פינת פרגון ראשונה לשנה זו

../images/Emo41.gif פינת פרגון ראשונה לשנה זו ../images/Emo41.gif

אז הנה היום ה- 1.1.08 ואין דבר יותר טוב מלהתחיל את השנה בפירגונים. אז קדימה להתחיל לפרגן ולא לשכוח את עצמכן................. שיהיה לכולם יום מקסים ושנה נפלאה

בת אדם1

New member
בלי קשר להערכה הגדולה שלי

לכולם פה, אני רוצה לפרגן לכל הבליינים שהצליחו להעביר את הלילה החגיגי הזה בלי אף תאונה קטלנית. לא יודעת, כנראה שאני אובר-רגישה לתאונות דרכים (בגלל דברים מהעבר), ומעציב אותי לשמוע על אנשים שנפגעים בתאונות דרכים בגלל ששתו או לקחו סמים, ותמיד בערבים חגיגיים במיוחד כמו זה יש יותר פוטנציאל לכאלה דברים, והלילה לא היה כלום, וזהו, זה משמח לראות שאנשים יכולים להיות גם אחראיים. ושולחת פרגון ענקי לכולם פה היום על האומץ והכוחות, שיהיה לכם יום חורפי אך מלא שמש.
סעו בזהירות

lital172

New member
../images/Emo45.gif משמח מאוד. הלוואי וזה רק ילך וישתפר.

lital172

New member
פרגונים

כוכב זוהר בשמים
כוכבי שלי אני רוצה לפרגן לך על כל יום שאת נלחמת ולא מוותרת לעצמך, וגם שקשה את מחזיקה מעמד ולא מתייאשת. תודה על כל מה שאת עושה בפורום, על כל הפינות שאת מעלה, על כל התגובות שבאות מהלב. ובעיקר עליך. את בן אדם יקר ונדיר. ואני מאמינה בך, כולנו מאמינים. מפרגנת לך על הנחישות, על החוזק לבוא להגיד רע לי, למרות שזה ממש קשה לך, את עושה את זה, כל הכבוד לך, מקווה שתמשיכי לכתוב פה ולשתף בטיפול ושתרגישי טוב סוף סוף. ותגלי את החיוך שלך מחדש.
מייפלס- עדי.
מפרגנת לך על הכוח שאת מגלה בתקופה הקשה הזאת, על כל הדברים שאת עושה למענך ובשבילך, על החברה טובה שאת. זה מדהים אותי לראות עד כמה את חזקה, וכמה את לא מוותרת לעצמך למרות הכל. מאחלת לך לראות את האור, למצוא דברים שימלאו אותך מבפנים, ולהבין שהאור הוא בתוכך.
לימפ שלנו
מקסימה שאת, אין מילה אחרת לתאר אותך. מפרגנת לך על האדומה הנהדרת שאת . על כל התגובות החכמות והעזרה שלך, את עושה המון ואת חלק בלתי נפרד מהפורום, מפרגנת לך גם על היכולת להתמודד עם העצב בדרכים הנכונות ולא להישבר, אני רואה אותך כבן אדם מאוד חזק , מאחלת לך שלעולם לא תפסיקי לחייך. ושתדביקי את כולנו בשמחת חיים שלך וכל השטויות. והכי הכי אהבה. כי אי אפשר בלי זה, שתרגישי פרפרים בבטן , ותבואי לספר לנו את הפרטים העסיסיים כמו שאת יודעת
את השראה בשבילי, למה שאני רוצה להיות, ואני לומדת ממך כל יום שעובר. תודה על הכל. אין מילים מספיק להודות לך. את נהדרת
אופטימיות קסומה - נטלי שלנו
ואוו כל המחמאות שבעולם לא יספיקו כדי לתאר אותך. את פשוט מדהימה מכל הבחינות. מפרגנת לך על השינוי המדהים הזה שעברת. על המקום המאושר שגעת אליו, שגילית עולם אחר. את ההוכחה לכך שאפשר. תמיד אמרתי לך את זה. תודה על התגובות שלך ושאת תמיד קוראת אותנו. את אושר למקום הזה, פשוט לעולם אל תפסיקי להיות את.
סיילנס
מפרגנת לך על זה שאת מאפשרת לעצמך לכתוב יותר ולאט לאט נפתחת. ועושה את זה לאט לאט ויוצאת מהקליפה שלך. תודה על שאת נותנת לנו לראות אותך. כל הכבוד על כל מה שאת עושה בשבילך, על העבודה החדשה, הלימודים, ועל הגיליו שאת יכולה לעשות הכל אם תרצי. תודה על זה שאת תמיד כאן, עם הפינות ועם החיוך התמידי. מאחלת לך להמשיך לפרוח, לגלות את עצמך, ופשוט להיות את.
Ofir 02 -אופירי
לאט לאט אני לומדת להכיר אותך יותר ויותר ונדהמת מהיופי הפנימי שלך ועד כמה את טובה, מפרגנת לך על ההתמודדות שלך עם הדברים, על זה שאת לא מוותרת לעצמך ועל עצמך. על האמון והתקווה. לעולם אל תפסיקי לקוות..תמיד יהיה אור שמהבהב באמצע הדרך. הלוואי ותמצאי את שייאני שלך ושתחזרי לחייך כמו שהיית. תודה על שאת נותנת לנו להכיר אותך, מפרגנת לך על הימים הקשים ועל זה שאת לא מתייאשת. כל הכבוד לך, לעולם אל תפסיקי להאמין.
ילדה של א ו ר
בחרתי את האיקון הזה כי את באמת אור. מפרגנת לך על כל ההתמודדות הנהדרת שלך, על כל מה שאת עושה למענך, פשוט נהדר לקרוא אותך תמיד, מאחלת לך לעולם לא לאבד את האור שלך, כי הוא זה שמאיר לך את הדרך החשוכה. כל הכבוד לך על כל מה שאת עושה, אפשר רק ללמוד ממך.
חנוני, יפה שאת
למרות שעוברים עליך ימים לא קלים, אני גאה ומפרגנת לך על מה שאת עושה בשבילך, על זה שאת מחפשת טיפול ועושה הכל כדי להבריא ולהרגיש יותר טוב. מקווה שהפנים יחזרו לפרוח ושתתני לעצמך להרגיש..ולא תסתגרי. את מתמודדת יפה עם החזרה לארץ, ואת מתקדמת לאט לאט, וזה עושה טוב לראות אותך ככה.
ג ר נ י ו ם
מפרגנת לך על זה שאת אומרת שכואב לך ומבקשת עזרה, כל הכבוד לך על זה, שאת לא הולכת בדרכים הרסניות והולכת לטפל בעצמך. תודה על התגובות שלך שתמיד מחממות את הלב. הלוואי ותרגישי יותר טוב ותצאי מחוזקת משם.
disturbed fairy אביטלי שלי-
ואוו יש לי כל כך הרבה על מה לפרגן לך אז אני פשוט אתחיל. קודם כל אני נורא גאה בך, את עושה למען עצמך המון ולמרות הקושי את לא מוותרת לעצמך והולכת לטיפול ועוזרת לעצמך. וזה מרגש לראות אותך ככה, ולצעוד איתך בדרך הזאת. תודה על החברה המדהימה שאת. את מלאך. את עשית המון כדי להגיע לאן שאת עכשיו, כל הכבוד שאת לא מוותרת על עצמך. את מעוררת השראה , בכוח שלך, במילים, בהכל. הלוואי ותלמדי לאהוב את עצמך.כי אין כמוך.
ורחלי
גאה בך שאת משתחררת לאט לאט מהאגרוף, מפרגנת לך על שהתקשרת לדיאטנית, זה מצריך הרבה כוח ואין ספק שיש לך את זה, כל הכבוד על מה שאת עושה בשבילך, את מנהלת מקסימה. יש עוד מלא, אבל זה מה שעלה לי כרגע, שנה טובה לכולם, שנה של הצלחות, בריאות, ואהבה.

נעמשהיא

New member
פירגון ע-נ-ק-י

למי שהתחילה השבוע טיפול באמצעות קב' של פיתוח מיומנויות תקשורת בין אישית
להדס שנלחמת בכלבה הרעה [אנה???] ולא מוותרת. לכל מי שנרדם אתמול בעשר ופיספס את חגיגות הסילבסטר המשמימות וחלם על באג 2000.

paperdoll

New member
ועוד פרגון

לכל הפרחים באשר הם (הן?) ואם כבר אז לכל הצמחים השתילים והעשבים

summer723

New member
לכבוד 2008

גאיה שלי [התגעגעתי!!!!!] על החלטות כאלה ואחרות ושאת כזו מהממת
בכל המובנים ולכל הדעות
הדס על הצעדים חשובים וטובים מאוד מאוד [תודי שאני אחסר לך שם!] לחיי הבריאות!!! אני, כי אני חמודה ומגיע לי
+

שלושה פירגונים מהירים

והמשך יבוא מחר
רחלי- על הפניה לדיאטנית וחזרה לטיפול אצלה, זה צעד אמיץ, ומשמח לקרוא עליו. (ומעבר לזה- עם כל המחוייבות שלך להחלמה, והצעד הזה, ואני בטוחה שעוד רבים בנוסף לו, אין לי ספק שתצאי מנצחת, ואולי בעצם כבר.
)
גרניום- שיהיה המון בהצלחה באשפוז הקרוב, שולחת לך הרבה כוחות ומקווה שזה האחרון, ומעכשיו- רק בריאות.
יעלי- יפהההה שליייי כבר אמרתי לך ב
, אבל מגיע לך גם פירגון פה- את פשוט מוכיחה כמה המשפט- כשדלת אחת נסגרת, אחרת נפתחת, נכון. וכמה לפעמים כשדברים נראים מייאשים פתאום קורה איזה משהו שאומר לך רגע רגע יש כאן הזדמנות למשהו טוב יותר. שמחה בשבילך.
וגאה בך שאת מאפשרת לעצמך. זהו, תכף קמים.

שלי...

לטוליפ:)- על שינוי הניק.:) תתחדשי:). ובכלל על כל הדברים שאת עושה למען עצמך. על זה שאת לא מוותרת על אף הקושי. אני גאה בך. באמת. ותשמרי על עצמך. לדידי נשמת:)- מקווה שבין כל הדברים שקורים את מוצאת זמן לנוח. ובעיקר מקווה שתרגישי טוב
! תשמרי על עצמך... ותכתבי קצת יותר. חסרות לי ההודעות שלך. ומקווה שנהנת בפגישה עם אורית:)
למעיני (גרניום)- על האשפוז.. ועל הצעד הזה שגם אם הוא לא היה קל בשבילך אני גאה שעשית אותו. מקווה שיהיה לך המון בהצלחה באשפוז. תשמרי על עצמך. ורק לומר שאיתך. מאמינה בך. באמת.... למרבי:)- מקווה שאת שומרת על עצמך. ואני גאה בך על הדברים שאת עושה למען עצמך. טוב לקרוא את זה. ובאמת מקווה שתהיה לך תקופה יותר טובה. תעשי אותה כזאת. מגיע לך. לנטלי (אופטימיות)- רק לומר שאיתך.. ומקווה שבין כל מה שקורה את לא שוכחת את הטוב. לא שוכחת שגם לך מגיע שיהיה טוב. באמת שמגיע. תשמרי על עצמך. ורק לומר שגאה בך על ההתקדמות שלך. על הצעדים שעשית. על התובנות שהגעת אליהן. טוב לקרוא את זה. למיכלי (פיטר)- על זה שלמרות הקושי את לא מוותרת על עצמך. על זה שאת כותבת את מה שמרגיש לך... אני גאה בך על זה. ובעיקר מקווה שיהיה לך קצת שקט נפשי.... מגיע לך. תשמרי על עצמך. לסייפ- על ההשקעה בפורום. על העבודה בפורום. תודה לך על זה
תשמרי על עצמך. ובעיקר עליה!:) לכל השאר שלא כתבתי, לא שכחתי. באמת. שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב... בעיקר שתהיה שנה טובה, חדשה יותר, שנה של החלטות נכונות. בריאות. תשמרו על עצמכן.

limf

New member
רוצה לפרגן למישהי

שהייתה פה [בפורום] פעם ועכשיו כבר לא מהסיבה ה"פשוטה" שהיא החלימה והיא כתבה לי על זה מסר וכ"כ שמחתי לקרוא אותו
אני לא מציינת את שמה [את הניק] כי אני לא יודעת אם זה בסדר מבחינתה, אבל רק רציתי להגיד שאני גאה בה ומפרגנת לה

למעלה