אני....... ../images/Emo98.gif ../images/Emo26.gif
אני לא אשכנזי
לודאי
הייתי בפרוייקט מחוננים, ועזבתי אחרי שנתיים..
(יום אחד לא למדתי
, ובמקצועות שהיו בבית ספר ביום הזה קיבלתי 100
) לא "אוהב בצורה מטורפת" שוקולד... זאת אומרת, אם היתה לי אפשרות לבחור בין פיתה או לאפה עם פלאפל, שווארמה וכאלה, או בין הרבה שוקולד - הייתי בוחר באפשרות הראשונה
שומע כ-ל סוגי המוזיקה... (אנשים פשוט לא מבינים את זה
) אוהב כלי נגינה
אני מנגן על גיטרה (3 שנים), אורגן (מגיל 6-7), וגם סקסופון (אבל אין לי
) המורה שלי היחיד למוזיקה זה היה המורה לסקסופון, זה היה ביסודי, וגם הייתי גם בתזמורת הנוער בלוד
קאברים לשירים שמבצעים סימפוניות, פסנתר, כלי מיתר - מגניבים אותי
(יש לי בערך 50 קאברים של London Symphony Orchestra, עוד כמה עשרות של גיסראות בפסנתר, וגם כמה בכלי מיתר....) אנשים לא מבינים על מה דיברתי בשורה מעל אני ממש לא מעריץ של אוונסנס, וגם זה לא המוזיקה שאני הכי שומע, אני פשוט חושב שכיום (ואני מדגיש זאת) הם בין הלהקות הטובות וזה גם בגלל שהם הפתיעו אותי בסגנון המוזיקה שלהם, שהוא משהו מיוחד.. אני לא מגדיר את עצמי מעריץ של איזו להקה או אמן, אבל אפשר להגיד שאני מעריץ של המוזיקה...
(אה.. אני יודע לתת משפטים כאלה
) יש לי דיסק של אייל גולן (גם קלטות)
המקצוע שהכי מעצבן אותי בבית ספר זה ספרות, ולא בגלל המקצוע עצמו אלא בעיקר בגלל הסיבה שהוא נמצא בתכנית הלימודים של משרד החינוך (שגם הוא לא כל כך מושלם)... אני לא ארחיב..
אני קצת פרפקציוניסט וקטנוני
אוהב מדע (וגם מדע בדיוני..)
כן כן...
יש לי דיסקים של: Spice Girls
, Aqua, Take That וגם:
Metallica - S&M (San Francisco Symphony) Scorpions - Moment Of Glory (Berlin Symphony) Dire Straits - Money For Nothing Nirvana - Nevermind The Doors - Greatest Hits ביסודי יצא לי להתווכח עם מורים
אבל ריסנתי את עצמי קצת... לפעמים קורה לי שאני מבזבז זמן על דברים שטותיים