שותפים לסופ"ש

שבת - עמק יזרעאל

והסביבה, ברדיוס של 50 קילומטר. אולי הגלבוע, אולי כינרת, אולי רמת השופט, אולי סובב העמק - הכל פתוח. קצב חביב++. סיבוב באורך 60-80 קמ'.

lior li

New member
יום שישי

יום שישי בוקר משולש קטן כושר רכיבה רגועה כושר בנינוני לא מוקדם מדי במסרים למעוניינים להצטרף

emsharon

New member
שבת בירושלים

אשמח להמלצות רכיבה בירושלים מאחר ובכבישי ירושלים אין תנאי רכיבה אופטימלים.

מה ססססהההה????

בירושלים תנאי הרכיבה לא אופטימליים? חביבי, חזור בך ומהר, שמעת?! ירושלים והסביבה זה תענוג אחד גדול. תגיד איפה אתה, מה הכוונות, אורך וכו' - נקמבן לך משהו.

emsharon

New member
שבת ירושלמית

העדפה ליציאה מהבית בגילה. המטרה לא להתניע את הרכב ולהגיע לנחשון. השאלה היא אם רוכבי ירושלים יוצאים מאזור עין כרם או משהו דומה שאפשר להצטרף? רכיבה בסביבות 3 שעות תיהיה נחמדה מאוד. תודה, אלי

אז ככה

יש שמועות על אנשים שיוצאים מהר הרצל בשש וחצי. אני אף פעם לא ראיתי את האנשים האלה, אבל אומרים שחדי העין וזריזי השוקיים מצליחים לראות אותם מתרחקים באופק. חוץ מזה, אין בירושלים איזה מיני-מכה כמו נחשון שמשם כולם יוצאים ואפשר להצטרף. עד כמה שלי ידוע, לפחות. עם זאת, לרכיבה לבד, יש לך אופציות רבות ומגוונות - נס הרים, צובה או צור הדסה הן שלושת היציאות/ירידות היפות מירושלים. אפשר לרדת גם מה443 בצומת שילת לקחת שמאלה ומשם להגיע לנחשון, ולעלות חזרה. בעיני, לא כזה כיף. אם אתה ממש לא מכיר מסלולים, אז כל דבר יהיה נחמד - רד מצובה, תעלה מצור הדסה, והרי לך רכיבה שמשלבת נופים יפים, ירידות מהממות,מישור ידידותי, עליה כיפית ולא מעיקה רווית נופים, והגעה לבר-בהר כשאתה כבר עייף. מבר בהר אתה גולש לירושלים בניחותא. הכי טוב - פתח מפה, או כנס לEMAP.CO.IL, תתמקד על אזור ירושלים, קח חץ, סגור את העיניים ותקע את החץ במפה. איפה שייצא - לשם האופנים יגיעו. חוץ מזה, אם אתה ירושלמי בד"כ ולא רק בסופש הזה, תן קריאה, אולי אצטרף בפעם הבאה. אמיל.

emsharon

New member
ירושלמי לשעבר

ראשית תודה. כיום אני תושב מודיעין ורק לעיתים נדירות שמצליחים לשכנע אותי אני ירושלמי בסופ"ש. עד היום חזרתי בשבת למודיעין לרכיבות שבת הפעם חרגתי ממנהגי ועליתי לירושלים עם האופניים. שוב תודה על העזרה ואולי נרכב פעם... אלי

emsharon

New member
אז זה מה שיצא

בןקר 6:30 יציאה מגילה + חימום. יורדים לקניון מלחה עולים לקרית יובל - עין כרם - צומת כרם לכיוון צור הדסה, קפה ועוגה בבר בהר וחזרה לגילה. מזג אויר מקסים (מעט קר) המון עליות אבל שווה סה"כ בסביבות 63 ק"מ. תודה שוב, אלי

סיבוב חביב ../images/Emo39.gif

אני התניתי אהבים עם הגלבוע, במסגרת ארועי הגאווה של הסופש. הוא התגלה כמאהב רך, קשוב ואכפתי. בעיקר, הוא היה יפיפה באור הבוקר. . במלוא הדרו...היה כל כך יפה ושקט שאפילו כיביתי את הMP3 בשביל להקשיב לשקט. אחרי זה הייתה פרשיית בגידה קצרה עם אחיו - הר שאול, ואז חזרתי לזרועותיו. אחחח, הצפון הצפון...אין כמו הצפון.

natibergman

New member
../images/Emo207.gifבדיחת קרש + מז"א לשבת

יהודי אחד בא לרב שלו ואומר: "רבי מישהו גנב לי את אופני הקרבון היקרים שלי. זה כלי התחבורה היחידי שיש לי ואין לי מושג איך לתפוס את הגנב". "תשמע טוב" עונה לו הרבי "בשבת תגיע לבית הכנסת תעמוד מול הקהל ותקשיב היטב לעשרת הדיברות. ברגע שהרב יגיע לדיבר 'לא תגנוב' תסתכל היטב סביב ותראה מי מסמיק. האחד שיסמיק הוא הגנב". כעבור שבוע מגיע היהודי לרב רכוב על אופני הקרבון שלו וצועק לו בעליצות "רבי אתה גדול, ענק אין כמוך!!!" "נו הלכת לבית כנסת?" שואל הרב. "כן בדיוק כמו שאמרת" עונה הבחור. "ועמדת מול הקהל?" מקשה הרב. "כן, כן וכן" עונה לו הבחור. "וב'לא תגנוב' תפסת את הבחור המסמיק?" מוודא הרב. "לא ממש" משיב הבחור. "כבר ב'לא תנאף' נזכרתי איפה שכחתי אותם...". מז"א מצויין לרכיבה בשבת עם טמפרטורות של 20-25 מעלות ברוב הארץ ומעונן חלקית. בערב יחלו גשמים בצפון שיתפשטו למרכז. שבת שלום לכולם.

adilevi

New member
שבת בדרום

אימון של כ-90 ק"מ באזור אורים, רעים בארי יציאה בשעה 06:00 מחניית הקאנטרי קלאב בב"ש.

adilevi

New member
שבת בדרום

אימון של כ-90 ק"מ באזור אורים, רעים בארי יציאה בשעה 06:00 מחניית הקאנטרי קלאב בב"ש.

ORGANICfood

New member
יציאה מחולון מחר בבוקר

שעה : גמיש כיוון : גם גמיש קצב : מינימום 23 קמש בממוצע ...מקסימום 30 בממוצע מרחק : לפחות 65 קמ למי שמעוניין שייצור קשר עד 10 בערב או החל מ 6:30 מחר אם אף אחד לא התקשר בטח אצא ב 7:30 או 8:00 077-6292505 שחר.

למעלה