../images/Emo69.gif (סתאאאם, אין לו שפם)
בני כמה בני הזוג שלכם? 40, מבוגר ממני ב-13 שנים.
במה הם עוסקים? מחשבים, פרילנסר
כמה זמן אתם ביחד? עשור, מתוכם 5 שנות נישואין. לפני כן נפרדנו וחזרנו לסרוגין.
האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם? הייתי אומרת שמחובר. לא פיסית, תדירות הביקורים היא לא יותר מאחת לחודש. אבל מדבר מדי יום בטלפון איתה, ובהחלט מחובר נפשית. היום, כשאני רואה מקרוב את חמותי עם הקטנה, אני בהחלט מבינה למה. היא, איך נאמר, יש לה גישה לילדים, כשרון טבעי. אגב, בדיוק מאותה סיבה אני מבינה למה אני לא ממש מחוברת לאמא שלי. כי לה בדיוק להפך, "אין את זה". מה שמביא אותי למסקנות עגומות למדי בנוגע לקרבה שלי עם ילדיי הבוגרים אי שם בעוד 30 שנה
איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור? נהדר. קרוב, מאוד מתלהב, מאוד נהנה. אצלנו אני זאת שדורשת שיפור
. הבדיחה השחורה הקבועה שלי, היא שאני אמא טובה בעיקר כי בחרתי לה אבא טוב ומטפלת טובה
.
מה התחביבים שלהם? גיטרה/פסנתר, ציור, קריאה. וכמובן כל מה שקשור למחשבים, את זה הוא נושם.
האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? העבודה בודאי שבאה על חשבון המשפחה, יש הרי רק 24 שעות ביממה לא? התחביבים לא, אותם הוא משתדל לשלב עם הקטנה (למשל הם מנגנים יחד על גיטרה. ז"א הוא מנסה לנגן והיא מפריעה לו. אני הייתי מזמן נטרפת, אבל הוא דווקא נהנה נורא). תחביב הציור לעומת זאת נזנח לגמריי כרגע. אבל אני כבר רואה אותם מציירים זה לצד זה איזה טבע דומם מאולתר בעוד 5-6 שנים. מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? שיאהב טיולי טבע כמוני, אז היינו יכולים לנסוע לירח הדבש ביחד
. בקטנה - שינגב את השיש אחרי ששטף כלים. שיפסיק לזרוק את הגרביים המלוכלכים ברחבי הסלון
מה אתם הכי אוהבים בהם? הוא תמיד יודע להצחיק אותי ולרומם את רוחי. את הקלילות שלו.
מה אתם שונאים בהם ? שהוא הופך כל דבר לבדיחה
. ולפעמים אני רוצה לדבר ברצינות...
מה הכי מושך אתכן בבן הזוג? מבחינה רוחנית - רוחב אופקיו. מבחינה פיסית - יש לו עיניים מדהימות. גדולות-גדולות, כחולות, עם ריסים מהממים באורכם. מזל שהקטנה ירשה אותם
ומה אתם אוהבים לעשות ביחד? פדלאות פראית, לרבוץ במיטה יום שלם
ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......? בריכה/ים הם כרגע בילוי משפחתי כיפי עבורנו. מקווים שככל שהקטנה תגדל יתווספו עוד אופציות לרפרטואר.