קצת תמונות משלמום

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gifקצת תמונות משלמום../images/Emo41.gif

קצת תמונות משלמום

שלשום לפני העבודה בפעם הראונה נסעתי במיוחד (טוב זה ליד העבודה שלי
) למסוף רידינג כדי לצלם אוטובוסים לפני העבודה. הגעתי לשם והיתי ממש המום !!! היו ממש אבל ממש הרבה אוטובוסים של דן ורק איזה 3-5 של אגד וקווים. קיצור תיראו את התמונות.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif001

קצת תמונות משלמום

) למסוף רידינג כדי לצלם אוטובוסים לפני העבודה. הגעתי לשם והיתי ממש המום !!! היו ממש אבל ממש הרבה אוטובוסים של דן ורק איזה 3-5 של אגד וקווים. קיצור תיראו את התמונות.
001
ביציא מלוד לכיוון תל אביב כביש מספר 1, עמודים של גשר שיוצא מנתב"ג 2000 לכיוון מודיעין.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif002

קצת תמונות משלמום

002
בהמשך יש כבר קצת מהגשר.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif003

קצת תמונות משלמום

003
בכניסה לרידינג (צולם מקו 4)

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif004

קצת תמונות משלמום

004
האוטובוסים...

איבגי: למד משהו: אתה חותך את

004
האוטובוסים...
האוטובוסים באמצע ! תפוס מרחק גדול יותר ודאג שהאוטובוסים יהיו שלמים ! התמונות לא חדות. מה יהיה ? הרזולוציה מאוד נמוכה. אפשר לשפר ? תודה.

elians

New member
אני חושב זה מצולם מטלפון מצלמה

האוטובוסים באמצע ! תפוס מרחק גדול יותר ודאג שהאוטובוסים יהיו שלמים ! התמונות לא חדות. מה יהיה ? הרזולוציה מאוד נמוכה. אפשר לשפר ? תודה.
ככה שכידוע הרוזולוציה נכמוה יחסית לשאר המצלמות, משהו המקסימלי שנתקלתי במצלמות טלפון זה 1.3 מגה פיקסל.

1.2 מגה פיקסל.. ורק בטלפונים

ככה שכידוע הרוזולוציה נכמוה יחסית לשאר המצלמות, משהו המקסימלי שנתקלתי במצלמות טלפון זה 1.3 מגה פיקסל.
1.2 מגה פיקסל.. ורק בטלפונים
שמשווקים בחו"ל. אני מתאר עלצמי שאני מצלמת טלפון סלולרי שעוברת את האיכולת של 200 אלף פיקסל.

evgeniy2

New member
אהה....

אהה....
זה מה שאני יכול לצלם כרגע, אני לא אצלם שם סתם ככה ושכולם יסתכלו עלי. מי שמעוניין לראות את התמונות שיראה, מי שלא אז לא, זאת הרזולוציה שיש לי , לא מרוצים ? - אין מה לעשות זה מה שיש, ד"א מצאתי את המצלמה הדיגיטלית שלי, שחשבתי שהיא חרא אבל היא לא, היא מצלמת בקושי 26 תמונות וגם הם ענקיות ורזולוציה קתצת יותר טובה.

ארזS

New member
יפה, אז אתה לא צריך לקנות

אהה....
זה מה שאני יכול לצלם כרגע, אני לא אצלם שם סתם ככה ושכולם יסתכלו עלי. מי שמעוניין לראות את התמונות שיראה, מי שלא אז לא, זאת הרזולוציה שיש לי , לא מרוצים ? - אין מה לעשות זה מה שיש, ד"א מצאתי את המצלמה הדיגיטלית שלי, שחשבתי שהיא חרא אבל היא לא, היא מצלמת בקושי 26 תמונות וגם הם ענקיות ורזולוציה קתצת יותר טובה.
יפה, אז אתה לא צריך לקנות
מצלמה דיגיטלית כי יש לך. תגיד לי בבקשה איזה מצלמה זאת? כי בכל מצלמה יש אפשרויות לשחק עם ההגדרות ולצלם יותר תמונות או להחליף כרטיס זכרון. אבל למעשה אני חושב שהבנתי הרגע את הנקודה מהדברים שכתבת, וזה שאתה לא רוצה שיסתכלו עליך כשאתה מצלם. אוקיי זאת זכותך המלאה.

תפסיק להיעלב ותקשיב טוב:

אהה....
תפסיק להיעלב ותקשיב טוב:
אני נותן לך עצות בחינם ! במקום אחר תשלם הון. אתה חייב ללמוד לצלם נכון. אל תחתוך עצמים באמצע. תמיד תדאג שבכל צד של הצילום יהיה עצם שלם שמספר את סיפור התמונה. אתה לא רוצה ללמוד מחברים ??? עוד משהו: גודל השמיים לא יעבור לעולם ובשום מצב יותר משליש תמונה כדי שהתמונה לא תהיה משעממת. לעולם אל תצלם מול השמש ללא ציוד מתאים. הנה: קיבלת 3 עצות שבקורס צילום היית משלם עליהן במיטב כספך. תנצל את זה שיש לך פה חברים שיודעים לצלם מעולה ותלמד מהם. כולנו טועים ואם צילמתי תמונה לא טובה, אני לא מעלה אותה לפורום. אם צילמת תמונה לא ברורה ולא חדה, גנוז אותה. תעלה רק תמונות טובות. לא צריך להציף את הפורום בהמון תמונות כל יום כי זה מעייף ומייגע ואני מבטיח לך שיש פה אנשים שלא פותחים את השרשורים האלה. כל מה שכתבתי לך, נכתב מתוך איכפתיות עמוקה. קח את הדברים ברוח טובה ותמשיך להראות תמונות מיוחדות. יום טוב, שלך, אביתר.

אין לך ממה להתבייש!

אהה....
אין לך ממה להתבייש!
אתה מצלם ושאחרים יקפצו! להם אין תחביב כמו שיש לך אז נשאר להם רק לקנא. קח עוד עצה: ספר להם שאתה מצלם לאגד/דן/משרד התחבורה, ושהם יכולים למצוא את עצמם באינרטנט או בעיתון! אני לא מתבייש בשום אופן כשאני מצלם אוטובוס ותמיד מנסה להפוך את הצילום לכמה שיותר מקצועי.

צודק 500% אנדי ! אני מצלם חופשי

אין לך ממה להתבייש!
אתה מצלם ושאחרים יקפצו! להם אין תחביב כמו שיש לך אז נשאר להם רק לקנא. קח עוד עצה: ספר להם שאתה מצלם לאגד/דן/משרד התחבורה, ושהם יכולים למצוא את עצמם באינרטנט או בעיתון! אני לא מתבייש בשום אופן כשאני מצלם אוטובוס ותמיד מנסה להפוך את הצילום לכמה שיותר מקצועי.
צודק 500% אנדי ! אני מצלם חופשי
בכל מקום. לא עונה אפילו למי ששואל וממשיך בשלי, אלא אם השואל הוא מבעלי המקום. בדר"כ אני אומר משהו בגרמנית ואז חושבים שאני לא מבין עברית. ככה נפטרים מנודניקים.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif005

קצת תמונות משלמום

005
דן.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif005

קצת תמונות משלמום

005
ניד קו 9

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif007

קצת תמונות משלמום

007
קווים, 55

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif008

קצת תמונות משלמום

008
0405 של אגד.

ארזS

New member
קודם כל אחלה שירשור

008
0405 של אגד.
קודם כל אחלה שירשור
ואחלה תמונות, (רק חבל על האיכות בגלל שצולמו בסלולרי...אבל נעזוב את זה...) והאוטובוס הזה של אגד בתמונה 008 - זאת הצביעה הכי יפה של אגד לדעתי.

evgeniy2

New member
יוווו אני כבר יתאבד מזה !!

קודם כל אחלה שירשור
ואחלה תמונות, (רק חבל על האיכות בגלל שצולמו בסלולרי...אבל נעזוב את זה...) והאוטובוס הזה של אגד בתמונה 008 - זאת הצביעה הכי יפה של אגד לדעתי.
אין לי מצלמה דיגיטלית !!!! תפסיקו כבר עם זה
! יש לי אחלה מצלמה בפלאפון שלי וזהו, ארכוש מצלמה בקרוב - במיוחד בשבילכם. ד"א וזאת התמונה של הסלולרי שלי, (מימין, בצבע שחור חום)

ארזS

New member
לאאאאאאאאאא!!!!!! אל תעשה את זה !!!

אין לי מצלמה דיגיטלית !!!! תפסיקו כבר עם זה
! יש לי אחלה מצלמה בפלאפון שלי וזהו, ארכוש מצלמה בקרוב - במיוחד בשבילכם. ד"א וזאת התמונה של הסלולרי שלי, (מימין, בצבע שחור חום)
לאאאאאאאאאא!!!!!! אל תעשה את זה !!!
למה להתאבד? חס וחלילה!!!! יותר אני לא כותב לך על זה !!! אם תקנה מצלמה דיגיטלית זה יהיה אחלה, אבל תקנה בשבילך ולא בשביל אף אחד אחר. אבל...לא יעזור כלום. מצלמה בסלולרי זה לא מצלמה באיכות טובה. אם תצלם בדיגיטלית אמיתית (ואפילו בכזאת שתעלה לך 300 ש''ח) תראה איזה הבדל ! ודרך אגב, יש לך אוראנג' ולא פלאפון
תן חיוך חביבי !
החיים יפים

מצב
הנושא נעול.
למעלה