שירשו דברים שלא ידעתם עליי

• פותח הנושא keds
  • פורסם בתאריך
אורטטטל זאת את../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלמה לשנווות?

והחתימה-בהשראת מיטל? אגב עזבתי אם לא שמת לב
די שנה ומשהו זה מספיק במיוחד ש4 חודשים מתוכם אני לא נהנית להיות שם....וחבל

Dark Amy

New member
סקייטי זו אניי!!!!!

הממ החתימה לא בהשראת אפחד פשוט שידעו שזו אני!! כאיול הייתי וכבר לא.. חחחחחחחחח למה לשנות? כי איימי שליטה וקפה לא!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולגבי אבריל בלעעעעעעע!!! לפחות יש לי אותך כאןן? חחחחח

אאאאאני../images/Emo9.gif

שאלת חשיבה
ממ..
אני אובססיבית לקניית דיסקים מקוריים, בעיניי טאוור רקורדס הוא מקדש.
יש לי חולשה לשוקולד
3 פעמים בחיי התחלתי לנהל יומן (אמיתי, לא בלוג). 3 פעמים בחיי, הפסקתי לנהל את אותו יומן אחריי שבוע. הממ.
נעמי שמר דודה שלי. יותר של אמא, אבל אני קוראת לה דודה
. מכאן, שאריאל הורוביץ (בתקווה שמישהו מכיר..) הוא בן דודי. (שר את רנה, יאללה ביי ועוד)
יש לי עיניים מעצבנות - העין השמאלית, רואה 5\6, זה עוד בסדר - אבל כשהייתי קטנה פגע בה איזה חיידק, שגרם להרס של צינורית הדמעות, עזבו אותכם הפרטים. התוצאה: יורדות לי לפעמים דמעות מהעין, לכן אני כל הזמן נראית מנגבת אותה, כמו איזה רפלקס. ניתוח - כנראה שנה הבאה, להשתלת צינורית חדשה. עין שניה: סתם מעפנה, רואה בקושי.
בקשר לפרט הנ"ל: יש לי משקפיים לראייה מטווח רחוק, למשל, שורה אחרונה בבית קולנוע. אני רואה גם בלעדיהן, אבל צריכה קצת לצמצם את העיניים.
הספר האהוב עליי ביותר הוא ורוניקה מחליטה למות של פאולו קואלו. כמובן שאני יכולה להמשיך, אבל אני לא רוצה להפוך את זה לארוך מדי ומייגע. יוהו יוהו, פלאזה שליטה. אה, כן, בקשר לפלאזה:
נדלקתי על המילה הזו, שבאמת נקראת פלאזמה. זו המילה הזאת שמשתמשים בה כשאומרים "מסך פלאזמה שטוח, 17 אינץ'.." בלה בלה. קיצר, שמעתי אותה ונדלקתי עליה ומאז היא שליטה.
אני מכורה קשות גם למילה זנות. עכשיו באמת זהו.

FrecCo

Active member
../images/Emo98.gif

אף פעם לא שברתי/נקעתי שום איבר, לא איבדתי הכרה, לא הייתי בבית חולים גם (חוץ מלצורכי ביקור.. וזה דווקא הרבה פעמים
, לא נעקצתי ע"י דבורה/דבור/כל דבר אחר שהוא לא יתוש, ולמעשה אני הולך לשבור לעצמי עכשיו איזה רגל כי אני פשוט "בריא" מדי :p
גם לא הייתי מחוץ לארץ
(אבל הייתי אקסטרימלי קרוב לירדן :p ובאילת 4 פעמים! :p)
"גם ההורים שלי גרושים"
אני ויוגב תאומי נפש והסעיף הקודם זו עוד הוכחה.
אין לי שום ילד מליבי :p הכל שקרים
יש סיבה לכך שהסעיפים באים בצורת גיטרה
וגם שיחקתי טניס 3 שנים ופעם אחת כמעט הורדתי למישהו שן בטעות (ז'תומרת שאחרי כל הדם שירד אם הוא לא היה הולך לקבע אותה- היא הייתה יורדת :p)
אני מכור אנושות למוזיקה. ולבנות (בנות ויוגב...)
תשתדלו לא לכתוב דברים כמו "יש לי מחר מבחן בהיסטוריה והיום אני עושה מדורה"... גם לי יש מתכונת בהיסטוריה עוד שבוע וגם אני עושה ל"ג בעומר אבל זה פשוט לא מעניין אז אני לא כותב את זה :p (ברור ליבי?!
) אה כן:
יוגב לא הזכיר אותי פעם אחת בעובדות הלא מעניינות שלו אז ראו את כל הסעיפים שקשורים אליו כמבוטלים
ויום אחד אני אחשב כרוצח כשאני אדרוס אותו

Darrens Girl

New member
ככה? ככה אתה מכחיש את כל מה שהיה?

19 ילדים, לא פחות ולא יותר
וכשאין מה לכתוב, מחרבשים

Darrens Girl

New member
הילד ה-20 שלך הוא מיוגב..

בוגד )< וחסר לך שאתה לא בא *מבט זדוני*

yogniz

New member
דברים שלא ידעתם עליי ועל דור../images/Emo99.gif

דור הוא בעלי מזה חצי שנה
אני ודור מעולם לא עשינו מין- ועד היום לא ברור לי למה
דור עושה לי ת זה
לי ולדור יש קשר טלפאטי מיוחד...אנחנו קוראים את המחשבות אחד של שני ואנחנו יכולים לדעת בדיוק מה האחר עומד להגיד
אגב...הקשר הטלפאטי הזה נובע מכוחות על טבעיים שרק לנו יש- וברגע שנמצא את הדרך להשתמש בכוח הזה כמו שצריך, ע"י לחש עתיק יומין ממכשפיה וקוסמיה של ממלכת דור ויוגי- אשר שלטה באירופה ומיקרונסיה בשלהי ימי הביניים...ברגע שנשיג את הלחש המבוקש נוכל להשתמש בכוחותינו המלאים ולהחזיר את השושלת המפוארת שלנו לשלטון ולהשתלט על העולם
אני ודור אוהבים לדרוס אחד את השני...וזה מאהבה
התמונה שלי ושל דור בקטע הרומנטי במפגש פורום השני- היא הרקע הנוכחי שלי במחשב
אני ודור מאוהבים
דור שלי
ואני אוהב אותו...
וכולכם יכולים להידרס (חוץ מאישתי שלי
ואישתו הנוכחית של דור שאני כבר לא יודע מי היא...בהסכמי הנישואין שלי עם דור ושלי יש הסכמה שמותר להינשא ל-2)
דור

Darrens Girl

New member
גמני מכורה למילה זנות../images/Emo3.gif

בגללך
תכלס, למה הביאו לה פירוש שלילי? מילה שכיף להגיד אותה
זנות

Darrens Girl

New member
כן, אני מכורה להתמכרויות ../images/Emo3.gif

אני מנסה להגמל מבוטיזם כי זה מציק למישו ובמקום בוטיזם אני אומרת זנות וזה מציק למישו אחר! בעע. ליבי בדילמה P=

זה לא משנה ליבי לכול אחד יש את זה..

את ה"בלה" שלו רקר שזה או ראסמי[יש כאלה שאצלם זה "Dראסמי" פחחח אבי יבין
] או "מגניז"\"מגניש" או "וולאדי" או מה שזה לא יהיה ואצלנו זה בלה ובוטיזם

למעלה