שינוי תדמיתי גם ב..."מטרודן"

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
../images/Emo41.gifשינוי תדמיתי גם ב..."מטרודן"../images/Emo41.gif

מסתבר שכמו השגעונות של חברת האם גם החברה בת נכנסת לאטרף של תדמית...וכמו שאתם בטח יודעים....איך משנים תדמית? כמובן, צובעים את כל האוטובוסים. אז לפני שכל תושבי באר שבע מקבלים התקפת לב וביניהם גם אני כשהוא רועד מפחד מלראות שוב אוטובוסים אדומיפ בבאר שבע חברת "מטרודן" תצבע את כל האוטובוסים ב....צהוב
אני חושב קודם כל שהסקאניה הצהובה נראית מצויין וזה צבע שמתאים לאזור ולשמש הרצחנית שעשתה מהצבע של המטרודנים כבר תכלת במקום כחול במקור. 30 אוטובוסים מתוצרת וולבו B7L אמורים להכנס לחברת מטרודן בניגוד להשערה של רותם בשרשור אחר שהם רוצים להפטר מהם, אז יש עוד 30 בדרך, כל ה30 כבר יהיו צבועים בצהוב במקור, כל שאר האוטובוסים ייצבעו גם כן בצהוב.

omer landau

New member
../images/Emo42.gif יפה ../images/Emo45.gif השאלה שלי היא

מסתבר שכמו השגעונות של חברת האם גם החברה בת נכנסת לאטרף של תדמית...וכמו שאתם בטח יודעים....איך משנים תדמית? כמובן, צובעים את כל האוטובוסים. אז לפני שכל תושבי באר שבע מקבלים התקפת לב וביניהם גם אני כשהוא רועד מפחד מלראות שוב אוטובוסים אדומיפ בבאר שבע חברת "מטרודן" תצבע את כל האוטובוסים ב....צהוב
אני חושב קודם כל שהסקאניה הצהובה נראית מצויין וזה צבע שמתאים לאזור ולשמש הרצחנית שעשתה מהצבע של המטרודנים כבר תכלת במקום כחול במקור. 30 אוטובוסים מתוצרת וולבו B7L אמורים להכנס לחברת מטרודן בניגוד להשערה של רותם בשרשור אחר שהם רוצים להפטר מהם, אז יש עוד 30 בדרך, כל ה30 כבר יהיו צבועים בצהוב במקור, כל שאר האוטובוסים ייצבעו גם כן בצהוב.
יפה
השאלה שלי היא
שאגד החליטה על הצבע הירוק היא התכוונה לצבוע את כל האוטובוסים או רק חלק??? ואז נכנעה בדרך...

Shark Alarm

New member
זה בדיוק מה ששאלתי ת'צמי ../images/Emo26.gif

יפה
השאלה שלי היא
שאגד החליטה על הצבע הירוק היא התכוונה לצבוע את כל האוטובוסים או רק חלק??? ואז נכנעה בדרך...
זה בדיוק מה ששאלתי ת'צמי

מה קורה עם צביעת האוטובוסים הסגולים
ושלא נדבר על האדומים

846

Active member
אגד והצבע הירוק:

יפה
השאלה שלי היא
אגד והצבע הירוק:
התיכנון היה לצבוע את כל האוטובוסים אבל הקצב הואט עקב עלוייות גבוהות, המיתון והתחרות. אוטובוס באגד ניצבע אחת לכמה שנים ( 4-5) בצבע כללי וכך שמגיע הזמן האוטובוס יקבל צבע ירוק. 0303 59 יוצאים מהשרות ולכן אף אחד מהם לא נצבע בירוק אותו דבר לגבי 01 שבקרוב תגיע שעתם משנת 90-91. 0404 וB10B מקבלים צבע ירוק לפי התנאי הנ"ל וגם 0405 מהשנים האחרונות כולל הסגולות רישוי 85-

omer landau

New member
הבנתי,תודה../images/Emo13.gif

אגד והצבע הירוק:
התיכנון היה לצבוע את כל האוטובוסים אבל הקצב הואט עקב עלוייות גבוהות, המיתון והתחרות. אוטובוס באגד ניצבע אחת לכמה שנים ( 4-5) בצבע כללי וכך שמגיע הזמן האוטובוס יקבל צבע ירוק. 0303 59 יוצאים מהשרות ולכן אף אחד מהם לא נצבע בירוק אותו דבר לגבי 01 שבקרוב תגיע שעתם משנת 90-91. 0404 וB10B מקבלים צבע ירוק לפי התנאי הנ"ל וגם 0405 מהשנים האחרונות כולל הסגולות רישוי 85-
הבנתי,תודה

הכי יפה זה הירוק../images/Emo99.gif

אגד והצבע הירוק:
הכי יפה זה הירוק

וזה למרות שאני מה זה כועסת על אגד

מכירה את דעתך על הירוק ארז

גם הירוק הזה של אגד ממש מגעיל
ואת דעתי עליו הבעתי כאן לא אחת. הכי יפים באגד אלה האוטובוסים בלבן-סגול.
מכירה את דעתך על הירוק ארז
אבל אני אוהבת אותו. כמו כן אני אוהבת את הכחול לבן של דן ועוד יותר יפה עם הפס הלבן כמו באוטובוס של מזרחי.

fireman

New member
ארז, עם כל הכבוד

גם הירוק הזה של אגד ממש מגעיל
ואת דעתי עליו הבעתי כאן לא אחת. הכי יפים באגד אלה האוטובוסים בלבן-סגול.
ארז, עם כל הכבוד
לחברת דן הירוק של אגד הרבה יותר נעים לעין מהאדום המזעזע הזה שהם החליטו לצבוע בו את המכונות שלהם.

ארזS

New member
מסכים איתך.

ארז, עם כל הכבוד
לחברת דן הירוק של אגד הרבה יותר נעים לעין מהאדום המזעזע הזה שהם החליטו לצבוע בו את המכונות שלהם.
מסכים איתך.
אבל גם הירוק מזעזע בפני עצמו. למה? מה היה רע בלבן/סגול ?

fireman

New member
לא אמרתי שיש רע בצביעה המקורית

מסכים איתך.
אבל גם הירוק מזעזע בפני עצמו. למה? מה היה רע בלבן/סגול ?
לא אמרתי שיש רע בצביעה המקורית
פשוט אמרתי שהירוק של אגד הרבה יותר נעים לעין בהשוואה לאדום המזעזע של דן. אני כבר מחכה לראות B7L צהוב....ראיתי שכתבו שיש בנמה"ת כאלו בצבע צהוב, יש למישהו תמונה אולי?

saar ganim

New member
איכס צהוב?! איך הם בכלל חשבו על זה

איכס צהוב?! איך הם בכלל חשבו על זה
בסוף נגיע לאוטובסים ורודים!

NewName

New member
אני חושב שצהוב זה יפה...

אני חושב שהסקאניות הצהובות
מאוד יפות....
אני חושב שצהוב זה יפה...
לדעתי גם, מכיוון שצהוב הוא צבע בהיר, קשה מאד לגרום לו להיראות רע. במטרודן יש באמת אוטובוסים שחייבים שינוי תדמיתי. במיוחד הEL והSL של התח"צ. יש להם אוטובוסים שהשילוט בצדדים לא עובד להם והם דחפו לשם ניירות עם המספר - יש גבול לכמה שאפשר לא להשקיע.. וגם, אני לא מבין למה יש כמה B7L שהפרסומת שהיתה עליהם תלושה בצורה כל כך מכוערת שחלקים שלה נשארו דבוקים לאוטובוס ולא ניקו את הדבק..

אוהד11

New member
הצבע הצהוב נראה יפה, ביחוד אם הוא

אני חושב שצהוב זה יפה...
לדעתי גם, מכיוון שצהוב הוא צבע בהיר, קשה מאד לגרום לו להיראות רע. במטרודן יש באמת אוטובוסים שחייבים שינוי תדמיתי. במיוחד הEL והSL של התח"צ. יש להם אוטובוסים שהשילוט בצדדים לא עובד להם והם דחפו לשם ניירות עם המספר - יש גבול לכמה שאפשר לא להשקיע.. וגם, אני לא מבין למה יש כמה B7L שהפרסומת שהיתה עליהם תלושה בצורה כל כך מכוערת שחלקים שלה נשארו דבוקים לאוטובוס ולא ניקו את הדבק..
יהיה בגוון של הסקאניה שהסתובבה לנסיון ברחבי הארץ. תתחדשו.

scooby5

Member
הצבע הצהוב של הסקאניה

יהיה בגוון של הסקאניה שהסתובבה לנסיון ברחבי הארץ. תתחדשו.
הצבע הצהוב של הסקאניה
פשוט מזעזע, צר לי. אם אינני טועה היא היתה גם בהדגמה ב'נתיב אקספרס' צפת, ויש לה בפנים סוג של מנורה אולטרה סגולה... (תקנו אותי אם אני טועה, פשוט נסעתי אחריה ואני לא בטוח)

scooby5

Member
אגב סקאניות

הצבע הצהוב של הסקאניה
פשוט מזעזע, צר לי. אם אינני טועה היא היתה גם בהדגמה ב'נתיב אקספרס' צפת, ויש לה בפנים סוג של מנורה אולטרה סגולה... (תקנו אותי אם אני טועה, פשוט נסעתי אחריה ואני לא בטוח)
אגב סקאניות
גם לאגד היו פעם פעם???

mercori

New member
סקניות

אגב סקאניות
גם לאגד היו פעם פעם???
סקניות
באגד היו גם היו... מאוד משעשע בתקופת הטייגרים הביאו סקניות הנהגים היו יוצאים לדרך ומהמרים ניתקע היום או לא?? בדרך כלל הסיכויים הם פיפטי פיפטי...

scooby5

Member
שמעתי

סקניות
באגד היו גם היו... מאוד משעשע בתקופת הטייגרים הביאו סקניות הנהגים היו יוצאים לדרך ומהמרים ניתקע היום או לא?? בדרך כלל הסיכויים הם פיפטי פיפטי...
שמעתי
שזה היה המצב. לצערי/לשמחתי לא יצא לי לנסוע בכזה, כי הם הוצאו משירות (כך אני חושב) כשאני התחלתי לנסוע באוטובוסים (בארגזים ובטייגרים יצא לי לנסוע). יש כאן תמונות שלהם?

בטח שלאגד היו סקניות

סקניות
בטח שלאגד היו סקניות
המקרה הנורא עם אוטובוס הדמים היה "סקניה" והיה עוד דגם, אני מכירה שני דגמים של סקניה שהיו לאגד והם שניהם קיימים במוזיאון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה