שבת זוגות באלונים

היא לא עוצמת עיניים

תסתכלי היטב בתמונה, את יכולה להוזיז אותה - יש זוג מצולם והבחורה נראית לא רע - ובטח לא עוצמת עיניים. אני, בכל אופן, לא מכירה אותה.

AyeleDance

New member
עוצמת או לא

זאת שלא עוצמת את העיניים ו"נראית לא רע" זאת אני
לידי, בן זוגי לריקודים בארץ וידידי הטוב, "הורה אילת" אוהבת לרקוד דיברה על התמונה שלה, היא אכן עוצמת עיניים ואפילו כך, גם היא נראית לא רע - והיה כיף לפגוש אותה!! אילת בוקאי, חוזרת לארה"ב הלילה

אני שמחה

שלפחות היכרתי 2 רוקדות וכעת אני יודעת איך הן נראות. נחמד לדעת מי עומד מאחורי הכינוי.

עוצמת עיניים - זו תכונה אופיינית

לפולנייה.... שלא מסוגלת לראות שמישהו אחר נהנה.

../images/Emo12.gif

ציון.. נכון שלא התראינו זמן רב ויש לך אולי סיבה מוצדקת לגביי.. אבל את ההוא שמצולם איתי, אני מאמינה שאתה פוגש כל יום..חחחחחחח <ההוא אגב, רקדן מצויין..>

tzion10

New member
התכוונתי לתמונות האחרות בהחלט

אותך ואת בן זוגך מזהה ממרחק קילומטר בוודאי שאיני צריך תרגום בגוף הסרט לגבי תמונתכם

הלינק המצ'ב

הייתי מייעצת לכם להוריד את התמונה המצורפת לפני שאשתו תיראה אותה ויהיה בלגאן!...

אשתו ראתה, ומגיבה-

תודה על ההתחשבות ועל הדאגה הכנה לבעלי היקר, אולם ראיתי את התמונה, ואף שוחחתי לא אחת עם בת זוגו. אל דאגה, הוא לא יזרק והבית ואף לא יוכה או יינזק על כך שבילה בנעימים, באישורי ובידיעתי.

tzion10

New member
מניסיון העבר זה תמיד מוצלח

הרקדה זו באלונים הפכה עם הזמן למיני כרמיאל הפעם העדפתי להיות בשבת זו במחיצת כת זוגי החוקית היינו אישתי בפעם הבאה אולי אצטרף להרקדה המיוחדת

הנאה צרופה לאורך שעות רבות

אנסה שלא לחזור על דברי האחרים שגם הם נהנו, אלא אסתפק בכך שאגבה כל מילה שנאמרה. אוכל להוסיף על כך כי הרי לנו הרקדה בעלת אופי יחודי, שמחה ותוססת שכל משתתפיה יכבירו אודותיה מילים טובות ותשבחות. כמו שאמר לי מישהו פעם, יש משהו ממכר בהרקדה זו, כך שמי שמציץ בה פעם אחת "נפגע" ולא יכול לוותר עליה ולהעדר בפעמים הבאות. מעניין כי הרקדה זו תפסה את מקומה, למרות שהמרקיד זאב ניסים לא משתמש באותם גימיקים של מוסיקה בעוצמות גבוהות בלתי נסבלות, תיפוף בדרבוקות, הגברת קצב של הריקודים על מנת לעשות שמיח, דיבורים נון סטופ במקרופון וצרחות מיותרות, אלא מתמקד בבחירה נכונה של הרפרטואר, התייחסות אל הרוקדים, אף ברמה האישית, ונסיון בלתי מתפשר להקנות לרוקדים הנאה וגוד טיים. לעניות דעתי הוא מצליח ובגדול ואין הוכחה טובה יותר משמיעת דברי החברים סביב והתמדתם בהופעה להרקדות אלה. על כל אלה מבקש אני להודות לזאב וכמובן לזוגתו עליזה שאינה רק בגדר של עזר כנגדו אלא מקבלת את מקומה בזכות עצמה.

למעלה