סיכום שבועי

malka3

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

התנתקות מרצועת עזה שבוע קשה של תחילת תהליך ההתנתקות מלווה בתמונות קשות ודיווחים ללא הפסקה מהשטח. ואצלנו: קזה1 - כועס על המתנחלים מפרי החוק. אבי המקורי1 - מלין על אלימות המתבצרים. סוף עונה - חוטפת קריזה על חסימת כביש מס'1 . ל WERED37 קשה עם מראות החיילים והחיילות ומחפש אהבה גרוש - מזיל דימעה מול השידור בערוץ 10 . בריאותבשבת 13.8 החזקנו אצבעות והתפללנו לרפואה שלמה לילדת האור שאושפזה בבית חולים ערב שבת חתן בר המצווה של בנה. בונבונית36 דואגת לעדכן אותנו מה מצבה. ביום שני שנטו המתאוששת מתאונת הדרכים . ביום חמישי ילדת האור יוצאת הביתה וממהרת להיתעדכן ולהשלים את שהחסירה בפורום לפני יציאתה לבית החלמה. ימי הולדתחגנו השבוע ל: מאי בת ה- 13 של הנודניקית עם הקוקו דרדס בן ה- 19 של AVIHUAV בר בת ה- 10 של KYAEL בילבי69 HAVA47 שהשנה חגגה עם חברים. לימודיםהבת של DANIELS35 המריאה לאוניברסיטת אריזונה ואח של ANATI33 חזר לארץ אחרי 6 שנות לימודים ומחקר בחו"ל. הצטרפו למועדוןשחר טל1 רקדה על מדרגות הרבנות וגם משי11 חזרה הביתה פנויה ומשוחררת. לקראת גירושיןY2IN1 - סטודנטית בקנדה שואלת איך מתחילים אלופה יפה - מבררת איך מודיעים לילדים. ISRAELR3 - מתלבט איך מספרים בעבודה. חופשה הסוכן64 טס לנופש באילת עם הבת. רחלי228 לקחה רק יום חופש אחד לפינוקים שהסתיים עם שלמה ארצי ושלום חנוך. ים שקט34 - התפשרה על ספא ובילוי בעיר הגדולה . כספיםבילבי שכזו69 - שטה בסירת האינכסף. MAOF מהרהר האם נכון לשתף ת'ילדים במצבו הפיננסי של ההורה וגליה 32 היחידה - מנסה ליישר קו ולברר איך מתמודדים עם הוצ' המתבגרים. מצטרפים חדשים ברכת ברוכים הבאים ל: יעלוש, סוליסטית, קורהלי, ליאל212 , גילתי היחידה, NAOMI8 . חלומותNOALI מגשימה חלום ומוקפת ארגזים וצבע טרי. ורחלי228 שואלת מה החלום שלך? חג האהבה החגיגה התחילה ביום חמישי בעין כרמל, בשישי רקדנו בת"א במועדוןEscape ,ובקומזיץ בפלמחים. ובפורום שואלת ילדה עם אופי - מה עושה לכם/ן יום האהבה ותלתלי פז מבררת מה עושה יום זה למי שאין אהבה בחייו. אם שכחתי משהו , מוזמנים להוסיף.

ים שקט 34

New member
מלכה'לה (אם יורשה לי)

יש לי תיקון - רציתי להתפשר על ספא ובילוי בעיר הגדולה, אבל לא הסתדר. במקום זה היה לי הרבה יותר...
- אייקון הכי קרוב למצנח שמצאתי.

malka3

New member
טעות שלי... מתנצלת

הפורצים, המשטרה, אנשי המכירות... בילבלו אותי

malka3

New member
קורה לי.. הסתכלי שוב, לא שכחתיך

(איך אפשר לשכוח) את רשומה בסעיף המצטרפים החדשים שיהיה לך שבוע טוב מלכי

ספיישיל

New member
מלכל'ה, יפה לך-כמו תחזית אסטרולוגית

מעניין מה איש הכוכבים יאמר?.. ומה קרה לספיישיל השבוע? תותחית! מה, מה יהיה לנו השבוע?

malka3

New member
ספיישל יקירתי

האמת בשבוע הבא עלינו לטובה לא יהיו שינויים דרמטיים. פה ושם שינויים קטנים ואפשר להעתיק את אותו סיכום לסוף השבוע הבא. מבטיחה לעקוב אחריך פה .. ולא לפספסך מהסיכום הבא אם יהיה..
מלכי

ספיישיל

New member
טוב, שמשהו התעורר הבוקר!

דינה, שכחה להתעורר לעשות אוף להודעה של אתמול על אסקייפ! מה שבטוח, היה לך זמן לעשות ש"ב של הפורם אתמול.

malka3

New member
הכל טרי מהצהריים

לא היה לי זמן אתמול מה גם שהסיכום מתייחס משבת לשבת 13.8.05 - 20.8.05

malka3

New member
נודניקית עם...

נשבעת לך שלא ראיתי שום מחיקה כשחיפשתי חומר בארכיון לקראת התיקמור

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gif

הידעת