שאלה בנושא מכתב פיטורין

מצב
הנושא נעול.

shelly1975

New member
../images/Emo41.gif שאלה בנושא מכתב פיטורין ../images/Emo41.gif

שאלה בנושא מכתב פיטורין

אם פיטרו אותי מעבודה אחרי שבועיים (עם סיבה תמוהה) ואומרים לי שאת כל מה שמגיע לי כולל מכתב פיטורין אקבל בדואר ועובר שבוע ואני גם לא מקבלת את המכתב וגם לא נענית כאשר אני משאירה הודעות ושולחת מיילים. מה עליי לעשות? איך אוכיח שאכן פוטרתי ולא התפטרתי על דעת עצמי? אני מודאגת.

פני אליהם שוב בכתב והבהירי כי באם

שאלה בנושא מכתב פיטורין

אם פיטרו אותי מעבודה אחרי שבועיים (עם סיבה תמוהה) ואומרים לי שאת כל מה שמגיע לי כולל מכתב פיטורין אקבל בדואר ועובר שבוע ואני גם לא מקבלת את המכתב וגם לא נענית כאשר אני משאירה הודעות ושולחת מיילים. מה עליי לעשות? איך אוכיח שאכן פוטרתי ולא התפטרתי על דעת עצמי? אני מודאגת.
לא ישלח לך המכתב מיד + השכר לו את זכאית, את תגישי תביעה בבית הדין.

shelly1975

New member
א. תודה על התשובה המהירה. ב...

א. תודה על התשובה המהירה. ב...
האם אני צריכה לקבל את השכר על השבועיים הללו כעת או בתחילת ספטרמבר? (מדובר בתאריכי עבודה: 1.8.05-17.8.05)

shelly1975

New member
ודבר נוסף ../images/Emo62.gif

ודבר נוסף

כבר השארתי הודעות במשיבון הישיר של מנהלת משאבי אנוש כאשר זעמתי ואמרתי שאם לא אקבל התייחסות + מה שמגיע לי (שכר + מכתב פיטורין) אז אני אפנה לגורמים משפטיים. האם זה מספיק או שמא לפנות בכתב.

תשובה

ודבר נוסף

כבר השארתי הודעות במשיבון הישיר של מנהלת משאבי אנוש כאשר זעמתי ואמרתי שאם לא אקבל התייחסות + מה שמגיע לי (שכר + מכתב פיטורין) אז אני אפנה לגורמים משפטיים. האם זה מספיק או שמא לפנות בכתב.
תשובה
1. את השכר ניתן לשלם ביום תשלום השכר הקבוע. אם פוטרת במחצית אוגוסט, היא צריכה לשלם לך עד ה-1 לספט. את המכתב היו אמורים לתת לך מיד. 2. אני ממליצה לפנות שוב בכתב.

shelly1975

New member
אם פוטרתי במחצית אוג' אני אמורה

תשובה
1. את השכר ניתן לשלם ביום תשלום השכר הקבוע. אם פוטרת במחצית אוגוסט, היא צריכה לשלם לך עד ה-1 לספט. את המכתב היו אמורים לתת לך מיד. 2. אני ממליצה לפנות שוב בכתב.
אם פוטרתי במחצית אוג' אני אמורה
לקבל את השכר עד ה- 1.9? לא ידעתי. שוב, תודה רבה.

shelly1975

New member
שאלה אחרונה ../images/Emo70.gif

תשובה
שאלה אחרונה

ולמי אני צריכה להפנות את המכתב המנכ"לית שתחתה עבדתי או למשאבי אנוש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה