סקר חדש

d@r121

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

אז אחרי הסקר הקודם ששאל אתכם: אם הייתם יכולים, הייתם... וברוב קולות בחרתם להיות: וורוניקה מארס (מי לא?) ומיד אחריה רורי גילמור. עכשיו מגיע סקר חדש והפעם נסו לענות על השאלה (הדי קשה) לאיזה יוצר הייתם עושים ילד? (או מעמידים צאצאים, ביטוי יותר משעשע). אני יודע שיש המון אנשים שהיו צריכים להכנס לרשימה, אני בעצמי וויתרתי על כמה שמבחינתי היו ראויים. אבל ניסיתי לבחור את הטובים והמשובחים שבהם. מי שיש לו הצעות לעוד יוצרים שהיו צריכים להכנס לסקר, מוזמן להעלות אותם בשרשור ואולי יום אחד נעשה סקר המשך. תבלו.

Chandler Rulz

New member
הצעה ליוצרים שהיו צריכים להכנס:

טריי פארקר ומאט סטון ("סאות' פארק")

cj20

New member
רורי? באמת?! אם כבר אז לורליי..

אני שונאת את רורי. אבל בכל מקרה, הצבעתי כרוב הפורום: גמני רוצה שיבקשו ממני טובות בשירותים. איזה ספין גרוע..

LoLo16

New member
בחרתי בג'יי ג'יי...

ג'וס ווידון היה close second, אבל אז הייתי חיה בחרדות שהוא ינסה למכור את הצאצא שלנו לשטן.

talrv

New member
ג'יי ג'יי ממוסחר מדי לטעמי..

לא הייתי רוצה ילד שימכור את היצירתיות שלו בשביל הכסף ובשביל עוד עונה עם ג'ניפר גרדנר שלא נענות בה שום שאלות על האי. ג'וס לעומת זאת.. חוש הומור מדהים, קצת חננה, אבל יש לו שורשים בלונדיניים ואהבה עצומה לסדרות שלו ולאמנות שלו. טוב, אבל כאילו זה לא היה צפוי ממי אני ארצה ילדים
טל.

בחרתי את ג`וס ווידון אבל...

הוא עשה גם את פיירפליי ורצוי לציין את זה לא? בכל מקרה בחרתי בו כי אני עדיין מחכה שיעשו עוד סדרה כמו באפי\אנג'ל\פיירפליי. מקום שני שלי הוא ג'י ג'י אברהמס.

snier1991

New member
בחרתי במארק צ'רי

כי ידעתי שפחות יצביעו ליוצר הזה מאשר לפונטנה ולוולף האהובים עליי אף יותר ולא רציתי להשאיר אותו בודד ביחדג עם יוצרים פחות טובים בלשון המעטה כמו דארן סטאר לארי דיויד וקאופמן מי שחסר לי הוא דיוויד כהן(לא סגור על השם) ומקס מונצ'יק היחידים שגם בעידן נטול סיטקומים כמו זה מצליחים להצחיק(וויל וגרייס טירוף בבית והיה עוד אחד ששכחתי את שמו)

מה זאת אומרת?

אני רוצה לראות תמונות. לא יודעת איך כולם נראים... בעצם בחרתי בדייויד E קלי. גם מוכשר, גם עו"ד, ואם הוא מספיק טוב בשביל מישל פייפר.. [אאל"ט]

למעלה