שירשור קניה\מכירה\מסירה

• פותח הנושא sol
  • פורסם בתאריך

sol

New member
לכל המעוניין

למכירה תוכי (נקבה) סנגל יפיפיה, האכלת יד כבת שנה וחצי, מטופלת אצל ווטרינר מומחה לציפורים. עברה בדיקת טפילי מעיים וטפילים חיצוניים, כמו כן בדיקה לכלמידה - הכל תקין. 1800 ש"ח כולל הכלוב! לרציניים בלבד! להשאיר לי פרטי התקשרות בתיבת המסרים האישית.

Black Sheep 194

New member
למכירה ../images/Emo118.gif../images/Emo219.gif

תוגי קוקוטייל בן 3 לא מוחתם, למכירה עם כלוב מצויד בכלי אוכל ומתקן מים 300 ש"ח [כרגע נמצא ברעננה] לפרטים אפשר לשלוח מסר או להשאיר הודעה בפורום יום טוב

yairy99

New member
שירשור מכירה\מסירה\קניה

טוב מכיוון שאנשים פותחים סתם הודעות מכירה במקום לפתוח שירשור
וזה סתם מעצבן את מיכל אני החלטתי לעשות מעשה ולפתוח(וגם בגלל שלי יש משהו למכור
) אז פשוט תשרשרי את ההודעות שלהם לפה! טוב אז בגלל קוצר נשימה החלטתי למכור בנתיים את הקוקטילים הצעיר שלי זכר ונקבה אפורים(הם לא זוג) שניהם בוגרים הזכר בן שנתיים וחצי בערך והנקבה בערך אותו דבר (אני לא יודע במדיוק) שניהם ב160 ש"ח כל אחד בנפרד 80 ש"ח אני מקרית אונו! וכל השאר למסרים.. את הזוג השני אני בנתיים לא מוכר כי הוא דוגר על ביצים אני אחכה לראות אם יוצא משהו...אם לא יצא הם ימכרו ב120 שניהם(הם בני 10 שנים לוטינו) שבוע טוב ושנה טובה, יאיר.

Black Sheep 194

New member
ככה החליטו הבעלים

כלוב גדול. תוכי מחוסן. כלי אוכל ומתקן מים. צעצוע. מקלחת. מוגזם?

מחוסן? מה חיסנו אותו? כלבת?

וכן, אין ספק שזה יקר. ורק בגלל ששאלת, אני באופן אישי לא היית כותבת כלום. מחיר קוקטיל פראי הוא 50-70 שקלים כלי אוכל וכלי מים באים עם הכלוב, ואפילו עם אין ,זה 5-7 שקלים למתקן. בנוסף, כלוב לא צריך לעבור את ה100-120 לקוקטיל. בקיצקץ, אין ספק שזה לא מגיע ל300. היום מוכרםי קוקטיל מוחתם, כולל הכל, באותו מחיר, ולפעמים גם בפחות, אז תראי מה המחיר.

a d i d a s 1 5

New member
../images/Emo45.gif

קנו לי קוקטייל מוחתם (וויט פייס או משהו כזה) + כלוב ממש גדול עם מתקן מים ואוכל + משחקים בכלוב + שק ענק של אוכל במחיר קצת יותר גבוה מזה

rl asaf

New member
מחפש...........

שנה טובה וגמר חתימה טובה אני מחפש לקנות קוקטייל האכלת יד/מוחתם ((((( אני עדיין לא סגור על ההבדל ביניהם )))) אני מתכוון לקוקטייל אפור רגיל ביותר לא משהו מיוחד מאזור המרכז ((הרצליה)) לכול המעוניין להשאיר אס אמ אס עם הפרטים שזה מחיר אזור מגורים גיל וכדומה 0545888844 תודה מראש הראל אסף

Tweety66

New member
לא בדיוק

לא כל תוכי שטופל והואכל ע"י בני אדם [=האכלת יד] הוא מוחתם. יש כאלה ש"מתקלקלים" כאשר הם לא באים במגע עם אנשים הרבה זמן או כאשר מרבים אותם. ומנגד יש גם תוכים מוחתמים שהם לא מהאכלת יד. פשוט כאלה שטופלו והואכלו ע"י ההורים שלהם והורגלו למגע אדם כגוזלים, או כבוגרים (התעללות).

174M4R

New member
שוב?

האכלת יד ומוחתם זה אותו הדבר בדיוק. תוכי "מקולקל" זה: האכלת יד מקולקלת. או החתמה מקולקלת. האכלת יד = החתמה

Tweety66

New member
מה שוב?

זה לא אותו הדבר בדיוק! זה נכון שכשאתה מאכיל גוזל אתה בעצם עושה 2 פעולות, האכלת יד והחתמה. אתה מאכיל את הגוזל ובו זמנית מרגיל אותו למגע אדם. אבל אפשר להחתים גם לא בהאכלת יד. יש הרבה תוכים מוחתמים שגודלו ע"י ההורים שלהם, ומישהו הרגיל אותם למגע. אין דבר כזה "האכלת יד מקולקלת". האכלת יד זה לא משהו שיכול להתקלקל. תוכי שהואכל ע"י בני אדם יהיה "האכלת יד" כל החיים שלו. מה שיכול להתקלקל אצלו זו ההחתמה. אם לא יגעו בו הרבה זמן או שירבו אותו, הוא מאבד את ההחתמה וכבר לא נותן לגעת בו ללטף אותו ולהוציא אותו מהכלוב. בקיצור: תוכי האכלת יד = תוכי שלא טופל ע"י ההורים שלו אלא הוצא מהקן כגוזל והואכל ע"י בני אדם. תוכי מוחתם = תוכי שרגיל למגע אדם. [כזה שעולה על היד ונותן שילטפו אותו].

מאיפה כל השטיות האלו?

יודעת מה הפירוש של מוחתם בעולם החי? (רמז: חותמת, השארת סימן קבוע על משהוא) אחרי שתדעי, נדבר. היית מסבירה, אבל אני ממהרת למסיבת הפתעה, בלילה אני אסביר בפירוט, בנתיים איתמר יסביר, מקווה.

Tweety66

New member
אנחנו מתווכחים על עברית?

הכוונה בתוכי "מוחתם" זה תוכי שרגיל למגע אדם, כלומר שהאדם השאיר עליו את חותמו. זה לא בהכרח נעשה ע"י האכלת יד. גם תוכי שגדל בקן והואכל ע"י ההורים יכול להתרגל למגע אדם. זה בכלל לא סותר את מה שכתבתי, ואת לא חייבת לכתוב בנימה מזלזלת. הדיון הזה מתקדם לכיוון שאני לא אוהבת ולכן אפסיק להגיב בו, ברשותכם.

למעלה