שבת זוגות באלונים

../images/Emo41.gif שבת זוגות באלונים../images/Emo41.gif

אז מה נאמר שעוד לא נכתב ומה נספר שעוד לא דובר... אז... תודה רבה לזאב ועליזה על יום מהנה ,ריקודים שלא פוגשים בכל יום, אוכל כיד המלך ואווירה נהדרת! תודה גם לבנזוג החייכני שלי ששר כל הזמן ושהוא רקדן בחסד! אני כבר מחכה לפעם הבאה .. אגב, במגנטים כתוב בטעות 6 באפריל, והתאריך צריך להיות 8 באפריל

ספיקטו

New member
הייתה חגיגה אמיתית ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לזאב על השבת המקסימה.

שבת זוגות אלונים

תודה ליום טוב אוחיון על הריקודים היפים, וכל הרוקדים מהמרכז שהגיעו (90%) וכמו יין טוב שבתות הזוגות רק משתבחות. בקרוב אצרף תמונות משבת הזוגות באלונים

תודה רבה לזאב

אכן, כמו יין המשתבח עם הזמן, ככה גם ההרקדה באלונים. הרפרטואר מגוון ונרחב, ונרקדו ריקודים שכבר עידן ועידנים לא רקדנו. זו הייתה חוויה מאלפת לגלות, שלמרות "ההדממה" הארוכה, לא נס ליחם, וחשוב מכול, אפילו זכרנו את הצעדים או לפחות את הכיוון הכללי של הריקוד. יום טוב אוחיון לימד את ריקודו "אם רק תביני", ולימד תוך כדי תנועה את "התינשאי לי". ריקוד יפהפה שלא כל כך נשמע בהרקדות, לפחות לא אלו שאני מבקר בהן. מזג האויר הנאה תרם את תרומתו למצב הרוח. ו.. כמובן, בת זוג "שווה", שמתאימה לשבת מיוחדת כזו.

ההצגה הכי טובה בעיר...........

מאוד מאוד נהנתי...... קבלת הפנים החמה של זאב ורעייתו עליזה המקסימה. רפרטואר ריקודים מן המשובחים שפגשתי חדש,ישן,נוסטלגי ואמצע הדרך, הגשה מצויינת ומקצועית של הרפרטואר. אולם מלא מלא ברוקדים מחייכים, נהנים ושרים, והכל באוירה מיוחדת. רוקדים מקצוענים אמיתיים, רוקדים הכללללללללללללל,(הגיעו מכל המחוזות). ארוחת בוקר עשירה ומזינה. שתיה חמה וקרה במהלך כל ההרקדה. שנות ה- 60 במהלך ההפסקה. ומה עוד אפשר לבקש? ביום שבת אביבית ומקסימה? אין ספק, ההצגה הכי טובה בעיר!!! תודה לזאב על קבלת הפנים המיוחדת.... תודה לכל כך הרבה חברים שפירגנו (טוב, היו הרבה מהמטרו חחחחחחח). תודה גם לחברי הפורום המקסימים שפגשתי: ראפ תימני, איתן שמידט, אורי גבעוני, איילת, הורה אילת, (וסליחה אם שכחתי עוד...). יופי של שבת מהנה הייתה לי בזכות כולם. רק בשמחות והרקדות מצויינות. יום טוב אוחיון.

שבת זוגות אלונים

תודה ליום טוב על הפירגון לתשומת לבך!! התנשאי לי אהובה ,הרוקדים אהבו אותו וכדאי להחזיר אותו שוב לרפרטואר כי זה מסוג הריקודים שהקהל מאד אוהב.ושוב תודה על המאמץ להתעורר בשבת בבוקר מוקדם זה לא פשוט !!

ההשכמה בשבת בבוקר.......

בדרך כלל, בשבתות אני מתעורר רק בשעות הצהריים המאוחרות. בשבת זו, השכמתי קום ומאוד נהנתי. הספקתי לראות את הצפון הירוק המקסים, את השמיים הנקיים אחרי הגשם, את המרחבים האין סופיים של הנוף,את ההרקדה והחברים שעשו לי את זה. לגבי "התינשאי לי" , הריקוד עדיין נרקד גם נרקד (לפחות במרכז ובדרום), בהרבה הרקדות בהן ביקרתי הוא כיכב יחד עם "אם רק תביני". (אולי בגלל שהגעתי לאותה הרקדה? חחחחחחחחחחח.). הנה, יש לך הזדמנות להיות נושא הדגל בצפון, להחזרתו להרקדות. (כך גם אני אעשה במטרו. חחחחחחחחחחחח). ממתין לביקור גומלין במגרש הבייתי שלנו (יש לך המון אוהדים). יום טוב אוחיון.

משהא

New member
אוהבת לרקוד+זאב ניסים+יאלה לך הביתה

לזאב ניסים, תודה מכל הלב ממני ומבת זוגי על השבת הנהדרת שבילינו ורקדנו היום באלונים. אוירה נפלאה, שמחה וחברותה,כל מילה מיותרת. גם השתתפותם של יום טוב אוחיון וזוגתו, וטוביה טישלר הוסיפו צבע לחגיגה אמיתית. ולך אוהבת לרקוד - בשירשור אחר כתבת לרקדן שפגע במבוגרים שבינינו "יאלה לך הביתה". אנחנו באלונים וכמונו במקומות רבים אחרים בישראל ובתפוצות, ציבור הרוקדים הנהדר שחלקו סבים וסבתות צעירים יותר או פחות, ולא מעט צעירים היא התשובה לשכמותו. יש פתגם עתיק - "הכלבים נובחים והשיירה עוברת". באידיש אומרים "אות גא זוגט". אז הוא אמר. אנחנו חזקים ואיש לא יעצור בעדינו. ואת תמשיכי לפזז בינינו כמו שאת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

מוטי המזמר

כבש את לב כולם כששר את שמרי לי על המנגינה .ויש לו הרבה מעריצים!!!! חבל לכם על הזמן.

AyeleDance

New member
הבת זוג היא...

חיה המקסימה, רקדנית מעולה גם היא מאזורנו ורוקדת בהרקדות שלנו אילת - מהבית בקליפורניה

למעלה