שאלון

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

מי הדמות הכי מצחיקה? מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? מי הדמות הכי נחמדה? מי הדמות הכי חנונית?
מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? ג'סיקה VS ניקי? פיטר VS סיילר? ג'סיקה VS סילר? פיטר VS ניית'ן? מאט VS מוהינדר? מולי VS מייקה? זאק VS קלייר? מי הדמות האהובה עלייך? מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? מי הדמות השנואה עלייך? מה הכוח הכי שווה? מה הכוח הכי שימושי? מה הכוח הכי לא שימושי? מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות?

מי שלא יצביע לדני בתור החופרת הרשמית יסקל

מי הדמות הכי מצחיקה? ג'סיקה מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? ניקי
מי הדמות הכי נחמדה? מוהינדר
מי הדמות הכי חנונית? פיטר מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? ניקי ואני כמובן ^^ ג'סיקה VS ניקי? ניקי דע פיטר VS סיילר? אפ'חד ג'סיקה VS סילר? ג'סיקה דעע פיטר VS ניית'ן? ניית'ן
מאט VS מוהינדר? אוי שניהם
מולי VS מייקה? מולי זאק VS קלייר? זאק
מי הדמות האהובה עלייך? ניקי
וגם זאק וקנדיס
מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? ניקי מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? צ'ארלי היא מתה אחרי איזה שניה
מי הדמות השנואה עלייך? סיילר מה הכוח הכי שווה? של הירו מה הכוח הכי שימושי? של קנדיס מה הכוח הכי לא שימושי? שמיעת על וגם הכוח של הילד הכונף עם הכדורגל מה עוזר להיכנס לחלומות? מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? של קנדיס

Slow Cheetah

New member
יש הבדל בין מציפן לחופר. ../images/Emo122.gif

מציפן זה מישהו שכותב מלא. חופר זה מישהו שמדבר דברים מפגרים ומשעממים. אני מחייה את הפורום. זה לא מפגר.
אני סתם מציפנית.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif סליחה מתוקה שלי..

תמיד היית ותמיד תהיי החופרת ה-ראשית!

וונקי

New member
שאלון זה כיףף

מי הדמות הכי מצחיקה? הירו מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? גיסיקה מי הדמות הכי נחמדה?ניקי מי הדמות הכי חנונית? הירו מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל?גיסיקה ג'סיקה VS ניקי?גיסקה פיטר VS סיילר?פיטר ג'סיקה VS סילר?גיסקה פיטר VS ניית'ן?פיטר מאט VS מוהינדר?מוהינדר מולי VS מייקה?מייקה זאק VS קלייר?קלייר מי הדמות האהובה עלייך פיטר? מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק?גיסקה מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? מאט מי הדמות השנואה עלייך?מאט מה הכוח הכי שווה? פיטר מה הכוח הכי שימושי? קלייר מה הכוח הכי לא שימושי?זכרון מוגבר מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? לעוף

יהלושש1

New member
../images/Emo108.gif עונהה

מי הדמות הכי מצחיקה? אממ מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? ניקיי מי הדמות הכי נחמדה? פיטר מי הדמות הכי חנונית? מאט. מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? ניקיי ג'סיקה VS ניקי? לא יודעת :S טוב נראה לי שניקי. היא יכולה להיות גם עצמה וגם כמו גסיקה אם בא לה. פיטר VS סיילר? פיטררר
ג'סיקה VS סילר? גסיקה.. פיטר VS ניית'ן? פיטר, ברור. מאט VS מוהינדר? אממ.. הסצנות של מוהינדר הכי משעממות.. אבל גם של מאט לא משהו.. טחח טוב למאט יש פוטנציאל להיות חתיך אז נגיד שמאט..
מולי VS מייקה? מולי היא חמודהה. זאק VS קלייר? קלייר מי הדמות האהובה עלייך? פיטר? חח אני מושפעת מאור XD עוד לפני שהתחלתי לראות גיבורים היא התחילה לשכנע אותי חח. מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? אממ ניקי.! מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? מהראשיות? את מוהינדר. הוא לא משתתף בשום קטע אקשן חוץ מפרק 18 שהוא תקוע על התקרה. מי הדמות השנואה עלייך? מה הכוח הכי שווה? של פיטר! זה הכוח של כולם בלי להרוג אף אחד
אבל חוץ ממנו של הירו נראה לי.. מה הכוח הכי שימושי? בסדרה או בחיים האמתיים? בסדרה של פיטר בחיים האמיתיים של קנדיס מה הכוח הכי לא שימושי? הילד ההודי עםהחלומות מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? קנדיס. או של הירו.

amit7707

New member
עונה:)

מי הדמות הכי מצחיקה?הירו מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]?קלייר מי הדמות הכי נחמדה?מוהינדר מי הדמות הכי חנונית?הירו? מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל?ג'סיקה ג'סיקה VS ניקי?ניקי פיטר VS סיילר?פיטר ג'סיקה VS סילר?ג'סיקה פיטר VS ניית'ן?פיטר מאט VS מוהינדר?מוהינדר מולי VS מייקה?מולי זאק VS קלייר?קלייר
מי הדמות האהובה עלייך?קלייר מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק?ג'סיקה מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק?מאט מי הדמות השנואה עלייך?אין לי דמות כזאת מה הכוח הכי שווה?של פיטר מה הכוח הכי שימושי?של פיטר מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות?הכוח של פיטר לא כזה עוזר עם אין עוד אנשים עם כוחות אז של הירו או עדן.

Slow Cheetah

New member
עונה. ../images/Emo3.gif

מי הדמות הכי מצחיקה?
הירו.
מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? פיטר. מי הדמות הכי נחמדה? פיטר.
מי הדמות הכי חנונית? הירו.
מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? פיטר.
ג'סיקה VS ניקי? ניקי. פיטר VS סיילר? פיטר. ג'סיקה VS סילר? ג'סיקה. פיטר VS ניית'ן? פיטר. מאט VS מוהינדר? מוהינדר. מולי VS מייקה? מולי. זאק VS קלייר? זאק. מי הדמות האהובה עלייך? פיטר. מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? פיטר. מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? דייל סמית'ר. מי הדמות השנואה עלייך? לא יודעת.
מה הכוח הכי שווה? ספיגת כוחות. מה הכוח הכי שימושי? ספיגת כוחות. מה הכוח הכי לא שימושי? כניסה לחלומות. מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? תעופה או טלפורט או סופר-כוח.

עונה ../images/Emo221.gif

מי הדמות הכי מצחיקה? הירו
מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? פיטר
מי הדמות הכי נחמדה? פיטר. מי הדמות הכי חנונית? הירו ומאט. מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? פיטר
ג'סיקה VS ניקי? ניקי פיטר VS סיילר? פיטר ג'סיקה VS סילר? ג'סיקה פיטר VS ניית'ן? פיטר מאט VS מוהינדר? מאט מולי VS מייקה? מולי זאק VS קלייר? קלייר מי הדמות האהובה עלייך? פיטר
מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? פיטר
מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? מממממממ, דמות ראשית? מוהינדר
מי הדמות השנואה עלייך? שנואה?... אמממ לא יודעת :| מה הכוח הכי שווה? ספיגת כוחות
מה הכוח הכי שימושי? ספיגת כוחות.. מה הכוח הכי לא שימושי? זיכרון מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? שינוי צורה/נדידה בזמן דני, שאלון מגניב
. אני עדיין בדעה שאת צריכה להיות התורמת של הפורום! אבל בינתיים הצבעתי לך במציפה
.

h e n y

New member
עונה..

מי הדמות הכי מצחיקה?: הירו!!! הוא כזה חמוד... מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? פיטר.... מי הדמות הכי נחמדה? מממ...מייקה מי הדמות הכי חנונית? מוהנדר... מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל?: נו באמת...ברור שג'סיקה! ג'סיקה VS ניקי? קשה לבחור... פיטר VS סיילר? פיטר ג'סיקה VS סילר? ג'סיקה פיטר VS ניית'ן? פיטר מאט VS מוהינדר? מוהנדר..אני אוהבת את המבטא שלו מולי VS מייקה? מייקה... זאק VS קלייר? קלייר מי הדמות האהובה עלייך? פיטר וגם קלייר ואת עדן גם אהבתי מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? קלייר מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? מר בנט מי הדמות השנואה עלייך? די.אל מה הכוח הכי שווה? וואי יש כמה....ספיגת כוחות, וגם הכוח של קלייר מגניב, וגם הכוח של קנדיס ועדן{שיכנוע אנשים..אוי זה כזה גדול} מה הכוח הכי שימושי? ספיגת כוחות כי זה סופג את כל הכוחות שיש ואז יש את כל הכוחות שיש מה הכוח הכי לא שימושי? הכוח של מולי..זה מעפן כזה..וגם התעופה של נייתן מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? השכנוע של עדן או יצירת אשליה של קנדיס

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה

מי הדמות הכי מצחיקה?הירו מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]?קלייר מי הדמות הכי נחמדה?מאט מי הדמות הכי חנונית?מאט מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל?מאט(מה?) ג'סיקה VS ניקי?ניקי פיטר VS סיילר?פיטר ג'סיקה VS סילר?סיילר פיטר VS ניית'ן?פיטר מאט VS מוהינדר?מאט מולי VS מייקה?מייקה זאק VS קלייר?...אז זהו מי הדמות האהובה עלייך?מאט מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק?מאט מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק?מוהינדר מי הדמות השנואה עלייך?אישתו של מאט מה הכוח הכי שווה?של פיטר מה הכוח הכי שימושי?ריפוי מואץ מה הכוח הכי לא שימושי?אין דבר כזה מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות?מוח חזק(כל כוחות המח

lidor203

New member
גם אני

מי הדמות הכי מצחיקה? הירו מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? ג'סיקה מי הדמות הכי נחמדה? מוהינדר מי הדמות הכי חנונית? החבר של הירו מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? קנדיס ג'סיקה VS ניקי? ג'סיקה פיטר VS סיילר? סיילר ג'סיקה VS סילר? ג'סיקה פיטר VS ניית'ן? ניית'ן מאט VS מוהינדר? מאט מולי VS מייקה? מייקה זאק VS קלייר? קלייר מי הדמות האהובה עלייך? כולם חוץ מזאת עם השמיעה מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? מי הדמות שמופיעה הכי הרבה? מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? מי הדמות שמופיעה הכי פחות? מי הדמות השנואה עלייך? זאת עם השמיעת על מה הכוח הכי שווה? טלקניזס מה הכוח הכי שימושי? חידוש רקמות מה הכוח הכי לא שימושי? שמיעת על מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? ממ בטח לא ספיגה! כנראה שטלקניזס או ריפוי

shirki3

New member
עונה

מי הדמות הכי מצחיקה?הירו מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? הירו & פיטר מי הדמות הכי נחמדה? הירו מי הדמות הכי חנונית? זאק מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל?ג'סיקה. XD ג'סיקה VS ניקי?ניקי פיטר VS סיילר? פיטר ג'סיקה VS סילר? סילר פיטר VS ניית'ן?פיטר מאט VS מוהינדר?מוהינדר! הוא מגניב אש! מולי VS מייקה?מולי, אני שונאת את מייקה. זאק VS קלייר?זאק.
מי הדמות האהובה עלייך?הירו מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? בטח אנדו. :) מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? מיסטר מאגלס. מי הדמות השנואה עלייך? אמא של קלייר מה הכוח הכי שווה?לכופף את המרח והזמן, או איך שלא קוראים לזה. מה הכוח הכי שימושי?של קלייר, חידוש רקמות ותאים. מה הכוח הכי לא שימושי?לשמוע טוב, נראה לי. מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? של הירו.

../images/Emo127.gif

מי הדמות הכי מצחיקה? קלייר. היא סתומה! XD מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? קנדיס מי הדמות הכי נחמדה? צ'ארלי מי הדמות הכי חנונית? קלייר. היא סתומה! XD מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? ג'סיקה. גררר ג'סיקה VS ניקי? ג'סיקה פיטר VS סיילר? סיילר ג'סיקה VS סילר? סיילר פיטר VS ניית'ן? פיטר מאט VS מוהינדר? מוהינדר מולי VS מייקה? כל דבר שהוא לא מולי זאק VS קלייר? קלייר. היא סתומה! XD מי הדמות האהובה עלייך? ג'סיקה מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? קלייר. היא מרכזית! XD מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? זיין טיילר. השם שלו נשמע כמו ז... לא. מי הדמות השנואה עלייך? קלוד. מה הכוח הכי שווה? קנדיס, דה? מה הכוח הכי שימושי? קנדיס מה הכוח הכי לא שימושי? הזה של חנה. מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? שינוי צורה לכל בנאדם שארצה.

FFman

New member
עונהה

מי הדמות הכי מצחיקה? הירו מי הדמות הכי שווה [מבחינת מראה]? ג'סיקה מי הדמות הכי נחמדה? פיטר מי הדמות הכי חנונית? הירו מי הדמות בעלת הכי הרבה סקס אפיל? ג'סיקה ג'סיקה VS ניקי? ג'סיקה פיטר VS סיילר? סיילר ג'סיקה VS סילר? סיילר פיטר VS ניית'ן? פיטר מאט VS מוהינדר? מוהינדר מולי VS מייקה? מולי זאק VS קלייר? קלייר מי הדמות האהובה עלייך? סיילר מי הדמות שיהיה הכי כיף לשחק? סיילר מי הדמות שיהיה הכי לא כיף לשחק? צ'ארלי מי הדמות השנואה עלייך? מאט מה הכוח הכי שווה? ספיגת כוחות מה הכוח הכי שימושי? טלקינזיס מה הכוח הכי לא שימושי? זיכרון מה הכוח שהכי היית רוצה שיהיה לך, אם היית היחיד בעולם עם כוחות? טלקינזיס -אפשר לעשות איתו הכל

למעלה