פריקת קטרים 31/5/2004

מצב
הנושא נעול.
הופעת בכורה בפורום !!!!!!!!!!!!!!!!

פריקת קטרים 31/5/2004

אני מקווה להעלות כבר הערב כתבה בפתוז בנושא....נראה איך השרתים של תפוז יגיבו, מסתמנים המון קשיי גלישה בשעות האחרונות.
קטר מס' 762 דקה אחרי שנפרק מהאוניה ! צילום: אביתר רייטר.

המשך צילומי פריקה: חלק 2:

פריקת קטרים 31/5/2004

אני מקווה להעלות כבר הערב כתבה בפתוז בנושא....נראה איך השרתים של תפוז יגיבו, מסתמנים המון קשיי גלישה בשעות האחרונות.
כל הצילומים: אביתר רייטר. אין לערוך כל שימוש בצילומים ללא אישור מפורש ובכתב ממני, למעט אתר "פתוז".

ועוד הופעת בכורה בפורום !!!!!!!!!!!

קטר מס' 762 דקה אחרי שנפרק מהאוניה ! צילום: אביתר רייטר.
קטר מס' 763 דקה אחרי שנפרק מהאוניה ! צילום: אביתר רייטר. עוד תמונות מהפריקה בהמשך השבוע. כל פעם קצת. לילה טוב. אביתר.

הכל צולם באנלוגית מעולה כמובן !

תמונות יפות תעבור כבר לדיגיטלית
הכל צולם באנלוגית מעולה כמובן !
הפעם זו היתה NIKON F90X המצויינת. לציפק'ה יש דיגיטלית 4 מיליון פיקסלים אבל האנלוגיות שלי הרבה יותר טובות. יש לי NIKON F5 אנלוגית ששום מצלמה דיגיטלית לא יכולה עליה עדיין. מה רע בצילומי האנלוגיות ??? תראה איזה ביצועים וחדות. בפעם הבאה שניפגש תחטוף ממני ישר צעקות יא דוד שמן שכמוך.

הרכבת המצרית קנתה 30 קטרי

כל הצילומים: אביתר רייטר. אין לערוך כל שימוש בצילומים ללא אישור מפורש ובכתב ממני, למעט אתר "פתוז".
עיתוק זהים ל-"יו-יו" שלנו !!! לא נורא: במלחמה הבאה ניקח להם אותם כשלל כמו שעשינו להם ב-56 וב-67. להזכירכם: ב- 67 שיחררנו את קטרים: 127, 128, 129, 130, 161, 162, 163, 251 מעול העבדות ונתנו להם חיים חדשים למעט קטר מס' 130 שהגיע הרוס לאחר הפצצה של חיל האויר והשתמשנו רק בחלקים ממנו כחלפים לאחיות אחרות שלנו מ- 104 עד 126. הנה הקישור: ראו בעצמכם את הקנאים האלה ואת הצבע המגעיל המידברי שלהם... http://www.eg.alstom.com/enr.htm

שי חלצי

New member
חס וחלילה!!../images/Emo46.gif

עיתוק זהים ל-"יו-יו" שלנו !!! לא נורא: במלחמה הבאה ניקח להם אותם כשלל כמו שעשינו להם ב-56 וב-67. להזכירכם: ב- 67 שיחררנו את קטרים: 127, 128, 129, 130, 161, 162, 163, 251 מעול העבדות ונתנו להם חיים חדשים למעט קטר מס' 130 שהגיע הרוס לאחר הפצצה של חיל האויר והשתמשנו רק בחלקים ממנו כחלפים לאחיות אחרות שלנו מ- 104 עד 126. הנה הקישור: ראו בעצמכם את הקנאים האלה ואת הצבע המגעיל המידברי שלהם... http://www.eg.alstom.com/enr.htm
חס וחלילה!!

צריך לקוות שהפעם הבאה שבה יהיו קטרים מצריים בארץ תהיה לאחר שמצרים וישראל יתחברו מסילתית...

רעיון נהדר ! יהיה קל יותר לסחוב להם

חס וחלילה!!

צריך לקוות שהפעם הבאה שבה יהיו קטרים מצריים בארץ תהיה לאחר שמצרים וישראל יתחברו מסילתית...
רעיון נהדר ! יהיה קל יותר לסחוב להם
אותם על המסילה לשיפוצים בקישון ןלצביעה בצבעים שלנו חה-חה-חה !!! אני מקווה שנוכל לקחת להם עוד קטרים. כך נחסוך את הקניה מספרד !

../images/Emo51.gifמתי היתה הפריקה?

קטר מס' 763 דקה אחרי שנפרק מהאוניה ! צילום: אביתר רייטר. עוד תמונות מהפריקה בהמשך השבוע. כל פעם קצת. לילה טוב. אביתר.
מתי היתה הפריקה?
כמו כן אולי לא צריך הצפה, אבל גם לא טיפטוף כזה קטן

וזה לאיש-אש ! 2 המנופים שעשו את

31.05.2004. בכל פעם אפרסם עוד
2 תמונות בלבד ! לילה טוב.
עבודת הפריקה, כדקה לפני שהחלו לנסוע ולהתקרב אל האוניה. אין לי כח להמשיך היום עם התמונות. יש המון מהפריקה ואעלה רק עוד כמה בודדות וטובות בהמשך השבוע.

fireman

New member
הווווווווווווו../images/Emo99.gif

עבודת הפריקה, כדקה לפני שהחלו לנסוע ולהתקרב אל האוניה. אין לי כח להמשיך היום עם התמונות. יש המון מהפריקה ואעלה רק עוד כמה בודדות וטובות בהמשך השבוע.
הווווווווווווו

תגיד לי שצילמת גם את ההצבה והריתום שלהם! give me more man!

מצב
הנושא נעול.
למעלה