סקר על הבני זוג שלנו, ככה שנכיר אותם קצת

../images/Emo41.gifסקר על הבני זוג שלנו, ככה שנכיר אותם קצת

בני כמה בני הזוג שלכם? במה הם עוסקים? כמה זמן אתם ביחד? האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם? איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור? מה התחביבים שלהם? האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? מה אתם הכי אוהבים בהם? מה אתם שונאים בהם ? אם אפשר לשנוא בהם משהו? מה הכי מושך אתכן בבן הזוג? ומה אתם אוהבים לעשות ביחד? ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......?

הילהל

New member
סקר כבד ../images/Emo150.gif

אבל נלך על זה, כל עוד זה לא יספק פרטים שהוא לא היה רוצה לחשוף האיש שלי בן 30 במה הוא עוסק החתימה שלי מגלה - גינון אנחנו יחד כבר עשור (מדהים אותי כל פעם שאני חושבת על זה) ילד של אמא? משעשע. אם לא אני - סביר שכבר מזמן לא היה לו שום קשר איתה. הוא אחלה אבא, מאוד קרוב ואוהב וחם. לצערי בקיץ, בגלל עומס העבודה, אין לו זמן ליישם את האבהות המצוינת הזו. אין לו תחביב משמעותי. אוהב לשבת מול המחשב - לשחק ולראות סדרות שלמות. פעם זה היה מוגזם ועל חשבוננו, אחרי שפתחנו את הנושא יש לי מקום להעיר כשהןא נסחף - והוא בשמחה עוזב את המחשב ומצטרף אלינו. אם הייתי יכולה הייתי גורמת לו להגמל מעישון. קשה להיות נשואה למעשן. אני הכי אוהבת בו את העובדה שהוא מושקע כ"כ בליבו ונשמתו בי ובילדים. אפשר לשנוא... אני שונאת את העישון ואת העובדה שהוא כל הזמן דוחה דברים, גורם לי לאחר. באורח לא יוצא דופן - אלו תכונות שקיימות אצל אבאשלי ב-מ-ד-ו-י-ק. הכי מושך? זה מכלול. הוא פשוט האיש הכי מושך שהייתי איתו מימי. אוהבים לשתות משהו בשקט אחרי שהילדים נרדמו ולדבר על היום שהיה ועל התוכניות ליום שיהיה. עכשיו כשאפשר לעשות את זה על המרפסת - זה בכלל קסום. כמשפחה אנחנו נורא אוהבים להשתולל עם הילדים על המיטה - לקפוץ, לזרוק כריות, להתחבא בשמיכות. כמו חבורת ילדים קטנים.

doe2

New member
מנסה...

בני כמה בני הזוג שלכם? צעיר ממני בשלוש שנים (34) במה הם עוסקים? עו"ד כמה זמן אתם ביחד?13.5 שנה מתוכן 12 שנה נשואים האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם? לא מחובר לאמא בטבור, אבל מאוד מאוד משפחתי איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור? הכי קרוב שבעולם, אין הבדל אצלנו בין אבא לאמא ולמעשה אבא בוועד כיתה, אבא עוזר בשיעורים ואבא יותר בעניינים. מה התחביבים שלהם? אוף, אינטרנרט, התמכרות מטורפת שמלווה בהכחשה גורפת ולא נכונה בעליל. האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? כן, ראי לעיל. מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? ההתמכרות הנ"ל מה אתם הכי אוהבים בהם? משפחתיות מטורפת, העובדה שאנחנו הדבר הכי יקר לו בעולם, לעיתים עד כדי הגזמה . מה אתם שונאים בהם ? אם אפשר לשנוא בהם משהו? ההתעסקות עם העבר, עם מה שלא ניתן לשנות, כן הוא זוכר עדיין מה עשה לו הילד ההוא בגן כשהיו בני חמש... מה הכי מושך אתכן בבן הזוג? התמיכה, הגב החדש, איתנות. ומה אתם אוהבים לעשות ביחד? לאכול ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......? ערב משפחתי פעם בשבוע שבו גם שעת השינה מוזזת.

O Lilith

New member
עונה בקיצור

היא נרדמה - תיכף אני גם מזנקת למיטה בן כמה - 28 קטן ממני בשנתיים במה עוסק - וואו מאיפה, סופר, עיתונאי, אינטרנט... ביחד - חמש שנים ילד של אמא. מחובר אבל חושב שלא... מדהים עם הילדה. נמצא איתה המון, עושה ה-כל! תחביבים - מחשבים, גאדג'טים, אינטרנט, טלויזיה. כמו כולם לפעמים גם הוא נשאב למחשב, אבל שם לב לזה וחוזר אלינו בפה מלא - לא הייתי משנה כלום. אנחנו יושבים יחד לראות סדרות - זמן איכות :) הכי משך... הוא נראה טוב, מצחיק, רגיש... אוהבים לדבר, לספר הכל אחת לשנייה ביחד כמשפחה - ללכת לשחיית תינוקות, להשתולל עם הקטנה

משוש30

New member
אז גם אני עונה בקיצור ../images/Emo99.gif

בני כמה בני הזוג שלכם? 35 (9 חודשים גדול ממני)
במה הם עוסקים? קבע, עכשיו בחל"ט
כמה זמן אתם ביחד? עשר שנים (!!!)
האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם? לא. בלי קשר אמא שלו נפטרה מסרטן שנה לאחר שהכרנו אבל הוא לא היה ילד שם אמא גם קודם
איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור? מדהים מדהים מדהים
פשוט האבא הכי מדהים שיכול להיות
מה התחביבים שלהם? טיפוס, טיולים, טיפוס, ספרים, טיפוס, סרטים, טיפוס, צלילה, הזכרתי טיפוס?
האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? כשזה בארץ כן כי הזמן היחיד שיש לו לטפס זה בסופ"ש וזה גם הזמן היחיד שיש לו לראות את המשפחה. פה יש מספיק זמן להכל.
מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? היתי מורידה לו את התלות הפיזית בפעילות גופנית. אם הוא לא עושה פעילות גופנים הוא ממש נכנס לדיכאון.
מה אתם הכי אוהבים בהם? ואו. את הנאמנות, את זה שאני יכולה לסמוך עליו בעינים עצומות ושהוא תמיד תמיד שם בשבילי/בשבלנו, את האיכפתיות, את הערכיות והחמלה, את האבא המדהים שהוא, את הבישולים והאילתורים שלו במטבח, יש הרבה...
מה אתם שונאים בהם ? אם אפשר לשנוא בהם משהו?כלום
מה הכי מושך אתכן בבן הזוג? גופנית העיניים והכתפיים
ומה אתם אוהבים לעשות ביחד? לאכול במסעדות, לטייל, לצפות בסרט מכורבלים אחרי שהילדים הולכים לישון
ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......? לאכול במסעדה, לטייל, לשחק בחוץ, להעביר יום גשום בבית כולנו ביחד

יעל י

New member
../images/Emo99.gifקצת עליו...

בן 40 פלוס , בצבא קבע השבוע חגגנו 18 שנות נישואים כבר לא כ"כ ילד של אמא,התבגר הוא האבא הכי אמהי שיש אוהב מכוניות ומכבי חיפה כדורגל בעיקר יחד הולכים הרבה לים,לטייל,מסעדות לעיתים רחוקות (בגלל השובבות של הפיצקל'ה שלנו) יוצאים די הרבה לבלות יחד כזוג ועם חברים

../images/Emo13.gif

בני כמה בני הזוג שלכם? 32 וקצת במה הם עוסקים? מיישם ERP כמה זמן אתם ביחד? 14 שנים עוד מעט. האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם? לא מחובר, אבל יש ביניהם קשר טוב מאוד. איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור? דורש הרבה שיפור... הוא ממש לא מאלו שהאבהות באה להם טבעי. מה התחביבים שלהם? מוסיקה, תופים, קריאה האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? התחביבים לא, אבל העבודה באה על חשבון כולנו. זה נסבל כי הוא מאוד אהב את העבודה שלו, וגם כי הכסף שווה.... מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? הייתי עושה אותו יותר סבלני ורגיש. מה אתם הכי אוהבים בהם? את המוח החד וחוש ההומור (והתחת המטריף שלו!) מה אתם שונאים בהם ? אם אפשר לשנוא בהם משהו? העצבים שלו! אוף!!! מה הכי מושך אתכן בבן הזוג? עצם העובדה שהוא חתיך מטריף מספיקה? אה, לא?... אז גם זה שהוא בחור מבריק שתמיד שואף קדימה, ובכל זאת מצליח להיות שטותניק מוחלט ולהצחיק אותי עד דמעות. ומה אתם אוהבים לעשות ביחד? כמעט הכל. לא נפרדים ליותר מדי שעות. אנחנו מהזוגות (המעצבנים?) שמבינים אחד את השני בלי מילה, מסתכלים על אותם דברים, מתפוצצים מצחוק בלי שצריך להסביר ממה, אוהבים את אותם דברים. ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......? לטייל בעיקר. מן הסתם כשהילדות יגדלו יתווספו דברים.

אoיה

New member
עונה

גיל - בשבוע הבא בן 35, קטן ממני בחצי שנה עוסק - מסעדנות, יין כמה זמן ביחד - עשר שנים ילד של אמא - ממש לא, יחסים חמים ורחוקים עם הילדים - לא יכולתי לאחל לעצמי פרטנר מוצלח יותר לגידול הילדים ולהם אבא אוהב, מבין ומשקיען יותר תחביבים/ עבודה - כל מיני פעילויות שקשורות לרכיבה אתגרית, ועוד תחביבים לא שגרתיים (מוזר שדווקא זה נראה לי אינטימי מכדי לפרט), בכל מקרה, כיום הוא עובד כל כך קשה שאין לו זמן לתחביבים כמעט בכלל. גם בתוך הכאוס העבודתי שלו הוא מוצא בכל יום בוקר/ אחה"צ פנויים להיות עם הילדים. תמיד בא על חשבונו. הכי אוהבת - הוא אוהב אותי ברמות שקשה לי להבין בכלל, במילון תחת המושג "אין לא יכול" מופיעה התמונה שלו, הוא איש יפה בפנים ובחוץ. מושך אותי בו - הכל לא אוהבת - שהוא לא דואג לעצמו מספיק בריאותית/ נפשית הוול-ביאינג שלו בא אחרון בסדר העדיפויות וזה לא נכון בעיני. הוא מעשן ואני שונאת את זה. אוהבים לעשות ביחד - להיות, לא קורה לנו כל כך הרבה אוהבים לעשות כמשפחה - הכל, תמיד יותר נעים כשכונו ביחד והנה מה שעניתי כבר פעם

rona25

New member
התשובות שלי

שניה לפני שאני נוסעת לניצנים עם הילדים לבקר חברה אהובה בני כמה בני הזוג שלכם? 33 במה הם עוסקים? צלם טלוויזיה, עורך, במאי, תאורן, עיתונאי - הכל ביחד. בעבר גם היה מורה לקולנוע לבגרויות (כשהיינו סטודנטים תפרנים) כמה זמן אתם ביחד? כמעט 9 שנים האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם? ממש לא, היחסים עם אמו עכורים וקשים (ניצול הלינה המשותפת בקיבוץ) איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור? יחסים מעולים, משקיע, אוהב, מסור, מלמד. אבא למופת
מה התחביבים שלהם? בעיחקר העבודה, לקרוא, פעם רכב על אופני הרים - היום כמעט ואין לו זמן. בנעוריו היה שחיין מקצועי האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? הוא עובד מאוד מאוד קשה אבל
מצליח מאוד בתחום ומוערך על ידי הקולגות שלו. לצערי זה בא על חשבון המשפחה אבל הוא מרוצה ומרוויח טוב
אז זה נסבל... מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? אולי שיהיה קצת פחות מעופף (מאבד דברים) ושישמור פחות דברים בבטן (בעיחקר כשכועס) מה אתם הכי אוהבים בהם? את הסבלנות שלו לשטויות שלי ולקריזות שלי, את זה שהוא אבא טוב, שהוא יודע לתקשר כמעט עם כל בנאדם (ואני פחות - יותר ביקורתית וסנובית) מה אתם שונאים בהם ? אם אפשר לשנוא בהם משהו? מעצבן אותי שהוא מרחף ולפעמים נוטר טינה על דברים שקרו מזמן כי אני ההיפך - סולחת בקלות וממשיכה הלאה מה הכי מושך אתכן בבן הזוג? הכל.... ומה אתם אוהבים לעשות ביחד? בעיקר להיות ולדבר, לצאת לאכול בחוץ, לסרט, ארוחה משותפת עם חברים. ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......? כנ"ל - פשוט להיות

whimsical me

New member
בנזוג יקיר לי |אהוב|

בני כמה בני הזוג שלכם?
מבוגר ממני ב-3 שנים- כמעט בן 33 במה הם עוסקים?
כלכלן בחברת תיקשורת כמה זמן אתם ביחד?
עוד מעט 8 (!!!) שנים האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם?
שאלה קשה, הוא מאד מעריך את אמא שלו, ממש לא ילד של אמא, קשור אליה פחות מדי לטעמי. איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור?
נפלא עם נועם, נפלא עם במומבה וקישקע- אין טענות
, ביום רביעי הוא הולך להיות עם נועם יום שלם לבד בפעם הראשונה, נראה מה יהיה לי להגיד אחרי
מה התחביבים שלהם?
מוסיקה, מוסיקה, מוסיקה וספרים. (פעם גם סרטים- אבל היום זה קצת קשה....) האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים?
לא מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים?
את הצורך לקבל ממני הוראות, חוסר המסוגלות לראות מה צריך להעשות. קצת יותר אופי של "לוקח סיכונים" ובאופן כללי שיהיה יותר יוזם. מה אתם הכי אוהבים בהם?
אוווו, את ההומור, את העדינות והרוך, את היכולת להפגין אהבה, את זה שקל להסתדר איתו, אוהבת את כולו- מתקשה לבודד... מה אתם שונאים בהם ? אם אפשר לשנוא בהם משהו?
את זה שהוא שותק כשאנחנו רבים! מה הכי מושך אתכן בבן הזוג?
הפה שלו (נשמע הזוי אבל נכון). ומה אתם אוהבים לעשות ביחד?
להתבטל!!! לאכול במסעדות ולטייל בחו"ל. ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......?
את מה אשנחנו אוהבים לעשות לבד, ללכת לבריכה.

גם אני עונה

בן 44 קבלן עבודות עץ - בתי עץ פרגולות שיפוצים וכ"ו. אנחנו ביחד כבר 8 שנים. ילד של אמא? ממש לא, רואים את אמא שלו פעם בשבועיים בערך (לפעמים יותר לפעמים פחות) קשר טלפוני כמעט ואין בכלל. אחת הבחירות שאני הכי שלמה איתם בחיי הוא בחירת אב ילדי, מהרגע שעופרי נולד ועד היום שאנחנו כבר משפחה עם 3 ילדים, אני נפעמת. נפעמת מהקשר שלו עם הילדים, נפעמת מהדרך שלו להוצי אותם מהפינות, קצת חבל לי שאין לו הרבה זמן והוא עובד קשה. תחביבים? אין הרבה, יש דברים שהוא אוהב אבל אין לו הרבה זמן אליהם (חלום לא בשמים זה לקנות לעצמו סירת דייג קטנה). ולישון לישון לישון. העבודה באה על חשבו הכל - גם על חשבונינו. הייתי משנה? את ניהול הזמן שלו ואת סדר העדיפויות שלו. ולהמ הכוונה? אני חושבת שהוא עובד יותר מידי וזה בא מתוך כך שניהול הזמן שלו לא תקין. הכי אוהבת? ברמה השיטחית אני מאוד אוהבת איך שהוא נראה, ונכון שבעבר עם בני זוג לא חשבתי שזה משמעותי, היום אני יודעת שיש לזה משמעות, אוהבת איך שהוא תמיד מוכן לעזור לכל מי שרק צריך מתי שרק צריך, אוהבת לשמוע אותו מדבר. הכי לא אוהבת? הלוואי והיה קצת יותר רגוע (מצד שני גם הלוואי ואני הייתי קצת יותר רגועה). הכי מושך? הגומות חן אוהבים לנסוע בלילה ולדבר (אפשרי גם עם הילדים ישנים מאחורה) עם הילדים אוהבים לטייל קמפינג, ים, בריכה, קיסריה.

גם עונת ה-../images/Emo176.gif.

בן 46 וחודש כמעט (זקן השבט?)
ארכיטקט בדימוס מבחינתו, צייר, פילוסוף - דוקטורנט.
אנחנו ביחד כבר 11 שנה, נשואים 7
כן ולא ילד של אמא. מצד אחד, מאוד שונה ממשפחתו, מצד שני - מלא יסורי מצפון כלפי הוריו וכן, הרבה פעמים מה שאמא שלו אומרת מחלחל אליו כמו... אם היא אומרת שנגה לא אוכלת מספיק גם אם יתנגד בתחילה, יתחיל לחזור על המנטרה הזו.
אין דבר יותר נפלא מחיים עם הבנות. פשוט מדהים. איתן כל יום בצהריים, היה איתן כשהייתי בקנדה, לגמרי. שותף מלא בהורות. היה בחופשת לידה עם נגה 8 חודשים בבית. אין מילים. ממלא את מה שלי אין - ההשתוללות, ההצגות, המשחקים...
מאוד קרובים. חברים מאוד טובים.
להיות בבית. עם תריסים סגורים אם רק אפשר.
הלימודים לפעמים באים על חשבון המשפחה, בתקופות של לחץ, אבל בדרך כלל לא.
הייתי רוצה שיהיה חברותי יותר. כמוני.
הכי אני אוהבת? לראות את מבטו הנבוך כשאני תופסת אותו על חם משתולל עם הבנות
שונאת זו מילה קשה - הרעשים שהוא משמיע כשהוא אוכל פירות
הכי מושך? הוא חתיך באופן כללי. העיניים שלו... כל כך כחולות ועמוקות
אוהבים לאכול יחד (בתקופות שהמצב הכלכלי מאפשר) ולנסוע לחופשות עם הבנות
כמשפחה? נסיעות בעיקר.

ynbike

New member
האיש שלי.

בני כמה בני הזוג שלכם? נושק ל 35 במה הם עוסקים? היי טק כמה זמן אתם ביחד? 14.5 שנים, אבל מי סופר
בספטמבר חוגגים עשור לנישואים האם הם ילדים של אימא? ממש לא. .בלי להכנס ליותר מידי פרטים, מערכת היחסים בצד שלו מתנהלת מאוד יפה רק מעל פני הקרקר. מחוברים לאימא שלהם? לא, בניגוד גמור אלי. ולכן לעיתים קשה לו להבין למה אני מייחסת לדברים שלה חשיבות רבה (לחיוב ולשלילה) איך הם עם הילדים ? אבא מדהים. נותן את כל כולו לבנות. יחסית לזוגות שסובבים אותנו נעדר הרבה מהבית (חו"ל, מילואים) עם זאת בשעות שהוא איתן הוא האבא הכי משקיע ותמיד יש לו סבלנות (מה שאני לוקה בו) מה התחביבים שלהם? האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? ספורט, ספורט שוב ספורט ואם נשאר עוד קצת זמן עוד קצת ספורט. הספורט לא בא על חשבון הבנות אלא על חשבון הזמן איתי (אבל אין מה לעשות) מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? הוא מאוד אדיש בייחוד למראית עין. שום דבר כמעט לא נוגע בו באופן אישי. מה אתם הכי אוהבים בהם? אני מאוד אוהבת את ההערכה שלו לעצמו (לקח לו הרבה זמן להפנים. . ) ואת העובדה שהוא מסתכל על דברים בעין מפוקחת ורציונאלית, בניגווד אלי שפועלת לעיתים יותר מידי מתוך אמוציה. . בזכותו נמנעו ממני אי נעימויות. מה אתם שונאים בהם ? אם אפשר לשנוא בהם משהו? שונאת את זה שהוא אומר "בסדר" - סתם. . ומעצבן אותי שהוא לא יודע להתעצבן. נורא לא כיף לריב עם עצמך.. מה אתם אוהבים לעשות ביחד? האמת שכמעט הכל. ספורט, קניות (בעלי שותף נפלא) לבלות - תחומי העניין שלנו זהים. ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......? להשתולל, לצחוק, לבלות - מלחמת כריות להיט אצלינו. ובשבתות חורפיות להתכרבל יחד מתחת לפוך

קניות עם הבעל! גם בעלי דיי טוב בזה

וגם דוחק בי לקנות דברים במחירים שאם הייתי עם חברה או אחות סביר להניח לא הייתי רוכשת, אבל הוא תמיד לחוץ בזמן ואין לו סבלנות להיכנס חנות-חנות כמו שאני עושה, או שהוא הולך לדבר ביזנס בפלאפון, והוא תמיד מתפלא בסוף איך שרפנו יום שלם בקניות. מה שכן, הקניות הכי טובות שלי הן איתו.

ynbike

New member
בעלי קונה יותר ממני. .

בגלל שהוא נוסע הרבה, הוא קונה המון בחו"ל. . במיוחד לו ולבנות. הוא חובב מותגים ידוע

fossa

New member
../images/Emo69.gif (סתאאאם, אין לו שפם)

בני כמה בני הזוג שלכם? 40, מבוגר ממני ב-13 שנים.
במה הם עוסקים? מחשבים, פרילנסר
כמה זמן אתם ביחד? עשור, מתוכם 5 שנות נישואין. לפני כן נפרדנו וחזרנו לסרוגין.
האם הם ילדים של אימא? מחוברים לאימא שלהם? הייתי אומרת שמחובר. לא פיסית, תדירות הביקורים היא לא יותר מאחת לחודש. אבל מדבר מדי יום בטלפון איתה, ובהחלט מחובר נפשית. היום, כשאני רואה מקרוב את חמותי עם הקטנה, אני בהחלט מבינה למה. היא, איך נאמר, יש לה גישה לילדים, כשרון טבעי. אגב, בדיוק מאותה סיבה אני מבינה למה אני לא ממש מחוברת לאמא שלי. כי לה בדיוק להפך, "אין את זה". מה שמביא אותי למסקנות עגומות למדי בנוגע לקרבה שלי עם ילדיי הבוגרים אי שם בעוד 30 שנה
איך הם עם הילדים ? מרוחקים, קרובים, דורש שיפור? נהדר. קרוב, מאוד מתלהב, מאוד נהנה. אצלנו אני זאת שדורשת שיפור
. הבדיחה השחורה הקבועה שלי, היא שאני אמא טובה בעיקר כי בחרתי לה אבא טוב ומטפלת טובה
.
מה התחביבים שלהם? גיטרה/פסנתר, ציור, קריאה. וכמובן כל מה שקשור למחשבים, את זה הוא נושם.
האם התחביבים שלהם/עבודה באה על חשבון המשפחה/הילדים? העבודה בודאי שבאה על חשבון המשפחה, יש הרי רק 24 שעות ביממה לא? התחביבים לא, אותם הוא משתדל לשלב עם הקטנה (למשל הם מנגנים יחד על גיטרה. ז"א הוא מנסה לנגן והיא מפריעה לו. אני הייתי מזמן נטרפת, אבל הוא דווקא נהנה נורא). תחביב הציור לעומת זאת נזנח לגמריי כרגע. אבל אני כבר רואה אותם מציירים זה לצד זה איזה טבע דומם מאולתר בעוד 5-6 שנים. מה הייתם משנים בהם אם הייתם יכולים? שיאהב טיולי טבע כמוני, אז היינו יכולים לנסוע לירח הדבש ביחד
. בקטנה - שינגב את השיש אחרי ששטף כלים. שיפסיק לזרוק את הגרביים המלוכלכים ברחבי הסלון
מה אתם הכי אוהבים בהם? הוא תמיד יודע להצחיק אותי ולרומם את רוחי. את הקלילות שלו.
מה אתם שונאים בהם ? שהוא הופך כל דבר לבדיחה
. ולפעמים אני רוצה לדבר ברצינות...
מה הכי מושך אתכן בבן הזוג? מבחינה רוחנית - רוחב אופקיו. מבחינה פיסית - יש לו עיניים מדהימות. גדולות-גדולות, כחולות, עם ריסים מהממים באורכם. מזל שהקטנה ירשה אותם
ומה אתם אוהבים לעשות ביחד? פדלאות פראית, לרבוץ במיטה יום שלם
ומה אתם אוהבים לעשות ביחד כמשפחה......? בריכה/ים הם כרגע בילוי משפחתי כיפי עבורנו. מקווים שככל שהקטנה תגדל יתווספו עוד אופציות לרפרטואר.

למעלה