רשימת קרבות של הזירה1.7.06

../images/Emo41.gifרשימת קרבות של הזירה1.7.06../images/Emo41.gif

הערה: הרשימה עדיין לא לפי סדר העלייה לזירה. יניב פישר

ולמי ששכח... הפוסטר....

לגבי הוידאו שהבטחתי לפרסם- רק ביום שבת לצערי לחץ העבודה פוגע ביכולות שלי... יניב

בונ'ה פישר שיחקתם אותה עם הדו קיום

תמיד ידעתי שבסוף החובבנים החזקים יגיעו למקצועני לנסות להרויח קצת כסף. מאיפה החובבנים האלה ? אצל מי הם מתאמנים ? תשמע, יש להם אומץ לעלות מול נקש ואלדד לוי.

אחלה קארד. ברשותכם אתייחס

רק לחלק של הגראפלינג/פריפייט. מאוד משמח לראות שמתוך 16 קרבות, 5 הם מהתחום "שלנו". שליש זה נפח יפה מאוד בערב כזה שממוקד סביב אגרוף וקיקבוקס. תודה למארגנים ולמאמנים שמאפשרים את זה. הקרב של ברט-קיץ הוא ההי-לייט מבחינתי ואני מאוד סקרן לראות איך זה יתפתח. כנ"ל לגבי מתן-שוקי. את החברה האחרים אני לא מכיר אבל הם באים מד'וג'אים מצויינים ואני צופה לרמה טובה גם שם. הקיצר יהיה מאגניב.

taltaltal28

New member
חבל שאין הרבה איגרוף תיאלנדי כמו

שהיה פעם בזירה.......... בכל מקרה שיהיה בהצלחה

daskaliano

New member
קרב של אלעד שמואל יהיה מצויין

ח'אתם מח'רום מתאגרף מנוסה מאוד.

lior 30 rg

New member
תשמור על הפנים טוב בקרב שלך שבי

אחרת לא תוכל לראות כלום.... בחברוווווווווווווווות....

אכן קרבות מרשימים ביותר !

מצפה לערב חזק וטוב! לא נאמר בקישורים הקודמים שרז מדמון יעשה קרב איגרוף? והאם הקרב של ערן ברט ומשה קיץ הינו על אליפות מסוימת?

daskaliano

New member
בהצלחה למתאגרפי נצרת במקצוענות

חאתם מח'רום בודאות מנצרת תלמידו של המאמן הותיק מנצרת ג'אנם מח'רום. אם הם עשו הסבה למקצוענות - שיהיה להם בהצלחה. צריך שיהיה אלטרנטיבה לחובבנות למי שמיצה את עצמו כחובבן.

Black Cobra

New member
איזה זין אני סוגר שבת ב-1/7

פישר מה שמצריך ממך לתת לי עיכונים בלייב

Black Cobra

New member
אגב לכוולם יש לכם שבוע להכין שלטים

לפחות אם אני לא מגיע אז תכינו שלטים תיקנו מגפונים בקיצור תתחילו להוציא את הנשמה שלכם בשביל לעודד שיתן מוטבציה למתחרים לנצח

orslimy

New member
במני....אני אתקשר אליך מהקרב שלי..

ואני אגיד לך מה קורה, תגיד לי מה לעשות אם הוא מרביץ....

למעלה