שאלות היום שנעלמו אי שם

noa12

New member
צואה בצבע מוזר - שאלה

ביתי בת החודש וחצי סובלת מגזים ומעין עצירות - יציאה כל יומיים-שלושה (כשהרפואה מתייחסת לכך כנורמלי בגיל הזה, אבל היא סובלת נורא). בנוסף לכך, לאחרונה הצואה שלה יבשה מאוד, ובצבע ירוק כהה מאוד, כמעט שחור. היא ניזונה מחלב אם ורמדיה חלבית. האם זה מעיד על חוסר נוזלים? מה עושים עם זה?

dafgol

New member
../images/Emo124.gif מתכונים לקטנים ../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif

אני צריכה רעיונות חדשים למתכונים טעימים לבר . ולא אני לא מדברת על מרקים...בשביל זה אפילו אני לא צריכה יום לימודים ארוך...
, ואל תשלחו אותי ל
י בישול....לא אוהבת ללכת לפי הספר
.... אני בטוחה שיש עוד כמה כמוני שמתלבטות\ים מה לתת ? איך להכין ? מינונים וכו'.... אז לכל הבשלניותים שביניינו...הבמה שלכן\ם.....יש רעיונות ? מתכונים ? טיפים ?

imitrani

New member
שחיה לתנוקות - אזור נתניה

האם מישהו יודע על בריכה או מקום בו אפשר ללכת עם תינוק בן 4 חודשים? האם יש משקל מינימום? אני מחפשת באזור נתניה. תודה

ofra a

New member
טיסה עם תינוקות....../images/Emo160.gif

האם יש לכן עצות לגבי טיסה עם תינוק בן חודש וחצי ? אנחנו טסים ביום ראשון ואני קצת חוששת מלחצים באוזניים ובכלל מאי שקט במהלך הטיסה. אשמח לקבל טיפים.

טאש

New member
תשמעי, אני לא רוצה להלחיץ, אבל זה

ממש לא נשמע טוב! (היום אני כולי מבשרת שחורות) יש ל לפחות לפחות 5 טיטולים מלאים בפיפי ביום? האם את הרמדיה החלבית אתם נותנים במינון נכון לגילה? ולא מוסיפים עוד קצת אבקה "שיהיה"? בגיל חודש וחצי היציאות צריכות להיות יותר נוזליות או משחתיות. הצבע - תלוי אם אתם נותנים לה ברזל - אז זה משחיר את הקקי. אבל אם אני זוכרת נכון, אתם עוד לא בשלב של הברזל. בקיצור: חשוב לוודא שיש לה מספיק פיפי ביום,ואם יש לכם סבלנות -לנסות לבדוק באיזה צבע הפיפי (כמה שיותר שקוף וצלול - טוב יותר) תרגישו טוב

dafgol

New member
מעתיקה לפה את המתכון של נורה ../images/Emo39.gif

טוב אז אני מתחילה קודם:קציצות נוסח אמא'שלי: חצי טחון עוף וחצי טחון הודו פרוסת לחם (בלי קשה) מוצפת מים כפית שום כתוש ביצה כפית פפריקה מתוקה חצי כפית כמון מלח , פלפל חצי כפית-כפית אבקת מרק קישוא אחד קטן מרוסק לתוך הבשר גזר אחד קטן מרוסק גס תפו"א אחד קטן מרוסק גס פומפיה גסה פירורי לחם פטרוזיליה קצוצה קטן קטן לא להוסיף בצל כי עם ההודו הטעם מר לעשות טוב טוב את העיסה להכין עיגולים להכין רוטב עגבניות: בצל אחד קטן-בינוני מטוגן עם קצת שמן שיהיה זהוב+כפית שום כתוש(אני משתמשת בהמון שום כתוש בלכ הבישולים ובזכות זה הילדים אצלי בריאים כמו סוס ) אפשר להוסיף עגבניה מרוסקת בפומפיה דקה להוסיף רסק עגבניות קטן את כולו 1-2 כפיות פפריקה מתוקה רבע כפית כמון מלח פלפל ואפשר אבקת מרק וקורט אורגנו לערבב ולהוסיף מים רותחים להכניס עיגולי כדורי בשר ולבשל כשעה-שעה וחצי ואז ללקק את האצבעות גם התינוק גם אמא וגם אבא בתאבון חולה על יובל עד השמיים וחזרה נורה אמא של יובל 1.10.02
נורה

ofra a עד כמה שהבנתי מבנות שטסו

בזמן נחיתה/ המראה להניק(אם את עדיין מניקה) כי זה חוסך להם את הלחץ באוזניים

וחודש וחצי דווקא נשמע לי אידיאלי

לטיסה עם תינוק. לבקש עריסה מסוכן הנסיעות - בעצם לאלבקש - לצוות עליו לדאוג לעריסה. ובאמת בהמראות/נחיתות להצמיד לציצי או לבקבוק. אם יש אפשרות והטיסה לא מלאה - שישמרו מקום לידכם - נח לשים את הציוד שלו ושלכם. לקחת מנשא. ואם הוא לא רגיל, מציעה להתחיל להרגיל אותו לפני הטיסה.

Aimeeeee

New member
איך אפשר להניק בנחיתות ובהמראות?

הילד לא אמור להיות קשור בעריסה או בכסא לרכב?

talsh

New member
לא. בכלל לא. אסור לו להיות בעריסה

בזמן ההמראה והנחיתה, הם בכלל לוקחים את העריסה בזמנים האלה. (אגב, קחי בחשבון שלוקחים את העריסה גם במצב שהטיסה לא רגועה בגלל מזג אויר). לגבי כסא לרכב אני לא יודעת, רק ראיתי שביקשו מזאת שהיתה לידי להחזיק את התינוק בידים. ואם הוא לא רוצה לינוק אז תני לו קצת מים לשתות

Aimeeeee

New member
../images/Emo51.gif

ואגב, התמונה שלכם מהמפגש מקסימה! אתם צמד-חמד משגע, את ותום החתיך שלך

כיסא לרכב מאפשרים להעלות

לטיסה רק אם ביקשתם מראש שישריינו את המקום שלידכם עבורכם.

יש בוינגייט מדריכה מקסימה שקוראים

לה גלית תמר(היא אמא אצלי במשפחתון) היא עדינה ומיוחדת גם אני רציתי ללכת עם יובל לשחות אבל מכיוון שזה יוצא שישי בוקר (אני לא אעזוב את הילדודס) אז אני מחכה שיפתח קורס אחה"צ הטלפון שלה הוא:(אל תשכחי להגיד שבאת דרכי )053-433399

dafgol

New member
מה אין רעיונות ? ../images/Emo2.gif

רעיונות ומתכונים יתקבלו בברכה

איריS

New member
דפנוש....

אין שום רעיון מיוחד, אני נותנת לאלמוג את כל מה שאנחנו אוכלים

maya1001

New member
משחקים ופעילויות לילדה בת שנה+3

היי כולם! אילו משחקים כייפים ונחמדים ולא משעממים אפשר לקנות/לבנות /לעשות עם ילדה בעלת מרץ רב בת שנה וכמעט 3 חודשים? אשמח לקבל הצעות..
בנתיים מחכה לה בובה בתוך אמבטיה עם בקבוק ומוצץ "מתנה" מאחותה שאמורה להיוולד ביום חמישי..
תודה.. MAYA1001

niritcat

New member
להיט אצלנו

זאת בריכה מתנפחת פצפונת, לא יותר מקוטר מטר, שמנפחים, ממלאים קצת במים, ומשחקים. צירפתי תמונה. דברים נוספים - ספרי ילדים גם הולך טוב אצלנו כבר כמה זמן. לפתוח את הארון במטבח עם הכלי אחסון מפלסטיק, ולפזר את כולם על הרצפה זה עיסוק לחצי שעה בערך... צבעים! צבעי גיר וכו' עם ניירות לקשקש מתקבלים בשמחה כפיות וקערות שקשורות לאוכל מנוצלות להאכלת כל בובה בסביבה. ובעצם גם להאכלת אנשים וחתולים... כל מיכל שאפשר לפתוח, לשים בפנים משהו ולסגור, מתקבל בברכה. כדורים, כדורים ועוד כדורים הם עדיין משחק אדיר. זהו. אולי יהיו עוד רעיונות מאחרות...

למעלה