סקר בנושא זוגיות

shellush

New member
../images/Emo41.gifסקר בנושא זוגיות../images/Emo41.gif

האם לא תצאו עם מישהו/מישהי בגלל מחלוקת פוליטית אפילו אם זה קיצוני? האם לא תצאו עם מישהו/מישהי בגלל שיש לו/לה יצר מיני שונה משלכם, זאת אומרת, אם לדוגמא אתם בעלי יצר מיני גבוה ולו/לה יש יצר מיני בינוני ומטה, או מצב הפוך, עד כמה זה יפריע לכם???

nescafe

New member
כבר התחלתי לדאוג...../images/Emo8.gif

מזמן לא עשית סקר...
לשאלתך...דעות פוליטיות: לא משו שיפריע ליחסים יצר מיני שונה/חוסר התאמה במיטה: אם זה קיצוני, ולא ניתן לתיקון: חופשי כן

אה חייב

New member
הסכמה חלקית../images/Emo127.gif ../images/Emo128.gif

דיעות פוליטיות שונות - בוודאי שכן יצר מיני שונה על כמה וכמה שכן! אני לא אוכל לאהוב מישהו שחושב שצריך לסלק מהמדינה אזרח זה או אחר (מנסה להיות מעודנת
) אוטומטית זה גורם לי חלחלה
יצר מיני נמוך משלי - זה פשוט מתסכל ואז אני מסתכנת בכינוי "נימפומנית" (כי הרי בנים מגדירים נימפומנית כאחת שהיצר המיני שלה גבוה משלהם
) יצר מיני גבוה משלי - גם מתסכל .....כי במקרה כזה הבחור נושם, אוכל ולחולם סקס
(למי שהבין)....

אה חייב

New member
אז זהו

שהיום ההבדלים הם מאוד דקים. אבל יפריע לי מאוד לצאת עם בחור ששונא אדם אחר ולו רק בגלל שהוא.....(דתי/ערבי)......... יפריע לי לצאת עם אחד שביבי הוא המודל שלו.... כן...אין מה לעשות אלו דברים שפריעים לי!

nescafe

New member
ביבי הוא מודל של מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אמממממ. שונא זה באמת "קצת" קיצוני...אבל אין לי בעיה אם מישהו חושב אחרת ממני...סה"כ, אני למשל, השתניתי בשנים האחרונות בדעותי הפוליטיות והחברתיות...עדיין, המוסר זה מה שקובע אצלי, וכמובן שכל מקרה לגופו...לא מפריע לי דיעות...למעט קיצוניים כמובן...

בייביUE

New member
הוא לא סתם מודל.... הוא

סופר מודל..... קסטרו החתימו אותו לקמפיים הבא

בייביUE

New member
אני דווקא חשבתי בכיוון של

נשיקה בינו לבין פרס.... אבל אני אקבל גם את שריד

oryad

New member
ביבי הוא מודל של סטודנט בשם לירן

יותר מכך- אביגדור ליברמן הוא סופר מודל עבורו. חתיחת אפס שכמותו.

בייביUE

New member
שאלה טובה....

אני שמח ששאלת אותה.... כל הכבוד על היוזמה לשאלה הזו.... אני אישית, לא בעל דעות פוליטיות, ולא מפריע לי מה הצד השני חושב. הווי אומר שאין לי בעיה עם השקפות פוליטיות שונות.... לגבי המין... פה זו בעיה. אני עצמי אדם מאוד פתוח, ואם בת הזוג שלי תהיה סגורה עד כדי כך שזה אכן יפריע לי במערכת עצמה, אין ספק שזה יפריע לקשר. אבל לדעתי, ניתן יהיה להתגבר על כך על ידי אהבה, שיחות, הבנה והרבה סבלנות. בסופו של דבר ישתלם.

בייביUE

New member
את זה אני אשאיר לעצמי.....

כאן זה לא המקום לשאול כאלו שאלות.....

תמיד מרתקים אותי אנשים מקוריים,

שפותחים ניקים מקוריים לאללה. אפילו אם הם רומנים. במחשבה שנייה, עזבו. לא מעניינים אותי.

בייביUE

New member
אבל... אבל.... אבל.....

אני רומני..... אני לא מעניין
טוב נו, רק חצי רומני....

למעלה