פרק שני כל הדיבורים על הפרק השני של העונה ה3 של קצרים לכאן
I idanias New member 16/5/07 #1 ../images/Emo41.gifפרק שני../images/Emo41.gif כל הדיבורים על הפרק השני של העונה ה3 של קצרים לכאן
M Mami Girl 4 Ever New member 16/5/07 #2 היה מצחיקקק../images/Emo3.gif עכשיו כבר עבר יום אז הכול כמעט נמחק לי מהזיכרון אבל אני זוכרת שהיה מצחיק אהבתי גם את זה שהם שמים פיספוסים בסוף
היה מצחיקקק../images/Emo3.gif עכשיו כבר עבר יום אז הכול כמעט נמחק לי מהזיכרון אבל אני זוכרת שהיה מצחיק אהבתי גם את זה שהם שמים פיספוסים בסוף
M Mami Girl 4 Ever New member 17/5/07 #6 חחח הלך מצויין../images/Emo9.gif טפו טפו טפו אני? נעלמת? חס וחסה
B bendoosh New member 18/5/07 #8 אם אתם רוצים יש לי את הלינק של כל 2 הפרקים שכבר שודרו.... לכניסה לאתר לחצו כאן
R roni93 New member 17/5/07 #4 היה קורע אהבתי את כול הקטעים אבל הכי פחות מצחיק לדעתי זה הקטע עם המראה וריקי שהיא רואה מישהיא כוסית במראה ולא אותה..
היה קורע אהבתי את כול הקטעים אבל הכי פחות מצחיק לדעתי זה הקטע עם המראה וריקי שהיא רואה מישהיא כוסית במראה ולא אותה..
E eastern spring New member 18/5/07 #7 אם כבר תגידו "גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן" ואת זה 7 פעמים!! פיספסתי את הפרק השני של העונה השלישית... איפה אני יכולה לראות אותו?
אם כבר תגידו "גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן" ואת זה 7 פעמים!! פיספסתי את הפרק השני של העונה השלישית... איפה אני יכולה לראות אותו?