ראית מה קורה בעזה "תמיד ימני"?

../images/Emo41.gifראית מה קורה בעזה "תמיד ימני"?

התקפה שנמשכת כבר שלושה ימים והבוקר הצטרף ההרוג ה16 הפלסטינאי בנוסף לפצועים. וכל זה מבלי שחלה הסלמה מהותית בירי הקסאמים. אתה מוזמן להגיב ב
הרגיל שלך....

בשבוע שעבר עשו את זה

וכמדומני גם אז תגובתך הייתה
כנראה שרק אם תראה מאות אזרחים שאינם קשורים לירי הרוגים זה יחשב מבחינתך תגובה הולמת.

פשוט שקרן. בשבוע שעבר צה"ל לא הפגיז

שום יישוב אזרחי, אלא היה מדובר בפגז תועה. לא נמאס לך להתבזות כל פעם מחדש?

שקרן תקרא לאבא שלך.

כל פגז שלא מתאים למה שצרוב לך במוח הופך לפגז טועה. אתה יודע מה הסטייה המקובלת של פגז ואיפה פגע הפגז? מצחיק שאתה קורא לזה פגז טועה רק שבוע אחרי שדיברנו על זה. משום מה לפני שבוע לא טענת שזה פגז טועה אלא סתם כתבת
. כנראה שאתה הולך בדרך הליכוד החדשה של הפסד תחילה וניסיון לשכתוב ההיסטוריה אח"כ.

יפה איפכא, ולכן אני חושב שאין ברירה

אלא לפרק את תשתיות הטרור. לייבש את הביצה, ולא להרוג יתושים. איך עושים את זה? האמת שצריך לכבוש את עזה ולטהר אותה מטרור. כמה חיילים ייהרגו? הרבה לצערי. מי אשם בזה שייהרגו הרבה חיילים? אלה שיצאו מעזה כשהימין אמר שם נצא, מצטרך בסוף לחזור, וייהרגו הרבה חיילים. הם האשמים, ולא אלה שאומרים מה שאני אומר היום. האפשרות השנייה היא לחיות עם הקסאם. נשמע לשמאל הגיוני? אולי. יישמע לשמאל הגיוני אם המטרה תהיה ת"א ולא אשקלון? נראה לי שלא.

איזה סיבה יש לחזור לשם?

אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל עובדתית הרבה יותר שקט בעזה מאז שיצאנו. להזכיר לך את מבול הפצמ"רים והקסאמים שהיה קודם? (ותזכור שההתפתחות ה"טכנולוגית" בצד השני תמיד תביא לכך שככל שהזמן יחלוף יכולותיהם יגדלו) האם בתקופה שצה"ל ישב בעזה לא נורו קסאמים? נורו, ונורו איתם גם פצ"מרים ליעדים קרובים בתוך הרצועה (קרי חיילים ומתנחלים). מי שרוצה לראות חיילים נכנסים לכבוש את עזה הוא או הומאניסט גדול (שמתנגד להפצצות אויריות) או רוצה במהומה. מה יכול לעשות חייל שלא יכולה לעשות פצצה?

בוא תביא לנו *נתונים* על מבול

הקסאמים, לפני ואחרי, ולא מעשיות מדמיונו הקודח של רונאל

אני לא צריך להביא לך נתונים

אם אתה לא זוכר מה הלך כאן לפני ההתנתקות יש לך סכלרוזה ואין טעם לדון איתך כי גם ככה מחר כבר לא תזכור כלום. הרי כאן ממש בפורום הזה היו דיונים שלמים על "הפקרתם" של תושבי גוש קטיף וחבל עזה לירי מתמשך של פגזים ורקטות.

תמשיך להיות מנותק מהמציאות.

בהמשך גם יצטרפו הזיות ונבואות אפוקליפסה ואז ממש תהיה כמו משקיףזיוני.

toxic2004

New member
מה הקשר?

עכשיו תושבי שדרות ויישובי הנגב(שמאלנים שירגישו) חוטפים קאסמים ורקטות. עזוב כבר את גוש קטיף. נגמר, וגרשו משם את היהודים.

למעלה