פאנפיק חדש

mishmesh

New member
../images/Emo41.gif פאנפיק חדש ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

קודם כל, זה סיפור מאוד יפה, שלא אני כתבתי, אלא מישהו\י אחר\ת מהפורום כתב\ה ונתבקשתי לשים אותו פה... אז תקראו, תגיבו, ואולי אני אגלה לכם מי הכותב\ת... ודרך אגב-זה מאוד יפה, כדאי לכם לקרוא... נ.ב. הה לכם-הפעם לא תהיה מסורת
כבר הוספתי את הקובץ...

coolit

New member
איזה חמוד אתה איציק.. ../images/Emo13.gif../images/Emo102.gif

הה לכם- כבר הוספתי את הקובץ! את יודעת שחר- או מי שזו לא הייתה (או מיכל או שחר, זה בטוח..) שאמרה שיש לי נטייה לפלרטט על כל בן בפורום.. ההההההה את צודקת! אבל לא רק בפורום.. בכולופן הפעם זו לא אני.. זה יותר יפה! אוח איציק אבל אתה עושה כזה סיפור כאילו מכל פיק חדש.. *פאנפיק חדש!* הה!! זה מושך תשומת לב.. שששש!! היי, האם ידעתם איזה עבד נאמן איציק? זה ממש נחמד.. עכשיו אני מבינה איך כל הבחורות האלו מרגישות שיש להם איזה *בן* שיעשה להם כלמיני דברים.. מוהאהאהאהא.. אם כי אני מניחה שאיציק יברח ממני ומשלטוני עוד מעט.. אהה ועכשיו אני אפסיק לפלוט סודות מטומטמים! בריתוש קראת את זה בכלל? בדיוק עמדתי לשלוח לך אימייל: היי, חתיכת- *תופסת את קרוקשנקס וזורקת אותו* ואז החזרת לי מייל.. כנכן אתה איציק.. *בורחת ומפזזת* אהה נשים קטנות רולז! וגם איי גט אראונד של הבי-בי-בי- BEACH-בלי-T בויז..

coolit

New member
אה כן, גוני וסמדר!../images/Emo102.gif

ואתן תשתקו את הפה שלכן..
בריתוש המאמי

Hermione HP

New member
סמדר? מה סמדר עשתה?

*מנסה להתגבר על הסניליות שלי ולהזכר מה אי פעם אמרתי*

ברית... אל תעלבי אבל....

את בת 11... בחייך.... את לא צריכה לפלרטט... את צריכה לשחק בחבל ולשתות חלב אומ משו!! כאילו בחיית... תראי רוב הבנות פה בנות 14 15 ולא עושות את זה.... ולא שזה רע לפלרטט כאילו זה נחמד וטוב אבל... לא ככה... זה קצת חנפני.. ו... זה לא עושה לך שם טוב מדיי!! שחר שמצטערת שהיא מגעילה אבל זה פשוט כבר עובר כל גבול1

coolit

New member
למה מגעילה, מתוקה?..../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo102.gif

לא אכפת לי כל כך.. *חיוך טוב לב* אבל מה דעתכם לקרוא את ה*פיק חדש!* הזה? זה באמת יפה.. הממ, נכון גוני?.... וזה מספר על הארי וצ´ו וג´יני, ווולדמורט.. אהה!! ותזכורת- הנ.ב. הוא נ.ב. שלומר- סתם משהו שלא קשור לנושא ההודעה!! אז אם אי פעם מישהו יעיר על זה שהנ.ב. ארוך מדי- דמו בראשו!! אל תקראו כלום!! בריתוש בלה בלה בלה בלה בלה.. היום מכיוון שאני ובין- שהחברות שלי עשו לו חתונה אתי (אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!! במקרה זה אני בהחלט מעדיפה *כל* בן בפורום.. אפילו הבן *ההוא*..)- רבנו די כל היום, החברות שלי הציעו לי לבקש ממנו גט.. ישר כשהן אמרו את זה אמרתי לו ´בין תן לי גט´ בלי לשים לב, ואני חושבת שזאת הפעם הראשונה שהסמקתי.. שנינו הסמקנו וצחקנו..

Hermione HP

New member
זה ממש לא חדש!!!

אני יודעת מי הכותבת. היא כבר פרסמה את זה לפני יום יומיים..... וקראתי את הפאנפיק הזה ממזמן...

למעלה