~
~ 'ראש גדול' על פרס האקדמיה ~
~

ילד רע 15

New member
דעתי.

כפי שניתן לשים לב ראש גדול מתמודדת רק על תואר תכנית ילדים ונוער, הורידו את הקטגוריות הנוספות - פרס התסריט, הבימוי, ושחקן ושחקנית השנה כך שסביר להניח שהיינו לוקחים גם השנה.
מבחינת התכנית עצמה - לא נראה לי שיש לנו הרבה סיכוי, אלא כי חיצונית 'השמיניה' באמת נראתה טוב (הכוונה לפרטים הטכניים), וגם כי זה קשור לבאזז, וגם כי ... פשוט מאוד - השנה שעברה הראתה לנו שההעדפה לשמיניה קיימת מסיבות כלשהן (לא משנה מי יותר טובה). העיקר שאנחנו יודעים מה הסדרה שווה, והפרס של השחקנים כבר שלנו.
לכל המועמדים! שימו לב שאין אפשרות להצביע. זהו פרס אקדמיה - שפרופסורי האקדמיה לטלוויזיה הישראלית בוחרים.

לדעתי

קודם כל מה זה המהדורה?? ולמה בחדר של חני באותה קטגורייה של השמיניה וראש גדול? בכל מקרה, לדעתי השמיניה צריכה לקחת D: [אם כל הכבוד לראש גדול] העונה השלישית הייתה כל כך טובה! אבל בכללי, כל הסדרות פה שונות כל אחת מהשנייה, אז הן לא ממש צריכות להיות באותה קטגוריה, אבל אם מאחדים את זה לנוער, ברור שיש יותר מעריצים לשמיניה.

dj salmix

New member
וואלה... דווקה שמעתי שהורידו בכלל את הנוער...

יש איזה סיכוי... אבל אני לא חושב שנקש השנה... ובטח שלא שנה הבאה... [תחכו תראו מה יהיה בהוט... ותחילטו לבד]

ברוררררררררררררר

שיש לנוו סיכוייייייייי!!! תבקשווו מכלל האייסי\מסן שלכםם להתביעע ושימו בפורומיםםם[= לחדר של חני איכ מי יצביעעע אם כבר מכל זה אז זומזום אבל עדיין ראש גדול שמים אותםםםםםם!!!

איכססססססססס

שמתי עכשיו רק לב לזה שאי אפשר להצביעע,חבלל הלוואי שראש גגדוללל יקקחוו בכל זאתת[=

sonic15

New member
אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

הלוווווווווווווווווווואי

לדעתי יש סיכוי גבוה שניקח השמינייה נגמר

ראשגדול ממשיך והשמייניה מצליחה רק בגלל הפרסום הדורסני שלה בכול מקום בהכול יש פרסומות של זה!אפילו דברים לבצפר אז בגלל זה הם מצליחים הבגלל הפרסום הדורסני...אני מכירה אנשים שיש להם יס(מבוגרים)ושהם מכירים את השמינייה ולא מכירים ראש גדול..אבל למרות זאת כמו בטקס מסך הזהב שהיה 6 מתמודדים מהשמייניה ו2 מראש גדול ה2 של ראש גדול לקחו!כי הם יותר מקצועיים איכותיים ובקיצור שחקנים יותר טובים!אז לדעתי יש לנו סיכוי...

למעלה