פאדיחות

../images/Emo41.gifפאדיחות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

טוב אז בגלל שכבר אין הרבה הודעות חדשות בפורום רציתי קצת לעורר אתכם פשוט מאוד- כל אחד רושם פשוט פאדיחה עם חברים/לבד/בנים/בנות שהיתה לו (מומלץ גם מצחיקה, אפשרות למביכה ביותר) מקווה לשיתוף פעולה (אני אכתוב את שלי אם תגלו עניין... לא רוצה להתפדח לבד XD ) *קרדיט לפורום אוונסנס על הרעיון .. *

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifדווקא יש לי אחת XD.

המ. אני וחברה התחלנו להעיף מטוסים בכיתה XD. אז ילד מהכיתה שלי התחיל להרוס אותם , ואז גם חברו הצטרף. פתאום הילד השני שהצטרף התחיל להכניס לי לחולצה תמטוסים (WTF?!?!) אז כמובן התעצבנתי , התחלתי להכניס לו גם. אז הוא התעצבן עליי וברחתי ממנו לקצה הכיתה ששם תמיד יושבות 3 בנות ואחת מהן אני שונאת. אז ברחתי לשם , נפלתי על השולחן , עיקמתי תרגל הפלתי אחריי תילדה שאני שונאת והילד הזה נפל עליה !
הייתי כ"כ מאושרת XDD.

מורקי111

New member
שליי ;]

טוב.. האמתת ש..היוו לי פאדיחות גדולות מאלה, אבללל.. הן פשוטט יותר מדיי מפדחות, ועלל כן..לא ארשום אותןן בפורום!!..חחח. סתםם.. אני זוכרתת משהו ממש מפדח..אבל לא זוכרתת מה.. כשאני אזכר,ארשום..!! אבלל לבינתיים,משהוו מפדחח בחו"ל.. חח.. קיצר,היינוו משלחת בארה"ב,וכיאה לכל משלחת,גם לנו היה המנון..ואיזה המנון..חח..השיר "לדודה טובה"..(לדודה טובהה יש תרנגולות,תרנגולות לדודה טובה..הן לא אוכלות,לא לא,הן לא שותות,לא לא,הן רק עושות כך כל היום..וההמשך ;] ) בקיצורר.. אז באוטובוס,בפארקים,ברחוב..בכל מקום,שרנוו אותוו..חחח..זאת אומרת.. אניי שרתיי..צעקתי..וכל מי שהיה אמיץ מספיק בשביל להשתטות באמצע הרחוב,שיתף פעולה..חחח.. אז היינו בדורני פארק..ואני התחלתי לצעוק אותו..את השיר זתומרת..חחח..ועצרתי בקטע של "כנף ימין" ..חחח..ואז פתאוםם,התחיל איזה אחד (לא מהקבוצה),לשיר את השיר מהנקודה שהפסקתי..חחח..והוא הסתכלל עליי וקרץץ ליי..חחח..זה היה מפדח ;] בערך.. יש לי הרבה סיפוריםם מפדחיםם משמה..חחח..עוד סיפור?!..טוב נוו!! אזז.. היינוו באיזה מופע של "זמר" (עלקק..) חח בקייצוור..היתיי צריכה לעבור לצד השני של הבמה,בשביל לקחת משהו מהמדריכה,ואז לחזור כזה..מתחת לבמה..אז חזרתיי..והתחלתיי לרקוד שמה..חחחח..לא לרקוד לרקוד..לרקוד בצחוק..חחח..ואנשים התסכלוו עליי ומחאוו לי כפיים..והזמר אמר.."אנד לווק טו אוור דנסר.." או משהוו כזה..חח..ואני ממשיכה והכל..חחח.. ואז הלכתיי וקבוצה,ושאלתי מי רוצה לרקוד איתיי..חחחח..בצחוק..ואז קםם איזה בןן חמווד מהקבוצה,והתחלנוו לרקוד גב אל גב..חחח..זה היהה כזהה מצחיק!!כל המופע רקדנוו כזה באמצע..חח..ואנשיםם באו וצילמוו אותנוו וזה..חח..ואז בסוף המופע..המדריכה הייתה ליידי וליד הבן שרקד איתי..חח..ואז באה איזוו אחת..ושאלה אותי איך קוראים לי,ומאיזוו מדינה אני..חחח.. ואז אמרנוו לה שאנחנו מישראל..אז היא אמרה..אחח..תיארתיי לעצמיי..(חח באנגלית)..ואז היא אמרה ליי שאם הייתי גרה באמריקה,היו עושים ממני "ביג טאלנט"..חח *רגעמשוויצה* וזהוו :].. זוו לא הייתה כזאת פדיחה,יותרר קטע מצחיק.. חח.. וגםם היום הייתה לי פאדיחהה באיזוו חנות בגדים, אבללל.. חפרתיי מספיק :] סורי, ו-
וסליחהה על החפירה,למי שבאמת קרא..חחח.. ;]

nofarosh11

New member
אוו, יש יותר מדי../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

חח, טוב אז אני אכתוב מה שאני זוכרת עכשיו ואח"כ אני בטוח אזכר בעוד, חחח, טוב, כשהיינו בריח מנטה, אחרי ההופעות והכל [שהצטלמתי בהם עםן דנידין
!#!@#%^@
] אז התחלנו כולם עם הספריי קצף הזה כמו שיש ביום העצמאות, אז ידיד שלי בא והשפריץ על כ ו ל י מהקצף הזה אז התחלתי לרדוף אחריו ואז לא היה לו לאן לברוח כי הוא היה ליד קיר ומאחוריי היו 2 אנשים, אז אני כולי מאושרת באה להשפריץ עליו ופתאום- 'פססססססססססססס' אני קולטת שהצ'ופצ'יק שממנו יו8צא הקצץ היה בצד השני והשפרצתי על האיש הזה שהיה מאחוריי
חחח, והוא כולו לא הבין מאיפה זה בא לו ואשתו תפסה עליו צחוק, חחח.. אה, ורק שתדעו, בסוף הידיד שלי חזר לבן הביתה
חח, ומשהו מצחיק שהיה לי ביום שלישי- מכירים ת'פרסומת הזאתי של הסוכריות החדשה הזאתי? טוב, לומשנה, בקיצור ביום שלישי נסעתי לקריון עם אמא שלי דודה שלי וחברה שלה, אז בכניסה השומר עושה כזה לדודה שלי 'לפתוח תיק בבקשה..' ואני ביציאה מפגרת 'למה אתה רוצה סוכריה?'
זה מה שאני זוכרת, יש עוד מ ל א כשאני אזכר אני אכתוב.. :)

maymay77

New member
אמממ...

לא ממש נזכרתי עכשיו, אולי אחר כך.. בינתיים אני אספר שני דברים מצחיקים, לא כאלה מפדחים
הראשון: אמממ. הייתה לנו הופעה בריקוד והתבלבלתי לגמרי ועשיתי קטע אחר בכלל, וכל אלה שלידי התחילו להעתיק ממני ובהדרגה כולם העתיקו ממני, והרסתי את כל הריקוד..
השני: לפני כמה ימים אני ועוד כמה חברים התקשרנו למוקד של 012. אני וחברה שלי מתחילות להתבכיין לזאתי שענתה לנו שחבר שלי אז הוא בגד בי איתה, ואז שגיליתי הוא נפרד ממנה וממני ביחד, ועזב אותנו, וסיפרנו לה ה כ ל איך זה התחיל ומה קרה בסוף ובלה בלה בלה. ככה מלא זמן בסוף היא אומרת לנו "יופי.. אז למה התקשרתם לכאן?" אני כזה "מזתומרת? סתם, כי בא לי לדבר!" והיא ניתקה. 012... סתם כי בא לי לדבר! זה היה רעיון של ידיד שלי.. חחח

מורקי111

New member
חחח..גדדול!!

גם לי זה קרה פעם במופע ריקוד, אבלל זה היה בדיוק קטע שעמדתי ראש חץ כזה.. אז זה היה נראה כאילו יש לי קטעע סולו ;]..חח.. והקטע עם 012,גדדדול!! אניי אנסה ;]

למעלה