על מנחתים והטסות

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

dttt

New member
מישהו מכיר את מנחת אליעז בחפציבה?

אחלה מקום להטסה , גם לא באים הרבה אנשים , אני שם ביום שבת

leef

New member
תחביב צפוני שינתה כתובת

רח' מבצע מכבי 33 כרמיאל אין שעות פתיחה קבועות יש להתקשר ולתאם מראש ניתן לקבוע מהשעה 10:00 בבקר עד השעה 8:00 בערב. אין שינוי במספרי הטלפונים .

אני כנראה מגיע,

הכל תלוי באבא שלי...(לא בטוח שהוא יוכל להסיע אותי יום חמישי)

child of bodom2

New member
כנראה אני

אבל עוד לא בטוח ההורים לא כל כך שמחים שזה יוצא על 2 ימי לימודים.... אי אפשר אולי לדחות לעוד כמה ימים מקסימום לסוכות כי יש פול אנשי פה בשכבות גיל שלי(16,17 ,15) ורובם אני מניח זה לא פשוט להעדר מתיכון ליומיים.... אבל נקאה יש עוד שבועיים

leef

New member
אמיר שלום

אכן בשלב זה ידנו על העליונה למועצה אין אישורים על כך שהשטח הוא שלה "פרטי" עד שלא תמציא המועצה אישורים ממנהל מקרקעי ישראל לגבי כך אין הם יכולים למנוע מאיתנו להטיס שם .(להזכירכם השטח הוא ציבורי לכל דבר) השלטים שהוצבו במקום הוצבו לא על פי חוק וללא רשיון . משטרת ישראל לא תשלח ניידות לשטח , רק על מנת לצפות ולהטיס טיסנים . ממליץ לכולם להחזיק בכיס את הדף שבו מצויין החוק לגבי הטסת טיסני רדיו אסרוק אותו ואפרסמו בקרוב . למזלנו החוק הזה היה לטובתנו במקרה זה . שלכם אריה פ את המנגינה הזאת לא יוכלו להפסיק לנו .

סבבה

תהנו... ומה קורה עם המקום הזה שאמרת שזה יהיה לR\C? זה שצירפת תמונה...

ci

New member
אני מחזיק

בכיסי הימני את כל החוקה כולה ובכיסי השמאלי את מגילת העצמאות בראש משתדל לשננן דברי תורה כל זאת על כל צרה שלא תבוא

kugar

New member
היי אריה וכלם שכחתי לספר...

בתורכיה קנו לי מצלמה דיגיטליט מסוג קולופיק 2100 אז מהיום תמונות גם ממסלול לברלב ולם שינוי של טיסנים ולא שלטים!!!!!

YHS

New member
../images/Emo41.gifעל מנחתים והטסות../images/Emo41.gif

למעלה