התכוונתי ל"איש אש"
התכוונתי ל"איש אש"טעית בשרשור, הקרדיט לסמי הכבאי...
התכוונתי ל"איש אש"טעית בשרשור, הקרדיט לסמי הכבאי...
אם אתה רוצה להביא את הילדיםשאלה !!!
אפשר להביא ילדים ????
דיונים זה לא הכל...אם אתה רוצה להביא את הילדים
מי אני שאגיד לך לא.... השאלה אם הם לא ישתעממו מהדיונים שנערוך שם ובכלל מהסיור עצמו....
תשמע, אם מתאים לילדיםדיונים זה לא הכל...
וחוץ מזה, המוזיאון מתאים לילדים (הם כבר היו שם מספר פעמים, ונהנו). אם כך, בעקרון אני מתכנן לבוא, עצמאית. לצערי לא יהיה לי מקום ברכב, ולא אוכל לעזור בטרמפים. באיזו שעה קבעתם ?
אני רוצה להגיעסיכום - מפגש הפורום![]()
![]()
עפ"י תוצאות הסקר, בהפרש מאוד מאוד מאוד קטן נבחר יום שישי כמועד המועדף מבחינת מרבית חברי הפורום. המפגש יתקיים ביום שישי ה13/8/04 במוזיאון רכבת ישראל שבחיפה. משיחתי עם פול מנהל המוזיאון הכניסה למוזיאון ולסיור תהיה ללא תשלום, מועד ההגעה והעזיבה יפורט מחר וכן נראה אם אפשר לבצע סגירה כלשהי עם מחלקת הנוסעים של רכבת ישראל בכדי לקבל עצירה מיוחדת בתחנת חיפה מזרח בה נמצא המוזיאון. המפגש כמובן ייערך בשעות הבוקר, חברי הפורום מוזמנים ואף מתבקשים להביא איתם איזה חטיף\משקה בכדי שיהיה לכולנו מה לנשנש שם. אנא נצלו את השרשור להתפקדות, מי שמכתוון להגיע אשמח אם יציין זאת בתגובה "" להודעה בכדי שנדע את כמות החברים הצפויים להגיע, אשמח אם תציינו מאיפה אתם מתכוונים להגיע וכיצד, להזכירכם עצירה מיוחדת של הרכבת תדרוש מאיתנו מספר מינימלי של נוסעים בכדי שנוכל לעשות זאת, כמוכן אם יש מישהו שמגיע ברכבו הפרטי ויסכים לקחת איתו טרמפ חבר פורום אחר שיש לו בעיה כלשהי להגיע בתחבורה ציבורית אני אשמח מאוד אם יוכל להציע את הטרמפ הזה. כמוכן ציינו אם אתם מתכוונים להביא אתכם משהו ומה אתם מתכוונים להביא, שלא נמצא את עצמנו טובעים בהר של במבה עם בקבוק שתיה אחד
כמוכן ניתן לנצל את השרשור לתאום נסיעות משותפות מכל מיני מקומות בכדי שיהיה יותר נעים בנסיעה, להזכירכם מדובר בנסיעה לא קצרה לחלק מחברי הפורום והכי חשוב! מקווה לראות את כולכם.... שרשרו שאלות בכיף.![]()
אני אמנם גר קרוב, אבל....אני רוצה להגיע
אני לא יכול להבטיח שאוכל, אבל אם כן, אני אגיע ברכב מקרית אונו. (אם מישהו צריך טרמפ)
בעזרת ה' מתכנן להגיע.סיכום - מפגש הפורום![]()
![]()
עפ"י תוצאות הסקר, בהפרש מאוד מאוד מאוד קטן נבחר יום שישי כמועד המועדף מבחינת מרבית חברי הפורום. המפגש יתקיים ביום שישי ה13/8/04 במוזיאון רכבת ישראל שבחיפה. משיחתי עם פול מנהל המוזיאון הכניסה למוזיאון ולסיור תהיה ללא תשלום, מועד ההגעה והעזיבה יפורט מחר וכן נראה אם אפשר לבצע סגירה כלשהי עם מחלקת הנוסעים של רכבת ישראל בכדי לקבל עצירה מיוחדת בתחנת חיפה מזרח בה נמצא המוזיאון. המפגש כמובן ייערך בשעות הבוקר, חברי הפורום מוזמנים ואף מתבקשים להביא איתם איזה חטיף\משקה בכדי שיהיה לכולנו מה לנשנש שם. אנא נצלו את השרשור להתפקדות, מי שמכתוון להגיע אשמח אם יציין זאת בתגובה "" להודעה בכדי שנדע את כמות החברים הצפויים להגיע, אשמח אם תציינו מאיפה אתם מתכוונים להגיע וכיצד, להזכירכם עצירה מיוחדת של הרכבת תדרוש מאיתנו מספר מינימלי של נוסעים בכדי שנוכל לעשות זאת, כמוכן אם יש מישהו שמגיע ברכבו הפרטי ויסכים לקחת איתו טרמפ חבר פורום אחר שיש לו בעיה כלשהי להגיע בתחבורה ציבורית אני אשמח מאוד אם יוכל להציע את הטרמפ הזה. כמוכן ציינו אם אתם מתכוונים להביא אתכם משהו ומה אתם מתכוונים להביא, שלא נמצא את עצמנו טובעים בהר של במבה עם בקבוק שתיה אחד
כמוכן ניתן לנצל את השרשור לתאום נסיעות משותפות מכל מיני מקומות בכדי שיהיה יותר נעים בנסיעה, להזכירכם מדובר בנסיעה לא קצרה לחלק מחברי הפורום והכי חשוב! מקווה לראות את כולכם.... שרשרו שאלות בכיף.![]()
כמובן שיעלה שרשור גם לפניבעזרת ה' מתכנן להגיע.
מאוד מקווה שלא יהיה משהו שיפנצ'ר לי את התוכנית. אם אגיע זה יהיה כנראה ברכבת עם החבר'ה. סביר שאעלה בתחנת האוניברסיטה - מרכז הירידים. כשנהיה יותר קרובים לתאריך אדע יותר טוב. לדעתי גם כדאי לעשות ביומים רביעי וחמישי בעוד שבוע שירשור על מי מביא מה וכמה. עכשיו זה קצת מוקדם לדעתי וזה גם ילך לאיבוד במעמקי הפורום בעוד 72 שעות (אלא אם כן איש האש "ינעץ" את השירשור באופן תמידי)...
זה בדיוק מה שתארתי לעצמי.כמובן שיעלה שרשור גם לפני
השרשור הזה מיועד לקבלת אינדיקציה על כמות האנשים בכדי שיהיו לי מספרים לסגור עם פול. בשום פנים אופן אני לא מתכוון לנעוץ שרשור לשבוע וחצי.
ילדיםזה בדיוק מה שתארתי לעצמי.
מקווה להגיעילדיםמה הבעיה![]()
![]()
אני בן 14 וצחקן בן 11 וחצי אם אני לא טועה?
בספק אם יצחק יגיע...ילדיםמה הבעיה![]()
![]()
אני בן 14 וצחקן בן 11 וחצי אם אני לא טועה?
הלואי שצחקן יגיעבספק אם יצחק יגיע...
מהבנתי למוזיאון אגד בחולון הוא לא יכול להגיע, על אחת כמה וכמה חיפה.
אני אומרת כולנוהלואי שצחקן יגיע
כולנו נשמח להכיר אותו סוף סוף.
אני אומרת כולנו
כיוון שמסתמן סיכוי שאני אגיע כמובן בשניים. כרגילהלואי הלואי הלואי, עוד לא הייתי שם ואני מתה לבקר שם.![]()
את רעבה למוזיאון? קבלי:אני אומרת כולנו
כיוון שמסתמן סיכוי שאני אגיע כמובן בשניים. כרגילהלואי הלואי הלואי, עוד לא הייתי שם ואני מתה לבקר שם.![]()
את רעבה למוזיאון? קבלי:
תזכורת מהמפגש הקודם![]()
לצערי לא אוכל להגיע.בספק אם יצחק יגיע...
מהבנתי למוזיאון אגד בחולון הוא לא יכול להגיע, על אחת כמה וכמה חיפה.
מקווה להגיע.סיכום - מפגש הפורום![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.