ספיישל סיום - בובהההה

adis90

New member
ייייייייייאאאאאאאא../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif|בלוןכ../images/Emo29.gif

פעם ראשונה שאני רואה ת'סידרה ואני כ"כ מתרגשתתתת
זה היה הפרק הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מה אני יעשה בלי מוניקיטיס אה
תגידו לייייי

שירנלה

New member
כעיקרון בערוץ 2 אין שידורים חוזרים

אבל אפשר לקוות שישימו שוב את הסידרה. למרות שקשה לי להאמין. היא רצה רצוף איזה 5 שנים...

שירנלה

New member
גם אני עדיין לא יודעת!......../images/Emo7.gif

זאת פעם שנייה שלי. ואני עדיין עצובה..... כואב לי הלב לעשות את השרשור... איזה פרק מרגש. כל הזמן רק ניגבתי את העיניים מדמעות....

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifספיישל סיום - בובהההה../images/Emo7.gif

בווווווווווווווווווו
אווווווף ממש מדכא שאין יותר בובה ונגמרו ימי ראשון ורביעי העליזים.....
סדרה גדולה מהחיים שנזכור לנצח!!!!
סקר שהכנתי לכבוד הסדרה ושני רקעים לעת עתה יגיעו עוד בהמשך
:
ס ק ר: 1.צ'וליטו או מילגרוס? 2.מה אהבתם הכי בסדרה, את ההתחלה האמצע או את הסוף? 3.איזה פרק הכי אהבתם שהייתם רואים שוב ושוב? 4.איזה נשיקה של מילי ואיבו הכי אהבתם? (אם יש יותר רשמו כי קצת קשה לבחור נשיקה אחת
) 5.איזה קטע בסדרה הכי העציב אותכם או הרגיז אותכם? 6.מי היה הכי גרוע לטעמכם? פבלו, אנדריאה, לואיסה או פילאר? (אני כותבת רק את הרבעתם כי הם בת'חלס היו אלה שלא השלימו עם הקשר של מילי ואיבו אף פעם) 7.סרחיו או פלורנסיה? כלומר מי עיצבן לראות יותר אותה עם איבו או אותו עם מילי? 8.איזה קטע שאתם זוכרים הכי הצחיק אותכם בסדרה? 9.איזה זוג יותר מצחיק, לינה ובובי או רוקי וויקי? 10.מה יותר מצחיק, לשמוע את מריפוסה מדברת או לראות את ברנרדו רוקד? 11.אם הייתה עונה נוספת עם כל הכוכבים שעכשיו בסדרה הייתם מרוצים ורוצים שזה יקרה או שלא? (פרט/נמק/והסבר) 12.מה הדבר שהכי אהבתם ומה הדבר שהכי שנאתם או הרגיז אותכם במילי? 13.מה הדבר שהכי אהבתם ומה הדבר שהכי שנאתם או הרגיז אותכם באיבו? 14.מה דעתכם על השם "איבו" (ואם לא אהבתם לאיזה שם הייתם משנים אותו?) 15.מי סבל יותר, מילי או איבו? 16.איביזה או הבית הנטוש? 17.ממה הכי התאכזבתם בסדרה? 18.איזו שמלת כלה הכי אהבתם, השמלה שאיתה מילי כמעט התחתנה עם פבלו, השמלה שאיתה מילי ואיבו ברחו להתחתן אבל בסוף לא התחתנו, השמלה שמילי צחקה איתה על פילאר או השמלה האחרונה שאיתה התחתנה באמת? 19.איזה קטע היה יותר קשה, הקטע שמילי מצאה את איבו עם אנדריאה במיטה ובכתה אח"כ כשכולה רטובה או כאיבו ראה את מילי וסרחיו מתנשקים כי מילי חשבה שהם אחים? 20.איזה התערבות של מילי ואיבו הכי אהבתם? 21.איזו סצינה הכי אהבתם בפרק האחרון של הסדרה?
FIN

שירנלה

New member
התשובות שלי! ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

1.צ'וליטו או מילגרוס? צ'וליטו כי היא מגניבה לחלוטין. ומילגרוס כי היא חתיכה. בגדול, צ'וליטו רולז! 2.מה אהבתם הכי בסדרה, את ההתחלה האמצע או את הסוף? הכל! 3.איזה פרק הכי אהבתם שהייתם רואים שוב ושוב? כאיבו חוטף את מילי מהחתונה שלה עם פאבלו, הבית הנטוש, ספרד, האגדה, הסוף.... 4.איזה נשיקה של מילי ואיבו הכי אהבתם? (אם יש יותר רשמו כי קצת קשה לבחור נשיקה אחת)אמממממ את כל הנשיקות החטופות שאיבו נתן למילי, אפילו כשהם רבו והכל. 5.איזה קטע בסדרה הכי העציב אותכם או הרגיז אותכם? כשמילי חשבה שאיבו אחיה 6.מי היה הכי גרוע לטעמכם? פבלו, אנדריאה, לואיסה או פילאר? (אני כותבת רק את הרבעתם כי הם בת'חלס היו אלה שלא השלימו עם הקשר של מילי ואיבו אף פעם) אממממ פילאר חייבת לומר. 7.סרחיו או פלורנסיה? כלומר מי עיצבן לראות יותר אותה עם איבו או אותו עם מילי?פלורנסיה עם איבו. שנאתי אותה.אני אישית אוהבת את רמוס. אז אני משוחדת. 8.איזה קטע שאתם זוכרים הכי הצחיק אותכם בסדרה? אממממממ..... הליצן היה מצחיק ומרגש. 9.איזה זוג יותר מצחיק, לינה ובובי או רוקי וויקי? לינה ובובי. רק כי לינה גדולה. 10.מה יותר מצחיק, לשמוע את מריפוסה מדברת או לראות את ברנרדו רוקד? ברנרדו רוקד! 11.אם הייתה עונה נוספת עם כל הכוכבים שעכשיו בסדרה הייתם מרוצים ורוצים שזה יקרה או שלא? (פרט/נמק/והסבר) כעיקרון הייתי רוצה. מן הסתם לראות את פקו ונטי שוב על מסך אחד. רק מה... זה יכול להרוס קצת את הטעם שנשאר לנו... אבל.... לא יודעת. אם זה יהיה באמת אני אשמח 12.מה הדבר שהכי אהבתם ומה הדבר שהכי שנאתם או הרגיז אותכם במילי? לא שנאתי בה כלום. שום דבר. הכל אהבתי. אהבתי שהיא הייתה הדמות המרכזית היחידה שאף פעם לא נתנה שידרכו עליה. אף פעם לא הייתה "טובה מידי" וריחמה על אחרים. היא החזירה לכל מי שעשה לה רע. לפעמים לאיבו, גם כשלא הגיע לו, אבל תמיד בכללית היא עשתה צדק. מתה עליה! 13.מה הדבר שהכי אהבתם ומה הדבר שהכי שנאתם או הרגיז אותכם באיבו? אממממ אהבתי בו הכל כעיקרון. חוץ מזה שהוא שכב עם נשים אחרות גם כשהוא אהב את מילי כבר. ראה דוגמא פלורנסיה, פילאר.... 14.מה דעתכם על השם "איבו" (ואם לא אהבתם לאיזה שם הייתם משנים אותו?) אהבתי ולא הייתי משנה. איבו, בשבילי זה רק פקו. ייחודי! 15.מי סבל יותר, מילי או איבו? מילי! היא התייסרה הרבה פרקים בידיעה שהיא שכבה עם אחיה. ובכלל היא גדלה בתור ענייה ויתומה. והיו לה חיים לא קלים. ואיבו... הוא רק חיפש את מי להשכיב כל הזמן 16.איביזה או הבית הנטוש? אממממממ ואוו! אני אגיד הבית הנטוש, למרות שאיביזה היה מהמם, הבית הנטוש בכל זאת היה הפעם הראשונה 17.ממה הכי התאכזבתם בסדרה? לא התאכזבתי מכלום. אולי קצת מזה שמשכו את הפרקים בגלל השטויות של רוקי ורמון. 18.איזו שמלת כלה הכי אהבתם, השמלה שאיתה מילי כמעט התחתנה עם פבלו, השמלה שאיתה מילי ואיבו ברחו להתחתן אבל בסוף לא התחתנו, השמלה שמילי צחקה איתה על פילאר או השמלה האחרונה שאיתה התחתנה באמת? אהבתי את כל השמלות. כעיקרון השמלה שלה עם פאבלו הייתה מהממת. והשמלה שהיא לבשה לחתונה שלא התרחשה עם איבו הייתה פשוטה. והשמלה האחרונה גם יפה... לא יודעת... הכל! 19.איזה קטע היה יותר קשה, הקטע שמילי מצאה את איבו עם אנדריאה במיטה ובכתה אח"כ כשכולה רטובה או כאיבו ראה את מילי וסרחיו מתנשקים כי מילי חשבה שהם אחים? כשאיבו ראה את סרחיו ומילי מתנשקים. היה נראה ממש שבאמת כואב לו... 20.איזה התערבות של מילי ואיבו הכי אהבתם? אמממ זאת שהיא גזרה לו את השיער. 21.איזו סצינה הכי אהבתם בפרק האחרון של הסדרה? כשמילי מביאה לאיבו שמפו וזהו... את הסקר שלי אני אביא עם הספיישל שלי שנמצא בשלבי סיום....

huxy

New member
אין יותר צ'וצ'י../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

שנתיים וחצי ופוף נגמר, לא קל
אהבתי לאללה את הפרק האחרון ואני שמחה שלא קראתי מה יקרה בו, ידעתי
ים מתמונות אבל לא ידעתי סצינה סצינה (כמו שידעתי על כל הפרקים האחרונים). נראה לי שמכל הטלנובלות שראיתי זה הפרק האחרון הכי יפה שראיתי
. היו כמה דברים שלא אהבתי- לא השתכנעתי מלואיסה בכלל, מתכוונת לסוף אחרי שהם התחתנו, איבו גם טוב מידי! הוא סולח מהר מידי- אנדראה בחורה טובה?!?!?!?! אם רק היה יודע הכל, גם מה שהוא יודע (למשל ההריון שהמציאה) מספיק בשביל ישר להגיד שהיא כלבה מהלכת. אהה וברנרדו שרץ סביב השולחן היה ענק, חחחחה
, גם המסיבות רווקים של שניהם
התשובות שלי לסקר 1. מילי או צ'וליטו- מילי 2. התחלה אמצע או סוף- מפרק 133 והלאה, מאז שאיבו נהיה בונבון מהלך ונשאר כזה
3. הפרק האהוב- הבית הנטוש, ראיתי אותו אין ספור פעמים 4. נשיקה אהובה- וואוו לא יודעת יש מלא 5. קטע הכי העציב או הרגיז- אז שמילי ראתה את איבו במיטה עם אנדראה, האמת מלא מההתחלה העציב בטירוף, עצבן אותי שמילי לא גילתה שאיבו לא בגד בה. 6. מי הכי גרוע- אנדראה, ופבלו צמוד אליה. 7. מי עיצבן יותר סרחיו או פלורנסיה- פלורנסיה
8. קטע שהכי הצחיק אותי- איבו כפיפי, כמעט עשיתי אז פיפי במכנסיים, גם שמילי סיפרה את איבו היה ענק 9. זוג יותר מצחיק- ויקי ורוקי 10. מה יותר מצחיק- לראות את ברנרדו רוקד 11. לא רוצה בכלל שתהיה עוד עונה לתוכנית גם אם זה אומר עם כל הצוות, אני דוגלת בסוף סופי, להתחיל עוד פעם לגרום לדמויות לסבול אפילו אחרי חתונה זה
לטעמי 12. הדבר שהכי אהבתי במילי- שהיא פלפלית, מאד מצחיקה וממזרה כזו הדבר שהכי הרגיז אותי במילי- שהיא תמיד תאמין לאחרים ולא לאיבו, גם שהיא סופר עקשנית. 13. הדבר שהכי אהבתי באיבו- יש יותר מידי! חחחחה, אני התאהבתי בדמות מאמצע הסדרה, בהתחלה היו פרקים שלהתאהב בו ופרקים שלהרוג אותו, אבל מפרק 133 מדהים! הדבר שהכי הרגיז אותי באיבו- כל ההתחלה שישר שהיה ריב היה שוכב עם מישהי או מנסה נקמה והנקמות שלו לדעתי היו יותר אכזריות משל מילי כלפיו, גם הוא סולח מהר מידי 14. מה דעתי על השם איבו- הבנתי עם הזמן שזה שם שלא משתמשים בו יותר מידי, נראה לי מתאים 15. מי סבל יותר- מילי 16. איביזה או הבית הנטוש- הבית הנטוש 17. ממה התאכזבתי- שהרעים לא קיבלנו מה שמגיע להם ושמילי ואיבו לא גילו את כל מה שעשו נגדם (במיוחד שמילי לא גילתה שהוא לא בגד בה) 18. שמלת כלה של מילי- הכי אהבתי את השמלה מהחתונה שלא היתה עם איבו, גם השמלה מהחתונה של פבלו מהממת אבל אני לא אובייקטיבית כי זה היה לחתונה עם פבלו- איכסה! 19. קטע יותר קשה- שמילי ראתה את איבו במיטה עם אנדראה 20. איזו התערבות אהבתי- הסנוקר שמילי סיפרה את איבו, היה ענק שהוא היה בטוח שינצח אותה וצחק עליה שהתאמנה עם מקל של מטאטא ובסוף אכל אותה, ענק! 21. סצינה שהכי אהבתי בפרק האחרון- שאחרי שהם התחתנו הם התנשקו והאב מנואל אמר להם שמספיק נשיקה אחת וששניהם הסתכלו עליו
טלנובלה מקסימה! ואני אתגעגע לימי ראשון ורביעי מול המסך

קרלוצה

New member
אהבתי את כל התמונות../images/Emo23.gif

אוףףףף איך אני אתגעגע
........ לגבי הפרק בהחלט פרק מקסים!!! בשיחה של מילי וגלוריה בכיתי יחד איתם זה היה מרגש.... אהבתי הכי את המסיבת רווקים שמילי עשתה לאיבו חחחח חמודים כאלה צ'וצ'ים אגב, אני במקום איבו הייתי מביאה בעיטה לפילאר הכי היא לא קשרה לו את הרגליים
נכווווון הקטע שברנרדו רץ מסביב לשולחן היה ענק
כזה קרוע והקטע שהוא נתן למרטיתה שלוש נשיקות על היד היה עוד יותר
דווקא היה מעניין אותי לראות את הקרפדה מדברת עם מילי ומבקשת ממנה סליחה על הכל ולראות את מילי מגיבה לה.... הסוף מקסים ושוב אווווווווווווווווווווווף

למעלה