ראיית סרטים בטלוויזיה

negative

New member
../images/Emo41.gifראיית סרטים בטלוויזיה../images/Emo41.gif

קראתי את המדריך אבל הסתבכתי בגלל שתי סיבות : הכרטיס שלי הוא ג'יפורס 4 , שלו 2 הגירסא של הטול טיוי שלו היא 6 , שלי היא 9 ככה שההוראות לא מתאימות לי ואני לא יודע מה לעשות בדרך חלופית... אני ישמח אם מישהו שיש לו אותם נתונים כמו שלי יסביר לי בקצרה מה צריך לעשות. תודה.

לא הבנתי מה הבעיה

אז אני מניח שאת רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת היציאה הנוספת מהכרטיס מסך - ב display properties לכי ל settings שם ללחוץ על advance ובמחיצה שנקראת nview להגדיר "כפול" ,ללחוץ על המסך הנוסף ולסמן וי ליד קבע כתצוגה ראשית - זהו בערך

עבדת לפי השלבים ש 1515 רשם ?

אם כן אז יש לי רק עוד רעיון אחד הוא אומנם קצת דבילי ואני מניח שדבר ראשון עשית אותו: תחברי את את המסך הנוסף (טלויזיה) ואז תעשי RESTART לווינדוס אצלי הוא מזהה ומוסיף את הטלוויזיה לבד לאפשרויות וכל מה שנשאר לי זה לשנות את ההגדרות.

SORRY אחי

רשמתי את הקודם בלשון נקבה המוח שלי לא מסוגל להתמודד עם כמה דברים במקביל

negative

New member
אין בעיה...כל אחד יכול לטעות.

עשיתי את מה שהוא אמר... אבל אם תסתכל על שתי התמונות (שלי ושלו) אתה תראה בקלות את השוני והבעיה... וגם אני ניסיתי את העניין עם הריסט וזה לא הלך... ועוד משהו - אחרי שאני מגדיר הכל כמו שצריך , הטלוויזיה פתאום הופכת להיות כמו המחשב? או שאני צריך לעשות משהו..?

אני רואה את ההבדל

אצלך זה נראה כאילו אין עוד מסך למרות שיש הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו זה לנסות להתקין את הדריבר שהגיע עם הכרטיס מסך (כי לי אין אותו כרטיס מסך אז זה טיפה שונה) למרות שהווינדוס מזהה אותו לבד

negative

New member
ועוד משהו

אחרי שאני מגדיר הכל כמו שצריך , הטלוויזיה פתאום הופכת להיות כמו המחשב? או שאני צריך לעשות משהו..?

תנסה לחפש דרייבר באינטרנט

חייב להיות דרייבר ל GFORCE מהדגם שלך איפשהו באינטרנט אבל אני לא יודע איפה (תנסה להגיע לאתר של החברה). וכן אחרי שהגדרת הכל כמו שצריך ולחצת APPLY או OK (והטלויזיה בערוץ הנכון) - יופיע המסך של המחשב בטלויזיה

negative

New member
בירור

מה היא כניסת אייוי? מה אני בעצם צריך לעשות איתה? אני ינסח בקצרה מחדש את השאלה למי שהסתבך...
חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך RCA צהוב , יחיד. מה עוד עליי לעשות בכדי לראות איזשהו זיז של מחשב על צג הטלוויזיה שלי?

בשלט של הטלויזיה שלך חייב להיות

כפתור שרשום עליו AV. לפעמים יש יותר מערוץ AV אחד ככה שאתה צריך לבחור ביניהם איך לבחור ? בד"כ מספר ה AV רשום מעל הכניסה בטלויזיה (AV1 AV2)

negative

New member
אוקי...מצאתי ../images/Emo70.gif

יש לי אייוי 1 ואייוי 2... עכשיו מה אני עושה איתם?...

negative

New member
הצלחתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה לכולם ואני ישמח אם תיכנסו לפה למטה

מזל טוב

אני חייב להודות שהתחלתי להתיאש תנסה להחליף כל מה שאפשר - כבל , כניסה לטלויזיה אני אישית משתמש בכבל svideo שקיבלתי עם הכרטיס מסך אולי גם לך יש כזה - תבדוק

negative

New member
אס וידיאו?

זה הזה עם השפיצים האלה?... והכרטיס מסך פשוט בא עם המחשב...לא קניתי אותו בנפרד...\:

למעלה