עדכון הייתי באולטרסאונד

shell5

New member
../images/Emo41.gifעדכון הייתי באולטרסאונד

החודשי (שתיכף יהפוך לדו חודשי...), מפגש כייפי עם הזעירון... הערכת משקל -כמעט שני קילו
!
!!! ואנחנו רק ב-29+4. אז אני רגילה כבר לשאלות, את בטוחה שאת ב-29???? כי לפי הגודל זה מתאים 3 שבועות קדימה... (בפעם הקודמת זה היה שבועיים קדימה, בתחילת החודש והערכה היתה 1400). אז הפרופ' הזמין אותי אחר כבוד לחזור בעוד שבועיים, "שלא תגיעי לארבע וחצי קילו"
, ואז הסתבר שזב נופל על פסח, אז נדחה בעוד שבוע. עשיתי העמסת סוכר ולא יצאתי מתוקה. בסופו של דבר הכל תקין מבחינתו והוא לא מודאג, רק אמר שהזעירון באחוזון ה-90 או 95 שזה בכל זאת קיים... (האחוזון...) זהו, יצאנו אפילו עם תמונת תלת מימד של הפנים. וזה דרך אגב מעקב רגיל דרך הקופה... אפשר גם כך... זהו הקטנצ'יק שלנו מתעקש להיות במזל שור ולהוולד באחד מימי ההולדת שלנו(אנחנו בהפרש של שלושה ימים ושנה במאי) ואולי הוא אפילו יקדים אותנו, והכל בגלל שבעלי איים שהוא יבחר את העוגה... ליומולדת שלו... ערב נעים לכולכן

איזה יופי

איזה יופי לשמוע שאני לא היחידה גם העוברית שלנו באחוזון 90 ואכן יש דבר כזה וגם אני רגילה לשמוע שיש לי בטן של תשיעי אז העיקר שיצאו בריאים ושאנחנו נשרוד את הלידה כי בכל זאת הם צריכים לצאת מאיתנו המשך הריון קל

shell5

New member
אכן מנחם לדעת שאני לא לבד...../images/Emo24.gif

ונמאס כבר מכל ההערות כששומעים באיזה חודש אני או מתי צפויה הלידה, ואיזה ענקית, את בטוחה שאין לך תאומים??? נשמות טובות לא חסר... העיקר שיהיו בריאים וייצאו כשהם מוכנים מכל הבחינות.

shell5

New member
בד"כ אני מתייחסת בקורקטיות

בלי יותר מדי פרטים, בכל זאת הערות כאלה לא באות ממי שקרוב אלייך ואוהב אותך, אלא מ"נשמות טובות".

אילת27

New member
נשמה מה שחשוב

הוא שתהיי בריאה את והעוברוןאו העוברית שלך ושהלידה תעבור לך בקלות וזהו ותימי פס על כל הערות ביניים של הסובבים להם תמיד יש מה להעיר במקום לסתום ולתת לך לעבור את ההריון בסבבה

את בהריון-ושכולם יקפצו או או או...

תמיד יהיה מי שיעיר-טבע מחורבן של אנשים!!! העיקר שאת בריאה והוא בריא-השאר לא ממש חשוב-נכון??????

shell5

New member
זה הכי חשוב ../images/Emo140.gif

בריאות ולידה קלה לכולנו

א י ו ש י

New member
אחלה שהכל תקין../images/Emo140.gif

אצלי הוא צריך להיוולד באיזור היום הולדת של הבעלול רק שלא יהיה באותו יום לכל אחד צריך שיהיה יום מיוחד משלו לא??.

shell5

New member
נראה לי שהולך להיות חודש מיוחד

לשלושתינו.... וגם לא קל,יו נואו, שלושה שוורים תחת קורת גג אחת

למעלה