עדכונים מהוילה יום-94 16.2

../images/Emo41.gif עדכונים מהוילה יום-94 16.2 ../images/Emo160.gif ../images/Emo41.gif

את כל העדכונים החמים מבית האח הגדול לכאן!!!!!!

suneli

New member
מה קורה עם אלירז???

שיראו לנו את השיחה שלו עם אלין. נמאס לשמוע את הסמול טוק של איילה וגואל ולראות את הפרצופים הזועמים של פותנה וסער.

milki01

New member
גואל, סימסנו לך ותמכנו בך, כשהיו מחנות

וזאת רק מסיבה אחת. אחת ויחידה. להוכיח לאלירז שאנחנו תומכים במחנה שלו. שאנחנו, הקהל רואים אותו, אוהבים את דרכיו, ותומכים בו. חשבנו שגואל מחזק את אליכז ושהוא צריך אותו, וסימסנו בהמוננו. לגואל יש טעות חמורה. הוא חושב שהוא נשאר בגלל אהבת הקהל. גואל נשאר בגלל אהבת הקהל העצומה לאלירז, וזה מקרה קלאסי של לקרב על גבו. גואל איכז קשות, הוא לא חבר נאמן. כך בגד במי שהביא אותו עד הלום. במידה ויועמד, גואל יוצא החוצה. נגמרו ימי החסד. אלירז לא צריך אותך יותר, לכן אתה משוחרר.

zinioz

New member
גואל מתבודד על הספסל

ומפליץ ב 20:55 פיור סלאט, תהי איפה שתהי, אנא אנימייטד-גיף לטיפולך.

LIMORMON7

New member
חברים אני עכשיו נוסעת לשם לצעוק לאלירז עם מגב

אני צועקת עם מגבר לאלירז שיפסיק להתעצבן התרחק מאיילה השרלילה ושהעם מת עליו ושאוהבים אותו צמוד לאלין בשיחות וצחוקים

zinioz

New member
לימורי הכי חשוב שתצעקי משהו

חוץ מ"אוהבים אותך אלירז" כי את זה כולם צועקים, וזה לא נותן לאלירז כלום. עדיף שתצעקי לו "אלירז העריכה נגדך - אל תספק להם חומר" או אם אין לך כוח אז נסתפק ב- "אלירז כל המדינה איתך" יהיה נחמד גם אם איילה תשמע איזה "איילה השנואה ביותר בארץ" ולא לשכוח את אלינוש "אלין - המאמי הלאומית החדשה"

edna923

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה כיף שכולכם עכשיו נגד גואל

ועזבתם את איילה, אבל אני מבקש מכם, לא להרבה זמן , זה טוב שאתם מכפישים את שמה של איילה, אם תרכלו על גואל, הוא יהיה מעניין ולא יודח בשבת, ראו הוזהרתם

יהלומה5

New member
../images/Emo62.gifשומי מה שלומך?כבר לא חולה?

אתמול אפיקומן הציעה הצעה מעניינת שנרד מאיילה. יש כאלה שמנסים ומצליחים בזה ויש כאלה שלא.

יהלומה אני עדיין בחופשת מחלה אבל

מרגיש הרבה יותר טוב, לכן יצאתי לפגוש את חברות של איילה בבית קפה בתל אביב, היה לנו כיף, שרנו רקדנו, וביקשתי מאחת החברות של איילה בעלת שיער ארוך, לפזר אותו ולנופף בו באותה צורה שאיילה רוקדת, היה לנו כיף,

יהלומה5

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifשמחה לשמוע שיותר טוב

יחסית לאדם שבחופשת מחלה אתה עושה חיים
. חבל שכל מה שאמרת וכל הריקודים והפיזוזים שלך בסופו של דבר מתחילים ונגמרים בחלומות באספמיה
. גם לי כל מיני פנטזיות באשר לפילפילוני
אבל אני אוהבת עוד צדדים בו מעבר לחיצוניות סתמית ואריזה כוללת ושטחית.
מעריצי איילה הגברים מעריצים אותה רק משום חרמנות נטו ואתם ממשיכים להוכיח לנו את זה. חבל, לפחות הייתם מוצאים סיבות אחרות- רציניות, עמוקות, בעלות יותר תוכן, משהו פנימי, מעבר לחרמנות גרידא
. זה היה משרת אותכם הרבה יותר טוב.

יהלומה ממש לא ראיתי שירדתם מאיילה, אולי עכשיו

אחרי הריב של גואל ואלירז שכחתם ממנה לדכמה דקות

למעלה