אין יותר צ'וצ'י../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif
שנתיים וחצי ופוף נגמר, לא קל
אהבתי לאללה את הפרק האחרון ואני שמחה שלא קראתי מה יקרה בו, ידעתי
ים מתמונות אבל לא ידעתי סצינה סצינה (כמו שידעתי על כל הפרקים האחרונים). נראה לי שמכל הטלנובלות שראיתי זה הפרק האחרון הכי יפה שראיתי
. היו כמה דברים שלא אהבתי- לא השתכנעתי מלואיסה בכלל, מתכוונת לסוף אחרי שהם התחתנו, איבו גם טוב מידי! הוא סולח מהר מידי- אנדראה בחורה טובה?!?!?!?! אם רק היה יודע הכל, גם מה שהוא יודע (למשל ההריון שהמציאה) מספיק בשביל ישר להגיד שהיא כלבה מהלכת. אהה וברנרדו שרץ סביב השולחן היה ענק, חחחחה
, גם המסיבות רווקים של שניהם
התשובות שלי לסקר 1. מילי או צ'וליטו- מילי 2. התחלה אמצע או סוף- מפרק 133 והלאה, מאז שאיבו נהיה בונבון מהלך ונשאר כזה
3. הפרק האהוב- הבית הנטוש, ראיתי אותו אין ספור פעמים 4. נשיקה אהובה- וואוו לא יודעת יש מלא 5. קטע הכי העציב או הרגיז- אז שמילי ראתה את איבו במיטה עם אנדראה, האמת מלא מההתחלה העציב בטירוף, עצבן אותי שמילי לא גילתה שאיבו לא בגד בה. 6. מי הכי גרוע- אנדראה, ופבלו צמוד אליה. 7. מי עיצבן יותר סרחיו או פלורנסיה- פלורנסיה
8. קטע שהכי הצחיק אותי- איבו כפיפי, כמעט עשיתי אז פיפי במכנסיים, גם שמילי סיפרה את איבו היה ענק 9. זוג יותר מצחיק- ויקי ורוקי 10. מה יותר מצחיק- לראות את ברנרדו רוקד 11. לא רוצה בכלל שתהיה עוד עונה לתוכנית גם אם זה אומר עם כל הצוות, אני דוגלת בסוף סופי, להתחיל עוד פעם לגרום לדמויות לסבול אפילו אחרי חתונה זה
לטעמי 12. הדבר שהכי אהבתי במילי- שהיא פלפלית, מאד מצחיקה וממזרה כזו הדבר שהכי הרגיז אותי במילי- שהיא תמיד תאמין לאחרים ולא לאיבו, גם שהיא סופר עקשנית. 13. הדבר שהכי אהבתי באיבו- יש יותר מידי! חחחחה, אני התאהבתי בדמות מאמצע הסדרה, בהתחלה היו פרקים שלהתאהב בו ופרקים שלהרוג אותו, אבל מפרק 133 מדהים! הדבר שהכי הרגיז אותי באיבו- כל ההתחלה שישר שהיה ריב היה שוכב עם מישהי או מנסה נקמה והנקמות שלו לדעתי היו יותר אכזריות משל מילי כלפיו, גם הוא סולח מהר מידי 14. מה דעתי על השם איבו- הבנתי עם הזמן שזה שם שלא משתמשים בו יותר מידי, נראה לי מתאים 15. מי סבל יותר- מילי 16. איביזה או הבית הנטוש- הבית הנטוש 17. ממה התאכזבתי- שהרעים לא קיבלנו מה שמגיע להם ושמילי ואיבו לא גילו את כל מה שעשו נגדם (במיוחד שמילי לא גילתה שהוא לא בגד בה) 18. שמלת כלה של מילי- הכי אהבתי את השמלה מהחתונה שלא היתה עם איבו, גם השמלה מהחתונה של פבלו מהממת אבל אני לא אובייקטיבית כי זה היה לחתונה עם פבלו- איכסה! 19. קטע יותר קשה- שמילי ראתה את איבו במיטה עם אנדראה 20. איזו התערבות אהבתי- הסנוקר שמילי סיפרה את איבו, היה ענק שהוא היה בטוח שינצח אותה וצחק עליה שהתאמנה עם מקל של מטאטא ובסוף אכל אותה, ענק! 21. סצינה שהכי אהבתי בפרק האחרון- שאחרי שהם התחתנו הם התנשקו והאב מנואל אמר להם שמספיק נשיקה אחת וששניהם הסתכלו עליו
טלנובלה מקסימה! ואני אתגעגע לימי ראשון ורביעי מול המסך