עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

מה???? ככה אמרה??

אני בהלם...מגעילה שכזאת ה...אויי אין לי כבר מילים לתאר את המשעממת הזאת יואו, איפה כל היפי נפש שאוהבים את שיפרה ה"חכמה והאצילית" איפה? זאת מילה פי אלף יותר קשה מהמילה "שרמוטה"...גועל נפש וואי וואי אם היא על הגריל שבוע הבא, אני עושה ליוסי ועינב קמפיין...

ethna

New member
כדי שתבינו במה מדובר

השיר אליו התיחסה: ירושלים מלאה יהודים משומשים/י.עמיחי ירושלים מלאה יהודים משומשים בהיסטוריה, יהודים יד שניה, עם פגימות קלות, זולים יותר. והעין לציון צופיה כל הזמן. וכל העינים של חיים ושל מתים נשברות כמו ביצים על שפת הקערה לעשות את העיר עשירה ושמנה ותופחת. ירושלים מלאה יהודים עייפים והם מצולפים תמיד מחדש לימי זיכרון וחג כמו דובים מרקדים בכאב רגליים. מה ירושלים צריכה? היא לא צריכה ראש עיר, היא צריכה מנהל קרקס, עם שוט ביד לאלף נבואות ולאמן נביאים לדהור סביב סביב במעגל, וללמד את אבניה להיסתדר במבנה נועז ומסוכן בקטע הסיום. אחר כך הן קופצות למטה על הארץ לקול תשואות ומלחמות. והעין לציון צופיה ובוכיה.

דורון

New member
פשוט גועל נפש ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

שתלך כבר הביתה השפרה הזאת!

ordiki

New member
שיר נורא חכם

ונכון, לצערי. אבל לא רק לירושלים אלא לכל הארץ הזאת.

ordiki

New member
זה שיר מחאה

ומספיק רק לקרוא את הכותרות בעיתונים כדי להבין כמה זה נכון.

שיפרה וצבר הם קלישאה של גזענים נאורים.

הם מכסים במילים גבוהות וניסוחים עלק מתוחכמים,את הגזענות הטבועה בהם עמוק עמוק. שיפרה ללא ספק היא אחת הדמויות היותר מתועבות ומעוררות גועל שנראו על מסך הטלוויזיה בישראל,אני מקווה שביום ראשון היא תצא מהבית ותצעד לאיטה לפח הזבל של ההסטוריה,שם מקומה.

תפסיקו עם רגשי הנחיתות....

הם לא גזענים ולא מתנשאים. לשפרה יש דיבור מעצבן שאנשים לא אוהבים לשמוע יחד עם עוד כמה תגובות קיצוניות שלה לדברים לא מהותיים בעליל. היא סיימה את תפקידה מזמן רק שהיה צריך להעיף קודם את הראש.... לדעתי השפה שלהם מעולה ולא תמיד צריך לדבר בסלנג ונמוך. הם אנשים מבוגרים ואנשי מקצוע ואבוי אם אני אדבר אחרת אם אהיה בתכנית טלוזיה עם 30% רייטינג. גם איתי מדבר יפה וגם לאון ( שפשוט מציג עצמו כילד בלתי מזיק שאוהב ריקודים ושירים וחבל שלא יוצאת האינטלינציה שלו החוצה) נעמה וקרן התנסחו יפה וברמה.

My Little Fairy

New member
אנשים לא אוהבים מילים גבוהות.

תן להם תת תרבות, והם יסגדו. תן להם מילים לועזיות,והם יעקמו פניהם בגועל ויגידו שזו התנשאות.

אין שום בעיה עם מילים גבוהות ../images/Emo41.gif

יש בעיה עם צביעות יש בעיה עם רוע יש בעיה עם התחסדות יש בעיה עם השפלה יש בעיה עם אנשים שמשתמשים במילים גבוהות כדי לייצר את כל התכונות הנ"ל בעזרת מילים גבוהות ולכן
יש בעיה עם שפרה וצבר

My Little Fairy

New member
גם אתה היית מאבד צלם אנוש

אם היית בתחרות עם פֶּאקן אנושי שאין לך שום סיכוי נגדו.

ועדיין , הכעס הוא על ההתחסדות .

אני מזמן הייתי נכנסת באימאימא שלו אבל בדיוק בגלל זה אני לא אלך לתוכניות כאלו אבל לשחק אותה טהור בעוד שאתה סתם צבוע זה מה שמרגיז פה את כלום בקשר לזוג האשכנזים האינטיליגנטיים ולמען הגילוי הנאות אני אשכנזיב במלוא רמח אבריי וסולדת! פשוט סולדת מההתנהגות של הדרדס המשפטי והתופרת בע"מ

My Little Fairy

New member
אני לא חושבת שהיא צבועה

כשלא בא לה להפרד מנעמה, היא לא הלכה והתחבקה איתה בשביל להראות טהורה מול המצלמות. אני חושבת שהיא משתדלת מאוד להיות אדם טוב ונעים, אבל השהות בוילה מול יוסי ומתועדת מול כל עמך ישראל, גורמת לשריפת פיוזים פה ושם.

אגב החיבוק שלא היה עם נעמה

לדעתי היא פשוט התביישה.. ראו שהיא לא יודעת מה לעשות עם עצמה באותו רגע. זה שזה שורף ת'פיוזים לכולם זה בטוח. אני כבר הייתי משתגעת על כולם...

cookies10

New member
למה לזרוע שנאה בין האשכנזים למזרחים

אנחנו כולנו בני אדם ומה זה משנה מאיפה הורינו הגיעו, עינב לא התכוונה להעליב את האשכנזים... לא הבנתם את כוונתה.. היא התכוונה להגיד שהמנטליות של האשכנזים יותר קרה,יותר מתנשאת , יותר שחצנים יותר מבררים מי מתאים להיות החברים שלך,,,שהם לא חמים ובמובן מסוים היא צודקת, וזה לא אומר שהאשכנזים הם יותר טובים או פחות טובים מהמזרחים, פשוט המזרחים יותר חברותיים במובן של קבלת אורחים, יותר חמים, יותר אוהבים, יותר מתפשרים, ולא מתנשאים מקבלים את השונה באהבה בלי חשבון אז למה לנו לקחת את זה למקומות מכוערים.... ולהמשיך לזרוע שנאה בן העדות...

למעלה