שאלת יאוש בנושא הלנת שכר

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo41.gifשאלת יאוש בנושא הלנת שכר../images/Emo41.gif

שאלת יאוש בנושא הלנת שכר

אני עובדת כבר 5 חודשים במקום עבודה חדש יחסית. הנני העובדת היחידה, ואמורה לקבל משכורת כל 10 לחודש. לצערי הרב חודש שעבר קבלתי את המשכורת באופן הבא 15 לחודש 1400 ש"ח, 23 לחודש עוד 800 ש"ח וב- 30 לחודש את היתרה . אני ממש מיואשת כי החודש אני בטוחה שיהיה אותו הדבר. מה עושים??? אייך אני פונה למעסיק שלי מבלי לגרום לכך שהוא יפטר אותי. מודה לכן מראש על התשובות.

../images/Emo124.gifבבקשה דקוקה לתשובה דחוף

שאלת יאוש בנושא הלנת שכר

אני עובדת כבר 5 חודשים במקום עבודה חדש יחסית. הנני העובדת היחידה, ואמורה לקבל משכורת כל 10 לחודש. לצערי הרב חודש שעבר קבלתי את המשכורת באופן הבא 15 לחודש 1400 ש"ח, 23 לחודש עוד 800 ש"ח וב- 30 לחודש את היתרה . אני ממש מיואשת כי החודש אני בטוחה שיהיה אותו הדבר. מה עושים??? אייך אני פונה למעסיק שלי מבלי לגרום לכך שהוא יפטר אותי. מודה לכן מראש על התשובות.
בבקשה דקוקה לתשובה דחוף
אולי משהוא בכול זאת יענה ליייי בבקשה הצילו

yanivosm

New member
הבעיה בתשובה שאת מחפשת

בבקשה דקוקה לתשובה דחוף
אולי משהוא בכול זאת יענה ליייי בבקשה הצילו
הבעיה בתשובה שאת מחפשת
היא שהיא לא מקצועית לגבי חוק אלה איך לא תאבדי את מקום העבודה, כמובן שהדבר תלוי בך ובמעסיקך וביחסים בינכם .

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifומה מבחינת החוק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הבעיה בתשובה שאת מחפשת
היא שהיא לא מקצועית לגבי חוק אלה איך לא תאבדי את מקום העבודה, כמובן שהדבר תלוי בך ובמעסיקך וביחסים בינכם .
ומה מבחינת החוק

עד מתי הוא מחוייב לשלם לי???? ומה אני עושה אם הוא לא משלם????

שיר ורד

New member
על פי החוק הוא מחויב לשלם

ומה מבחינת החוק

עד מתי הוא מחוייב לשלם לי???? ומה אני עושה אם הוא לא משלם????
על פי החוק הוא מחויב לשלם
עד לתשיעי בחודש. ואם הוא לא משלם את יכולה להגיש תביעה בגין הלנת שכר ולדרוש פצויי הלנה (שקרוב לודאי לא תקבלי).

שיר ורד

New member
הפתרון הוא לחפש מקום עבודה

שאלת יאוש בנושא הלנת שכר

הפתרון הוא לחפש מקום עבודה
אחר ולעזוב את מקום העבודה הנוכחי, או לאיים על המעסיק בהתפטרות (לאחר שיש לך הצעה סבירה) אם לא ישלם את המשכורת כחוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה