פורום חדש,

mr shoko

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo124.gifבקשר לאודישן הגדול

חשוב ביותר נא לקרוא! נשארנו עם מספר דמויות שיש להם מתחת ל3 נרשמים וזה לא טוב. אנחנו צריכים עוד נרשמים לדמויות האלה שלפחות לכול דמות יהיו 3 נרשמים ורק אז נוכל להתחיל את המשחק אז בבקשה זה בסך הכול אודישנים תירשמו גם לדמויות האלה. (אתם לא חייבים כמובן).
ניקולאס
תומאס
טיטינה
באטה
קלרה
פאצ'ה שרשרו לפה מי שרוצה להיבחן לעוד דמויות רק מהרשימה הזאת אפשר גם יותר מאחד,אפשר רק אחד וגם לא חייבים בכלל. כמובן שעוד שאלות בלי כול קשר בכיף. ביי ביי

tom7890

New member
טוב נו...

למרות שאני כבר לאיזה 7 (בערך) אני יבחן לתומאס בשביל שהמשחק יתחיל כבר!! הייתי בוחר את פאצ'ה אבל קשה לשחק אותו... כי הוא פשוט לא מובן כזה.. לא מבין ת'תפקיד..! תרשמו אותי!! למה שאני נבחן: פרנקו פדריקו מרטין ניקולאס מתיאס פדרו באטה תומאס פאצ'ה

tom7890

New member
אופסס.. אני לא רוצה להיבחן לפאצ'ה!!

תמחקו אותייי.. בטעות רשמתיייי!!!

mr shoko

New member
../images/Emo124.gif הרשימה המעודכנת:

לטיטינה חסרים 2 נבחנים לניקו נבחן אחד לבאטה חסר נבחן אחד לקלרה חסרים 2 נבחנים לפאצ'ה חסרים 2 נבחנים

גלושש

New member
כנסו בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo9.gif

בקשר לאודישנים... הרבה נירשמו לפלור דלפינה ורוברטה פלומה וכדו'..
ורק אחד יוכל לשחק כל אחת מהן... אז לכן כדאי לכם להרשם לעוד דמויות
כי לא בטוח שתיבחרו למה שבחרתם
ככל שתירשמו ליותר דמויות ככה הסיכויים שלכם להשתתף גדולים יותר
כי לא כולם יוכלו להשתתף כי יש מעט דמויות והמון ילדים בפורום... אבל נראה לי שכמובן אפשר יהיה להוסיף שחקני אורח כמו פיפה,פיפו,חוליאן, פירו וכל השאר

tom7890

New member
אבל זה יהיה קשה לשחק אותם!

כי הם היו רק כמה פרקים! ועדיין לא הספקנו להכיר את האישיות שלהם!! אז לא נדע איך לשחק.. מבינה?! לדעתי אי אפשר לשחק אותם!

גלושש

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo109.gifאממ.. טוב זה היה סתם

רעיון
שאלו שלא יצליחו להבחר לאחת הדמויות ישתתפו שדמות אורחת

סתם שאלה ../images/Emo42.gif

אם נגיד מישהו עושה אודישנים לכמה דמויות, ונגיד נבחר לשניים מהם, אז הוא כאילו ישחק שני דמויות?

mr shoko

New member
שאלה טובה,כנסי

אם למשל נבחרת להכי טובה בשתי דמויות אז אנחנו בוחרים את דמות שיחקת יותר טוב ולזאת את נבחרת. לשניה אז נבחר השני ששיחק הכי טוב אבל המקרים האלה לא נראה לי יקרו ואם כן אז אולי רק פעם אחת. אין מישהו שיבחר לשתי דמויות.

למעלה