכורה לנטליה אוריירו וזהות בדויה.
אני ודור נשואים, למרות שהוא לא הביא לי טבעת.
אני רוקדת אצל אתי פולישוק כבר 9 שנים.
אני בסקציה (קבוצת שחייה) כבר 9 שנים.
יש לי בטלוויזיה רק את הערוצים: 11, 22, הופ, TVE (פעם היה יורוספורט), הערוץ המפוצל, ערוץ בהודית, ישראל + (ערוץ ברוסית) וערוץ 10. זהו.
אני רואה משחקים של מכבי ת"א בקביעות (ולא רק את החצי גמר/גמר יורוליג
). ואני מנצלת הזדמנות זו בשביל לומר: אנתוני פארקר המלך
.
אין לי עוד מה לכתוב

yogniz

New member
../images/Emo2.gifאיך את עדיין בחיים../images/Emo35.gif

מה זה...כמה פציעות
ואת עוד צוחקת מזה..חחח מזוכיסטית
אנתוני פארקר אכן מלך
וגם וויצ'ה בלומי ושארפי

Moreiro

New member
הכל היה לפני שנים ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

וכפי שאתה רואה, אני עדיין בחיים
שארפ מותק
אבל פארקר

Moreiro

New member
ועוד משהו ../images/Emo121.gif|פטריה|

קראתי כל אחד מספרי הארי פוטר יותר מ40 פעמים (חוץ מהחמישי, אותו קראתי רק 7 פעמים. מתוכם חמש פעמים באנגלית
). אז תוסיפו את זה ל"מכורה" מההודעה הקודמת.
אה, ועוד משהו שקשור לזה: אני מכורה לקשי שתייה ולאייקונים של תפוז ושל המסנג'ר

inbal145

New member
לא הגזמת../images/Emo6.gif

גמני מכורה לאייקונים של תפוז
את כבר יודעת
מכורה גם לזהות בדויה... כמה צפוי
ג'ניפר
מייקל

Moreiro

New member
כשאת אומרת "הגזמת"../images/Emo121.gif|פטריה|

התכוונת: 1. לא הגזמת כשקראת את זה כ"כ הרבה פעמים? או: 2. לא הגזמת כשרשמת שקראת את זה כ"כ הרבה פעמים, כשבעצם קראת את זה פעמיים? והתשובה בכל מקרה: לא
כבר מזמן הפסקתי לספור כמה פעמים אני קוראת את זה, ואפילו עשיתי את זה מעניין, התחלתי למדוד זמנים של כמה לוקח לי לקרוא כל ספר (טוב, הפסקתי לפני איזה שלוש שנים, אבל בכל זאת...
).. קראתי את כל ה316 (אם אני זוכרת נכון מלפני שנתיים ומשו כשפתחתי את הספר הזה לאחרונה
) עמודים של הספר הראשון בחצי שעה
וגם ספרתי פעם כמה פעמים רשום "הארי", "פוטר", ו"וולדמורט" ב-כ-ל הספר הרביעי. אם זה מעניין אותך אני אגלה לך כמה פעמים
עכשיו, זו הגזמה.

Moreiro

New member
היה לך אי פעם ספק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif../images/Emo121.gif

inbal145

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אמממ... התכוונתי לאפשרות הראשונה
אני דווקא מאמינה לך שקראת את זה כל כך הרבה פעמים... כמו שראית כל כך הרבה פעמים בובה פראית
אניוואי, זו באמת הגזמה

Moreiro

New member
כן... אחח איזה שרשור זה היה.. ../images/Emo121.gif

איך התחרפנתי שמה מכל תמונה

למעלה