../images/Emo41.gifקעריות להכנס פרפה
שלום שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום לגבי מתכון של - פרפה, מצאתי מתכון של פרפה עם אגוזי פקאן (תודה לרושמת המתכון
) עכ"פ, השאלה שלי היא כזאת, ראיתי שכתוב ששמים במקפיא ואז אם רוצים אז שמגישים אפשר להפוך את הפרפה על צלחת ולעטר. אם אני מכינה את הפרפה ושמה את החומר (אם לקרוא לזה כך, למרות שזה לא נשמע טוב......) בקעריות שבו מכינים את הסופלה שוקולד חם, מן חרס, חרסינה- מקווה שהבנתם, קעריות כאלו לבנות. אז אני יכולה איתם להפוך את הפרפה המוכן מהמקפיא, או שזה לא יצא? אם לא, אז איזה מגשיות אתן ממליצות שאיתן אני אוכל להפוך? תודה רבה!
שלום שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום לגבי מתכון של - פרפה, מצאתי מתכון של פרפה עם אגוזי פקאן (תודה לרושמת המתכון