סיכום שבועי!

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי!../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב!

MeshiNS

New member
מחר זה קורהה../images/Emo195.gif

מחר אני יוצאתת לגדנ"עע :p
משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי עובר בכל המקצועות D: (המורה לאזרחות העלתה לי 2 נקודות כדי שיהיה לי עובר XD)
משהו רע שקרה לך השבוע:סתם שבוע מתיש
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:Opeth-burden
התחדשות השבוע:עוגת גבינה מעלה ריר שאמא שלי אביאה לי ובאלי לאכול את הכל עכשיו
תוכנית השבוע:שנות השבעים
סרט השבוע:"כשהעולם עמד מלכת"
ספר השבוע:
מאכל השבוע:עוגת גבינהה
יציאת השבוע:אממ הלכתי ביום שני לאכול גלידה בשיא הקור במרכז העיר עם כמה חברות
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:למטווח ירי בגדנ"ע
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:לאוכל בגדנ"ע
אדם שעשה לך את השבוע:כל מיני אנשים :)
אדם שהרס לך את השבוע:מורה לאזרחות סעמק =_="
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אממ המפקד בגדנ"ע? (בתקווה שהוא חתיך או משו)
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:אין=|
תמונת השבוע:מישהי שאני רוצה מוהק כמו שלה
------>
התוכניות לשבוע החדש:לחזור בחיים ובלי צלקות מהגדנ"ע (שתדעו שאין טיול שאין לי ממנו צלקת עד עכשיו XD)
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה כזה
+ מסקנת/ות השבוע:יהיה טוב אני משערת שנתראה ביום חמישי בערב\שישי

אורי נה

New member
תהני בגדנע!

ותקחי המוןהמון מנה חמה של איטריות בטעם עוף. הן מוכנות מהר והן טעימות (שימושיות מאד בפולין, לדוגP: )

MeshiNS

New member
תודהה ^_^

כן אמרו לנו להביא הרבה מנות חמות אבל יש לי רק אחת בבית
אז אני פשוט אגנוב מחברות

Down And Away

New member
ג'רזי שור זו אחת התוכניות אם לא ה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: מבולבלת מאצ'. שופינג לצבא ב900 שקל. לא זוכרת מה עשיתי השבוע הפלאפון שלי לא ליידי חחחחחח (אני תמיד מסתכלת ביומן)
משהו רע שקרה לך השבוע: הלכתי אתמול לחברה שגרה בתל אביב והיא הזמינה עוד כמה בנות ורצינו לצאת לשתות. טוב לקחנו מונית לאיזה בר שאמרו שההמתנה היא שעה (!). בינתיים הסתובבנו וזה ישבנו קצת בבית קפה ואחרי שעה חזרנו לבר והמארחת אמרה "סורי חחח אף אחד לא קם עדיין חחח" ויצא בסוף איכשהו שחיכינו שעתיים ! ואז כמובן, התחיל לרדת מבול. מבוללללל ! ואז מצאנו את עצמנו מצטופפות מתחת לשמשייה עם עוד 47 איש אחרים. אוףףףףףףף ואז שכחתי את התעודת זהות שלי במונית ונרטבתי כולי ולא שתינו כלום ואז פשוט חזרתי לבית שלה והלכתי לישון חחחחחחחח החיים שלי פשוט בזבל.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: דה פריטי רקלס פאקינג כל היום כל יום
התחדשות השבוע: הרבה...... לצבא..........
תוכנית השבוע: ג'רזי שוררררררררר ביצ''''''''
סרט השבוע: מיס סאנשיין הקטנה
ספר השבוע:
מאכל השבוע: פסטה של רוסים
יציאת השבוע: הנ''ל ~_~
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גיוס.. חחחח
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: גיוס.. חחחח
אדם שעשה לך את השבוע: נווו לא יודעת אוף עזבו אותי חח
אדם שהרס לך את השבוע: ^
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים בבקו''ם
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: כי אני הילדה הכי שווה פיצוץ בגןןןן להלהלה אם אני מחייכוש בלהבלהבלה ואם אני מצוברחת אז כולם יאכלו תחת כי אני הילדה הכי שווה פיצוץ בגןןןןןןןן
תמונת השבוע: נראה אם יש לי משהו
התוכניות לשבוע החדש: להספיק לעשות 200 אלף דברים לפני הגיוס שדחיתי לרגע האחרון, תל אביב ביום שני ואז צבא בחמישי
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בזבל
+ מסקנת/ות השבוע: מבולבלבבבתבללבת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Blue Emptiness

New member
ללא כותרת

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת, לא הרבה בכל אופן. (האדום המחמיא, אבל זה נהרס באותו רגע) משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי עדין חולה, חזרתי לבית ספר ועכשיו עוד יותר אין לי זמן לכלום. אני רחוקה מכולם או שכולם רחוקים ממניו בקיצור, נורא לבד לי. מאכל השבוע: פיצה ביתית
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר סיור באזרחות לבית משפט או משהו ורביעי סיור של תיירות. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מבחן בספרות ביום שני כי אני לא יודעת שום דבר ויותר מדי לחץ של להשלים שבועו חצי ולצייר >< אדם שעשה לך את השבוע: סיו אדם שהרס לך את השבוע: כולם קצת, אבל זה סתם כנראה בא ממני התוכניות לשבוע החדש: מבחן בספרות, לצייר ושני סיורים. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ראיתי ימים טובים יותר.

Blue Emptiness

New member
כי אני יכולה לספור את מספר האנשים שאשכרה נמצא

-ים בחיים שלי כרגע על פחות מיד אחת.

Blue Emptiness

New member
אין ממש על מה, תמיד הייתי בן אדם כזה. אבל לפע

מים, זה פשוט יותר מדי חודר פנימה ונכנס לעורקים.

NyaPrawr

New member
אני אוהבת אותך כל כך הרבה ../images/Emo23.gif

ותדברי איתי גם את לפעמים~ אני לא אוהבת לחפור חד צדדית ;; הא כן, ויש לי מכונית ורודה ברחובבב!

Blue Emptiness

New member
מה זה לייק~! ../images/Emo23.gif

אני אדבר, מבטיחה! לוקח לי זמן + לא נעים לי להתקשר לאנשים וזה משאיר רק פייסבוק (=מוזר). אני אוהבת אותך ניצני

מאמצת רעיון של מישהי שעשתה זאת בעבר!

זה ממש חוסך
(קרדיט למי שזאת לא תהיה!)
סיור במזכרת בתיה עם השכבה. היה מצומצם וממש מגניב
יש לי דלקת גרון ואני לא יכולה ללכת להופעת השקה שממש חיכיתי לה
חצי נחמה- של אביגיל רוז
+ השיר פתיחה של הסדרה "החולמים" שאותו מבצעת היפה בנשים, מיכל גבע
דלקת גרון
"החולמים" (שובו של בן-בן מהשמיניה?)
פינוקיו" האמיתי, לא המצוייר! עם השחקנים! וואי, איך התגעגעתי לסרט הזה. פשוט ישן!!!!
"עולם הסוף"- כבר חצי שנה אני קוראת אותו ועוד לא סיימתי
עוגת קרמבו בטעם מוקה (הוספתי קפה לקצפת והפודינג) יצא מעולה!
טיול עם הכיתה!
+בוס
הבגרות בתנ"ך. ניגשת כדי להיכשל.
(זה מצחיק כמה שזה עצוב)
הבגרות בתנ"ך. מתה לסיים עם זה כבר!!!
המחנכת שלי שחזרה סוף סוף מחופשת לידה!!!!
+ שקד
+ היחצן של יהוא ירון
לא עולה לי בראש משום מה, או שגם אם היה עולה זה היה בלתי אפשרי לפגוש אותו.
"גלגל החיים נמשל לסקס. פעם אתה למעלה, ופעם אתה למטה" (אני ממש נהנת מהבדיחות שלי על שולחן שבת
)
מעלה בדיוק תמונות למחשב. יותר מאוחר אעלה
לחרוש לבגרות בתנ"ך, הצגה בתיאטרון ירושלים (נראה לי "הבנאליות של האהבה". אני לא זוכרת למה אני הולכת אפילו
)
מבואסת (כבר אמרתי את זה?
) כי ציפיתי וחיכיתי וייחלתי מאוד מאוד מאוד למופע השקה של יהוא, ועכשיו אני חולה עם דלקת גרון והורים שלא מרשים
"רוב הזמן לבד חצי בחירה עדיף לי לבד מאשר עם אנשים שעושים לי רע. רוב הזמן לבד רבע בחירה רבע בדידות חצי נחמה."

Blue Emptiness

New member
חחחח גם אני חשבתי להעתיק היום מקייטלין!

אבל גם ככה לא היה לי כמעט לכתוב
תרגישי טוב!
והיי לא נורא, העיקר שתחלימי ויהיו עוד הופעות אחרות שתוכלי כן להיות בהן!

אורי נה

New member
אוי, זה כ"כ מבאס לבנות על הופעה

אבל הגוף חושב אחרת:( ממש רציתי ללכת לאיפה הילד בבארבי בחמישי, היו לי כרטיסים בזול ועם מי ללכת, אבל אז נתקעתי בבית עם חום):

דיי התעודדתי קצת... ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

קראתי ביקורות שנורא פירגנו, אז זה גרם לי להרגיש טוב. וגם דיברתי עם היחצן שלו (שזכר אותי וזיהה אותי בהופעות ואפילו הציע לי טרמפ מההופעה חזרה לירושלים) והאחראית רשימת תפוצה (ששלחה לי הקלטות סודיות מתוך ההשקה
) שדיי עודדו אותי. יהיו עוד הופעות, זה לא נורא, והוא בטח יחזור לירושלים בקרוב אז אני לא מודאגת. התחלתי לעשות רשימה של הופעות שיש החודש, ויש הרבה בתכנון
מקווה גם ללכת אליהן ולא להישאר בבית עם דלקת גרון

אהוי!

משהו טוב שקרה לך השבוע: נסעתי בשישי בבוקר לחבר (
) עד הצהריים והיה סופר נפלא. אתמול בערב יצאתי עם הבפפ (BFF) לפאב, השתכרנו ממש מהר ופשוט היה לי כל כך כיף. אני מתה על הילדה הזאת. משהו רע שקרה לך השבוע: אבא של חברה שלי נפטר.
הייתי בהלוויה, יומיים וחצי השבוע לא הצלחתי בכלל לעשות את מה שאני צריכה בבסיס. אני לא יודעת למה זה כל כך השפיע עליי, אבל פשוט לא הפסקתי לחשוב על זה ורק הייתי צריכה תמיכה מהחבר. חברות שלי מהבסיס היו ממש לא אמפתיות לכל הסיטואציה וזה היה ממש מרגיז. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי. התחדשות השבוע: שום דבר. תוכנית השבוע: לא היה משהו מעניין במיוחד. סרט השבוע: ברבור שחור.
ראיתי גם סוף סוף את שודדי הקריביים, אתמול, אבל צר לי, הוא די מעפן. ספר השבוע: סיימתי את מועדון קרב של צ'אק פלאניוק.
השבוע אני אראה שוב את הסרט. (ראיתי אותו ממש מזמן. לפני שבכלל ידעתי שהוא מבוסס על ספר.) והתחלתי את ילדי הסקויה של גון בן ארי. הוא יפהפה. מאכל השבוע: טים טאם.
|ריר| יציאת השבוע: אתמול לפאב עם הבפפ.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בלקן ביט בוקס ואינפקטד משרום. הולך להיות מ-ד-ה-י-ם. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו כזה. אדם שעשה לך את השבוע: החבר.
והבפפ, וחברות שהיו איתי בקורס שראיתי היום ופשוט עשו לי טוב על הנשמה. אדם שהרס לך את השבוע: חברה מהבסיס הצליחה לשגע אותי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בא לי לראות ידיד שלא ראיתי כבר כמה שבועות ואני אראה בהופעה בחמישי. וגם את החבר, ואת הבפפ, ועוד בפפ. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: כתבתי לעצמי כמה ציטוטים ממועדון קרב, וכמה מילדי הסקויה, אבל נראה לי קצת טיפשי לשים כאלה ציטוטים, לא? תמונת השבוע: אין. התוכניות לשבוע החדש: צבא, יוגה, בשלישי לישון בבסיס (חודש עם החבר.
זה מצחיק, כי זה כל כך מעט זמן, אבל זה מרגיש כאילו אנחנו ביחד הרבה יותר.), הופעה של הבלקן ביט בוקס ואינפקטד משרום.
סופ"ש כרגיל, נראה. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שלישי-חמישי היו מזעזעים, הסופ"ש היה מעולה. + מסקנת/ות השבוע: למה לברביות אין שיער ערווה? (!!!) הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה