שירשור 10.6
H h e l e n New member 10/6/04 #1 ../images/Emo41.gifשירשור ../images/Emo32.gif 10.6 ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
א אפרתינה New member 10/6/04 #2 אני מקווה שמותר להגיד.. הקופסא שלי למשחק כבר מוכנה , תשלח לזוכה המאושרת ביום ראשון!
נ נתוש המקורית New member 10/6/04 #6 לצערי, אני עדין לא בשלבי סיום בגלל עומס עבודה...מקווה כמה שיותר מהר לסיים ולשלוח.
נ ניצנץ1 New member 12/6/04 #16 ואני עוד לא התחלתי.. לא נורא, אני תמיד עומדת בלוח הזמנים.. טרם גיבשתי את הקונספט- כלומר מה בדיוק אני הולכת לעשות.. חומרים - יש, זמן- מוגבל. אז נחשוב טוב ויהיה בסדר.. יש זמן- עוד 10 ימים- זה המון. מקסימום- אשלח בדואר מהיר..
ואני עוד לא התחלתי.. לא נורא, אני תמיד עומדת בלוח הזמנים.. טרם גיבשתי את הקונספט- כלומר מה בדיוק אני הולכת לעשות.. חומרים - יש, זמן- מוגבל. אז נחשוב טוב ויהיה בסדר.. יש זמן- עוד 10 ימים- זה המון. מקסימום- אשלח בדואר מהיר..
K KOMY New member 11/6/04 #13 ואני עוד לא התחלתי... עובדת על זה מחשבתית ... עוד שבוע מוכן, ללא ספק! לפני ה-21 יוצא לדרך.
ש שבלולי1 New member 10/6/04 #8 ../images/Emo52.gif אבל המישלוחה שלי לכל מי שהזמינה ממני שבוע שעבר מתעקב עקב לחץ וחוסר זמן מקווה היום או בשבת להתפנות ולשלוח יום ראשון ממש ממש מצטערת - אל תיכעסו..
../images/Emo52.gif אבל המישלוחה שלי לכל מי שהזמינה ממני שבוע שעבר מתעקב עקב לחץ וחוסר זמן מקווה היום או בשבת להתפנות ולשלוח יום ראשון ממש ממש מצטערת - אל תיכעסו..
N nuky1 New member 11/6/04 #12 ואני טרם התחלתי להכין. בגלל אילוצי זמן.-סוף שנה. ולמי שאני מכינה צריך לבנות.|בית ולא קופסה,מהכמויות שיש לה ועוד ידה נטויה. אני רואה את ההזמנה מחו"ל. וואוו...
ואני טרם התחלתי להכין. בגלל אילוצי זמן.-סוף שנה. ולמי שאני מכינה צריך לבנות.|בית ולא קופסה,מהכמויות שיש לה ועוד ידה נטויה. אני רואה את ההזמנה מחו"ל. וואוו...
א אמא פעמיים New member 11/6/04 #14 לצערי גם אני עוד לא התחלתי אבל סוף סוף בעלי חוזר מחרתיים אחרי 3 שבועות בחו"ל אז יהיה לי קצת יותר זמן פנוי ופנאי לענינים שלי... אבל בטוח ישלח לפני המועד!
לצערי גם אני עוד לא התחלתי אבל סוף סוף בעלי חוזר מחרתיים אחרי 3 שבועות בחו"ל אז יהיה לי קצת יותר זמן פנוי ופנאי לענינים שלי... אבל בטוח ישלח לפני המועד!
ע עידיתוש והאוצרות New member 12/6/04 #17 יהלומית.... אם את מציצה....היום הייתי בחנות לחפש לך שוב עכברים חמודים במקום אלה שלא הגיעו......מצאתי כמה דברים חמודים אני יארגן מעטפה, אני שוקלת לשלוח לך רשום לאור העובדה שלא הגיע בפעם הקודמת.
יהלומית.... אם את מציצה....היום הייתי בחנות לחפש לך שוב עכברים חמודים במקום אלה שלא הגיעו......מצאתי כמה דברים חמודים אני יארגן מעטפה, אני שוקלת לשלוח לך רשום לאור העובדה שלא הגיע בפעם הקודמת.
ו ורדה 1 New member 12/6/04 #1 על איזה עכברים אתן מדברות? פרצוף של עכבר על כל הרבע עם רקע צהוב? כי אם כן, יש אותם בחנות לידי.
ע עידיתוש והאוצרות New member 12/6/04 #18 ורדה לא מפיות משהו שקשור לממאואים כאלה עם הטבעת עכברים, שלחתי ליהלומית מכל הסוגים שהיו לי הפתעה וכלום לא הגיע אז הלכתי לקנות חדשים......סתם מתסכל.
ורדה לא מפיות משהו שקשור לממאואים כאלה עם הטבעת עכברים, שלחתי ליהלומית מכל הסוגים שהיו לי הפתעה וכלום לא הגיע אז הלכתי לקנות חדשים......סתם מתסכל.