שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי../images/Emo41.gif

סרט השבוע ספר השבוע שיר השבוע אנימת השבוע המלצת השבוע מה ביאס אותי השבוע מה עשה לי את השבוע ציטוט השבוע תמונת השבוע שבת שלום ושבוע מצוין לכולם.

D:

סרט השבוע: דמדומים. ספר השבוע: המאחורה של דמדומים
שיר השבוע: זה כל הקסם. אנימת השבוע: היה אמור להיות אפרו סאמוראי החדש...אבל לא |; המלצת השבוע: ללמוד ספרדית ולהאריך שיער. מה ביאס אותי השבוע: המערכת. מה עשה לי את השבוע: אני לא נכנע למערכת :) ויום רביעי! D: ציטוט השבוע: "טנגו לה מחור נוביה דל מונדו" תמונת השבוע: תמונה שלי עם מוייקן בתמונות של דויד בפייסבוק

lgmtk

New member
אני מצונן.

סרט השבוע: היה משהו...הזה עם ג'ון טרבולטה שהם ארבעתם על האופנועים. ספר השבוע: קורות הציפור המכנית = שליטה. שיר השבוע: וואו הרבה. אנימת השבוע: חייב לציין את אריה שאני רואה אותה הרבה זמן כבר ואת חטאי קאשרן לטובה :) המלצת השבוע: אל תסגרו שבת. מה ביאס אותי השבוע: מאיפה נתחיל? מה עשה לי את השבוע: נוט מאץ'. ציטוט השבוע: אוי פאק אני כל הזמן שוכח. אני מניח ש"פיראטים הם בסה"כ לקוחות לא מרוצים" :X תמונת השבוע: מומלץ ביותר! גאד, אני רוצה ללמוד אסטרונומיה

A K I R A

New member
מממ..לא נראה לי שמשם אני מכירה את המשפט הזה

ותרגיש טוב 3: שמעתי שגימלים הם אחלה תרופה!

lgmtk

New member
לא מספיק חולה.

והמשפט היה גם בכתבה ברחבי האינטרנט.

Adi Chan

New member
טם טם טם

סרט השבוע: כללל העונה ה-3 של אבודיםםםםם אוף אוף איך עונה 4 נהרסהההההT_T ספר השבוע: עמוד אחד בברייקינג דון...זה באמת ספר לא מעניין:S שמישהו ימות כבררררררררררררררררררר שיר השבוע: Sara Bareilles - Between the Lines אנימת השבוע: axis powers hetalia די מטורף וצריכים לראות כל פרק כמה פעמים בשביל להבין מה הולך שם 0_O המלצת השבוע: להצביע בבחירות! לא משנה למי, העיקר להצביע ולהשפיע!! מה ביאס אותי השבוע: המממ STUFF מה עשה לי את השבוע: לא כזה הרבה דברים:\ ציטוט השבוע: צ'אק נוריס שונא את Apple כל כך שהוא נשך להם מהלוגו. XDD עובדות צ'אק נוריס זה גדולללללXD תמונת השבוע:משהו שאני עובדת עליו עכשיו:O לא יודעת אם אני אי פעם אמשיך 0_ם

lgmtk

New member
הטליה זה לא על מלחה"ע ה-2? אנחנו די

יודעים מה הלך שם לא?

Guid

New member
הצלחתי בסוף להעלות את הפרק.

ראיתי כמה דקות, וכשהבנתי שאין לי מושג מה הם רוצים פשוט יצאתי מזה~ סורי עדי... /tapuzforum/images/emo6.gif

Silverfox™

New member
הופ הופ טרלולילה

סרט השבוע: Afro.Samurai-Resurrection (מיצי תאכל 'תלב
) ספר השבוע: באופן מפתיע למיד זה ספר בית 2 (אנקורי) ^^ שיר השבוע :Kobojsarna - Bambi (Acoona Meets. Raveboy ReMiX) אנימת השבוע: אפרו סאמוראי ^^ המלצת השבוע: חיבוקים!! מה ביאס אותי השבוע: תום אידיוט
מה עשה לי את השבוע: מעל 230 חיבוקים נאספו ביום חמישי ^^ היה עדירר!!1 ציטוט השבוע: "אתה ממש חביק אתה ידוע את זה?" בחורה חמודה בתל אביב
(מיצי הפסדתה) תמונת השבוע: מחובקת השבוע ^^ שבוע מצוין לכולם.

A K I R A

New member
עקרות בית נואשות. כן, זאת כותרת =]

סרט השבוע: מכושפת. סרט מוזר.. ספר השבוע: הארי פוטר 7. נגמר. לא היתי קוראת לזה יצירת אומנות.. אבל היה נחמד ומעניין =]( יותם, איך אפשר שלא לאהוב ?!) רק.. חבל שוולדמורט לא מת באופן פחות עלובבבבבבבבבבבבבבבבבב וחבל שבגלל שאין המשך היא הרשתה לעצמה להרוג 50% מהדמויות!!!!!! >< =[ שיר השבוע: - אנימת השבוע- המלצת השבוע: לא להיות חולים ולקרוא הארי פוטרP: מה ביאס אותי השבוע: שהיתי חולה כל השבוע ושאני עדין לא מרגישה משהו @_@ מה עשה לי את השבוע:כלום שבוע מעפן ציטוט השבוע: הארי: "למוות יש גלימת העלמות?" רון: "כדי שהוא יוכל להתגנב אל אנשים. לפעמים קצת נמאס לו להתנפל עליהם ככה בנפנוף ידיים וצווחות... סליחה, הרמיוני." תמונת השבוע:

Guid

New member
אני שמח שאהבת את השביעי D:

ביותם כבר נבעט בפעם אחרת על זה שהוא לא אהב את הספר. ואולי הספר הוא לא יצירת אומנות, לדעתך, אבל את חייבת להודות שהארי פוטר= שליטה! /tapuzforum/images/emo3.gif

A K I R A

New member
ממ כן שליטה וזה~

אבל אני לא אקנה עכשיו את כל הסדרה, אני אסתפק ב3 ספרים הראשונים שיש לי כבר 3:

¥otamsh

New member
:0

כי... הוא היה משעמם, ולא טראגי בכלל, ולא עקב אחרי אירועים משמעותייים, והסוף היה ג-ר-ו-ע.... ואני יכול לפרט הרבה יותר... עקרות בית נואשות לעומת זאת- זו באמת יצירת אומנות מופתית ביותר (עד שהגיעה העונה החמישית)

A K I R A

New member
LOL! גם ידיד שלי אומר שהיא לא משהו~

ומשעמם.. למה? היו הרבה .. תגליות חדשות =] לא היה טרגי??? ;; איפה הית כשקראת את הספר? כל 10 עמודים משהו מת ;; והסוף.. יש בזה משהו ~

¥otamsh

New member
כי...

אין התרכזות באירועים חשובים- היא מתאת מלא את כל הטיולים שלהם ברחבי העולם- ובסוף שמגיעים לקטע המרכזי, אז אנשים פשוט מתים. כאילו אני מבין שצריך להתרכז בהארי ומה שעובר עליו, אבל פתאום יש מישהו -ואז הוא מת. לא מספרים איך, לא מספרים על קרבות, לא מספרים על מה קרה, רק אמרו שהוא מת...אז זה לא טראגי ככה, וגם לא מעניין... אני חייב לציין שהכי היה עצוב לי כשהדוויג מתה- זה היה באמת נורא... היא איבדה מהתחכום שלה, ומהכתיבה המותחת... קראתי כי רציתי לדעת איך זה נגמר, אבל זה היה הרבה יותר גרוע מהקודמים... (בדיוק כמו מכושפות... ראיתי עד הסוף רק כי זה מכושפות, ולא כי זה היה שווה את זה כמו פעם)

למעלה