שירשו דברים שלא ידעתם עליי

• פותח הנושא keds
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
אמממממממממ ../images/Emo3.gif

* נסעתי פעם באוטו עוד לפני שהיה לי רישיון, ושוטרים תפסו אותי
. * אבא שלי שוטר
. * נפצעתי (קל, ממש קל) בפיגוע שהיה בכ"ס, זה משהו שרק אנשים בודדים יודעים, אף פעם לא דיברתי על זה עם אנשים. * עבדתי בחנות מחשבים חצי שנה בתור טכנאי מחשבים. * אני בנאדם מוזר בטירוף, טוב את זה רובכם יודעים
. ולא יודע, אני אחשוב על עוד כמה דברים וארשום....

humm

New member
../images/Emo12.gifהיית בפיגוע?

מה קרה לך?? פאק זה היה מגעיל? ראית משו?

even1

New member
אני מאמין

שאם הוא לא דיבר על זה עד עכשיו זה כי הוא לא רוצה ממש להזכר בזה ולכן הוא גם לפחות לדעתי לא ירצה להכנס לפרטים כאלה....

humm

New member
חחחחחחחחחח אני יודע אני סתם סקרן../images/Emo12.gif

Aragollum

New member
ז'ואן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif חואן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo123.gif וול...

>>אני הילה. נעים מאוד. >>בת 15, ותודה ששאלתם. >>רוקדת כבר 9 שנים ג'אז. >>החלום שלי הוא להמשיך לרקוד כל עוד אני חיה... וגם להופיע בברודוואי מתישהו. >>אוהבת לטוס לחו"ל. >>בעיקר לניו יורק (כל שנה
) >>לא מסוגלת לחיות בלי שוקולד
. >>ובלי להיות מאוהבת
>>אובססיבית בכל מה שקשור לדברים שאני אוהבת. >>המון על המחשב, לא יכולה לעשות כלום בלי מוזיקה. שיעורים-מוזיקה(טוב, בתקופה שהייתי עושה שיעורים
), כל דבר מוזיקה בכל מקרה
>>מבלה את רוב חיי בשינה. >>אני עם משקפיים מכתה ג', ונכון לשנה הזאת עברתי לעדשות. (עדשות קשות זה רעעעע
!#@$#^) >>בכתה ב' עשיתי אבחונים למחוננים. ווול, אני מחוננת
הייתי בפרוייקט כזה שיום אחד כל שבוע לא הייתי בביצפר, כאילו נסעתי לכזה ביצפר אחר ולמדתי כלמיני דברים
. והיה נחמד...
. >>אני לא מכירה את הארץ. כאילו בכלל. המשפחה שלי הם לא מאלה שיוצאים כל שבת לטייל פה
אז מקומות כמו גולן\גליל וזה אני מכירה מטיולים שנתיים. חח עגום. >>יש לי בלוג. למרות שאני לא מסוגלת לכתוב בו באמת את מה שהייתי רוצה להוציא, כי כבר הרבה מכירים
אז הוא הפך למעין מגירה לשירים ודברים נטרליים שלי. >>אני מכורה לשופינג. כמה פאקצי
אני אוהבת כל מה שקשור לבגדים ונעליים. לאו דווקא מותגים. למעשה, בעיקר לא... >>בפעם האחרונה שחזרתי מארה"ב הבאתי איתי 12 זוגות נעליים. >>אני אוהבת לצלם, ולוקחת איתי דיגיטלית לכל מקום.
יש לי גם כישרון כזה לצלם אנשים בלי שהם ירגישו, וזה שולת. >>אני מדברת עברית, אנגלית וספרדית. אני גם עושה 5 יחידות בספרדית
>>מהשירים של אוונסנס אני מעדיפה את השקטים. >>אני הבנאדם הכי פחדן שאי פעם הכרתי.
יצאתי באמצע סרט "החוש השישי" כי הוא היה לי מפחיד מדי
רגע, זה היה החוש השישי?
נו עם הילד הבלונדיני המציק הזה שרואה אנשים מתים
. >>כשהייתי קטנה הייתי מכורה לסרטים של אבא גנוב
הייתי רואה אותם המון המון המון ועד היום אני יודעת את כולם בע"פ. LOL יש 3 כאלה נראה לי. או 4. >>אתמול התחלתי לראות את dude where's my car וזה ממש שעמם אותי
למרות שאשטון שם.
. >>אנשים שלא מכירים אותי, אומרים שאני מאוד רצינית. >>כנראה שזה מה שאני משדרת, אבל אני כ"כ לא... >>אף פעם לא שברתי אף איזור בגוף
לעומת רוב העולם. >>והפעם היחידה שהייתי בבית חולים הייתה בניו יורק, הלכנו לבקר את דודה שלי שהרגישה לא טוב פתאום. שומדבר דרמטי
זה היה נראה כמו ER
מעניין למה. טוב, נגמרו לי הרעיונות
CYA.

Dark Amy

New member
וואיי!!

גמני הייתי בדבר הזה של המחוננים. היה בלעעב ביותר :)

Amit Gal

New member
גם אני הייתי בזה....

מה לעשות.. והבית ספר ששם זה היה, זה היה הבית ספר שלי... לא למדתי יום אחד

Dark Amy

New member
חחחח

תגידו זה רק אני או שתמיד אנשים היו קוראים לזה "הדבר הזה של החנונים" ו "אורטל בבצפר של החנונים" אנשים פשוט לא אומרים מחוננים

Frozen Inside

New member
חחחחח...אל תתיחסי...../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

סתם קינאו בך לאללה - גם כי את יותר חכמה מהם (והם סתם מטומטמים אומללים) וגם כי הפסדת יום לימודים בבית ספר הרגיל שלך כל שבוע

למעלה