רגע של נוסטלגיה

mikko1

New member
../images/Emo41.gif רגע של נוסטלגיה ../images/Emo41.gif

לא, אני לא מתכוון לקרואטיה 95 האגדי והבלתי נשכח. היום זהו יום של נוסטלגיה עבור כולנו. היום, בדיוק לפני 4 שנים נכתבה ההודעה הראשונה בפורום הזה (ע"י מנהל הפורום בדימוס, Yaniv - CD). הפורום עבר הרבה בארבע שנות קיומו: ארבעה אירוויזיונים, אנשים חדשים הצטרפו, אנשים רבים עזבו, מנהלים חדשים הגיעו ועזבו וכו', אבל דבר אחד נשאר קבוע לאורך השנים (ועל זה יכולים להעיד ותיקי הפורום), והוא האווירה והחמימות של המקום הזה. אז הגיע הזמן לעצור מענייני האירוויזיון לכמה דקות, ופשוט להגיד תודה לפורום, למקום הזה, וגם לאנשים שנמצאים בו.
כמובן, שאתם מוזמנים לכתוב גם על הפעם הראשונה שלכם בפורום/במפגש/במ"ס/פסטיבולן וכו'.

וואי 4 שנים לפורום../images/Emo70.gif

בכלל לא שמתי לב... אחחחחחחחח מה היינו עושים בלעדיו...

שייקה 16

New member
אני פה רק שנה וכייף...

מזל טוב לפורום על 4 שנות קיומו. אחלה פורום, מאז שהצטרפתי היה לי פה כייף, אנשים מדהימים, אווירה כייפית תמיד. שרק ימשיך..

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif

אני רוצה לשלוח חיבוקים לכל אחד ואחד מחברי הפורום!!! אני אוהב כאן את כולכם!!! אתם מקסימים!!!! אני די חדש כאן - סך הכל 8 חודשים, וכבר קשה לי לזכור את החיים שלי לפני הפורום (טיפה הגזמתי). לעוד הרבה שנים נוספות, והלוואי שגם הפורום וגם האירוויזיון ישרדו עוד חמישים שנה.

M a g n u s

New member
וואו- 4 שנים../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo106.gif

את ההודעה הראשונה שלי כתבתי לפני שנה וחצי בערך, אבל הייתי קורא כאן את ההודעות עוד מתקופת הקדמים של 2003... על הפעם הראשונה שלי בפורום אני לא ארחיב (וותיקי הפורום ודאי יבינו למה
), המפגשים היו אחלה, אהבתי בזמנו בעיקר את היציאות לאזימוט, סה"כ אחלה אנשים ואחלה אוירה
חוצמזה אני חייב להודות שהפורום הזה היווה לי מקור מידע חשוב לגבי האירוויזיון, הקדמים, האמנים, השירים... בכל מקרה- עכשיו כבר מתקרבת סוף עונת המלפפונים, ואני מקווה להיות כאן יותר כשהאקשן יתחיל
אני מאחל לכולם כאן עוד הרבה שנים של ג'וי והאפינס (ע"ש ברוריה פסקל
), ולפורום עוד הרבה דפי ארכיון מעניינים וצבעוניים (בעיקר על שוודיה ושות' כמובן
)

../images/Emo65.gif

ארבע שנים - מפחיד. ועוד לחשוב שאני נמצא כאן מהדף השני של הפןרום, אחרי שאיליה הביא אותי לכאן. הכרתי כאן בפורום חברים נפלאים, ואני לא מתחרט אפילו לרגע אחד שנכנסתי, על מה שעשיתי ועל מה שאני עושה היום. רק תדעו כולם שאני אוהב אתכם מאוד - את אלה שאני מכיר פחות ואת אלה שאני מכיר יותר. שום מפגשים או סולסיקים לא ישנו את זה -

Eurogirl

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

כאחת מהוותיקות אני אודה בעובדה שהפורום הזה, כמעט תמיד, משנה את חיי כל החברים בו (לרוב לטובה), ומביא לחיי כותביו הרבה רגעים יפים, מרגשים, וגם...יפים פחות. נקווה לעוד הרבה שנים של פעילות...

Flendy

New member
מזל טוב פורום../images/Emo70.gif

הגעתי לפורום אי שם לפני שנתיים וחצי ומאז לא עזבתי. הכרתי כאן אנשים מדהימים שעם חלקם אני בקשר מתמיד. שיהיה הרבה מזל טוב
ובהזדמנות זו-מפגש הלונהפארק יערך בחופש סוכות ביום רביעי.

נטלייי

New member
וואו../images/Emo70.gif

4 שנים, איך שהזמן טס :-O. אני די ותיקה פה - ממרץ או אפריל 2002 בערך. למפגשים התחלתי להגיע בערך שנה אחר כך ואני לרגע לא מצטערת על זה. האנשים פה שינו אותי לטובה כמובן. בזכותכם אני הרבה פחות ביישנית, ועוד כל מיני דברים שהשתנתי בהם. אז תודה לתפוז שאיפשר ליניב לפתוח את הפורום
, תודה כמובן ליניב שחשב על הרעיון
, תודה לכל המנהלים בעבר ובהווה על המסירות הרבה
, והמון המון תודה לכם - כל חברי הפורום, על מה שאתם

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קולולולולולולולו גם אני פה כבר שנתיים וקצת... ממש יפה לראות איזה פורום מדהים יש לנו כבר 4 שנים
אמן אמן אמן שהפורום ימשיך לתפקד ככה יפה לפחות עוד 120 שנה

Noamush

New member
מזל טוב פורום../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

הגעתי לפורום לפני 3 וחצי שנים בערך, בכיתה י"א. הימים האלה נראים לי נורא רחוקים, אבל אני זוכר כמה נהניתי אז להכנס ולכתוב הודעות, ולראות שיש עוד אנשים כמוני שאוהבים את האירוויזיון. שנה אחר כך בערך התחלתי לבוא למפגשים, ומאז הכל כבר הסטוריה. אני מקווה שהפורום ימשיך לפעול, ושימשיך להשתפר ולפרוח.

א א ל א

New member
ממש הבית השני שלי...../images/Emo23.gif...../images/Emo23.gif...

מזל טוב לנו....לא רק לאירוויזיון מגיע יובל...אז נתראה עוד 46 שנים...

../images/Emo65.gifבהחלט שווה מזל טוב../images/Emo65.gif|בלון

ובאמת באמת שהזמן טס!! אני בפורום ממרץ 2003!!!- ההודעה הראשונה שלי עסקה בחיפוש נואש אחרי: יוון וקפריסין 89!!! המפגש הראשון שלי היה אצל חני/ מושי
אם כל המפגשים!! ומאז הכל היסטוריה... הספקתי ללדת (שירה עוד חודש בת שנה
) לגדל ילד מקסים
(ניבי שן ארבע וחצי),להחליף מכונית/בית/ ומקום עבודה
(הכל לטובה כמובן) כן ירבו דפי הפורום והודעותיו, ונזכה לשנים של תקווה ואולי יום אחד, עוד נזכה באירוויזיון ואז החגיגה תהיה גדולה!!

למעלה