סיכום השנה

מעיןבר

New member
../images/Emo41.gifסיכום השנה../images/Emo41.gif

טוב, אז זה הזמן לסכם את השנה שמסתיימת היום ולאחל לעצמכן איחולים לשנה הבאה
אני יכולה לספר לכן בסיפוק שהשנה, בעזרתה האדיבה של פונג, הצלחתי לפתוח את הפורום הזה אחרי תחינות ארוכות בפני תפוז והוא אכן תפס תאוצה יפה מאוד כמו שחשבתי שיהיה
האיחולים שלי לשנה הבאה הוא שכל מי שתעבור פה תהיה זמנית שעוברת לפורום העגול בחודש שאחרי. אני מאחלת לנו שלא יישארו פה ותיקות וגם פורום פוריות יתרוקן כי אף אחת מפה לא תגיע לשם. ובמישור האישי, אני מקווה להפוך שוב לאחת מהמירוץ
בעתיד הלא רחוק, אבל זה ימתין עד שנראה איך מסתדר לי התואר והכל ובכל מקרה לא לפני שאדוה תהיה מספיק גדולה כדי להתמודד עם עניין התוספת המשפחתית

nurilu

New member
מעין - אולי תנעצי את ההודעה כי היא

הולכת לאבוד וממש חבל. שנה טובה ופוריה לכולנו.

אשל2

New member
גם אני מאחלת ../images/Emo95.gif

לכולן לכולן שתצטרכנה לקנות הרבה
להמון המון תינוקות קטנים, רכים חמודים ובריאים שיצוצו כ-
אחרי / לפני הגשם... אז שתהיה לנו שנה נפלאה ושנפגש כאן רק כדי לדווח על ההתפחות של ה
הקטנטנים..

האיחולים שלי

אני מאחלת לעצמי ולכולן: שנה מדהימה, מאושרת, שמחה ופוריה. שמשאלותינו יתגשמו ושכולנו נזכה להיכנס להריוןמהר ושיהיה קל, בריא ומשעמם. אמן
אמן
אמן

נעמולה

New member
והסיכום שלי

אז מה היה לי השנה? שני הריונות סה"כ 9 חודשי הריון....כמעט כמו לסחוב הריון אחד...שלושה חודשי ניסיונות טבעיים להיכנס להריון, לידה אחת....19 שעות צירים....המון תמיכה, המון חיבוקים, המון הודעות שמלוות אותי מאז יום יום, המון כניסות לפורום, המון מילות נחמה ועידוד ומה אני מאחלת לשנה הבאה? שבקרוב מאוד הפורום הזה ישאר שומם וחסר הודעות כי כולן יעברו לפורום הבא בתור - זה של ההריון ושהפורום יהפוך לפורום הודעות הריון לבנות שהיו בו בעבר. שלכולן יהיו בשורות טובות, שכל הטיפולים יצליחו וכל החלומות יתגשמו והעיקר - שהשנה הבאה תהיה יותר טובה מהשנה הזאת כי אין ברירה. צריך להיות אופטימים ולקוות לטוב כי הוא מגיע בקיצור
גדול ו
ענקית לכולן כאן עם פתחית שנה חדשה

BillB

New member
שנה טובה ופוריה לכולנו ../images/Emo95.gif

הלוואי שבשנה הבאה נפתח כולנו ביחד את פורום אמהות בוגרות לקראת הריון, ונתעסק בהנקה והחתלה.

סיכום 2003שלי

שנה ארוכה, חוויתית, מעניינת, עם תגליות על עצמי על העולם. שנה שבה תכננתי תוכניות ושניתי (או שונו לי בעצם). שנה שבה פעמיים הייתי בהריון, פעמיים הפלתי, קיוותי התאכזבתי , חיכיתי, ציפיתי. שנה שבה הכרתי אנשים נחמדים ואנשים צבועים. שנה שבה פורום תפס מקום נכבד בחיי, מילא שעות רבות בסדר יומי הפנוי. שנה שבה שני ילדי גדלו והתבגרו, התמודדו עם שפות חדשות מנהגים וחברים אחרים עם ריחוק מהמוכר , מהמשפחה האוהבת מהחברים מהשפה. בשנת 2003 קברתי שני עוברים זעירים ומי ייתן ובשנת 2004 אגשים את משאלתי ואלד תינוק ממשי. מאחלת לכולכן ששנת 2004 תהייה השנה הכי פורייה לבנות ישראל ושכל משאלותיכן תתגשמנה.
א מ ן

Luly4

New member
ה- 2003 שלי

אז השנה הזו הייתה השנה הכי משמעותית בחיי התחתנתי -לאחר תלאות בדרך מצד גורמים חיצוניים שרצו בביטול החתונה,אני יכולה לומר שלבסוף עשינו זאת! עברתי מדינה,הניתוק מהמש' ומהחברים היה קשה מאוד,לאט לאט התרגלתי והרבה גם בזכות החברות הוירטואליות שמצאתי כאן! עם הציפייה וההמתנה של כל אחת ואחת מכן. לשנה הבאה אני מקווה שכל הקשיים משנת 2003 ישארו מאחור ושנרחיב את משפחתנו הקטנה שלנו אז שיהיה לכולנו בהצלחה

יולי 154

New member
הסיכום שלי

השנה היה לי ככה: נסיונות להיכנס להריון, ואז הצלחה- אבל זה היה הריון כימי שהסתיים בהפלה טבעית. אחר כך חודש מחכים ושוב הריון, הפעם עד שבוע 8 ואז הפלה וגרידה. קיבלתי המון תמיכה מהפורום הזה וגם מפורום הריון ולידה- ממש עזר לי להתמודד. מההפלה-חודש חיכינו ו- 5 חודשי נסיונות כושלים שבינהם גם עברנו:מעקבי ביוץ,איקאקלומין, בדיקת זרע, השבחה, הזרעה, צילום רחם, עוד בדיקת זרע ונסיון טבעי החודש ללא הזרעה. מאחלת לי ולכל הבנות המקסימות בפורום הזה שניכנס מהר להריון תקין וארוך וקל ונעבור לפורום השכן עד לידה של ילד/ה מקסימים! אמן ואמן.

הסיכום שלי...

אז ככה.....אין מאושרת ממני שמסתיימת לה השנה. שנת 2003 היתה שנה מאוד מאכזבת , כמעט מכל הבחינות. נכנסתי השנה פעמיים להריון, ופעמיים עברתי גרידה, מלווה בחוויות עצובות, הרבה בכי ומצב רוח ירוד. גם בעבודה לא היה קל במיוחד, אני עצמאית לכן הקושי הוא מוכפל.. הדבר היחידי שהיה וקיים ויתקיים גם בעתיד הוא האהבה העצומה שלי לבעלולי וההפך. שזה מה שמחזיק אותנו יום יום. אז מאחלת לעצמי לשנה שבאה ממש עוד כמה שעות.......שיהיה הרבה קסם באויר, שקט נפשי וכמובן להכנס שוב להריון וללדת תינוק/ת בריא/ה. ואהבה לבעלולי יקירי, שותפי המלא לתהליך הרגשי וגם המקצועי. ועוד איחול לכל הבנות המקסימות של הפורום, שנה פורייה וקלה. ילה ביי שנת 2003............................

Galit29

New member
השנה שליייייייי

יותר קשה בעבודה , כי פתאום מתחילים להבין שלא הכל ברור בחיים. מגלה מי החברות הטובות שלי באמת ומי סתם, עושה פוזות ומתקרבת רק בשביל כרטיסים להצגות וכאלה. התחלנו לבנות את בית חלומותינו, קצת קשה, עבודה קשה, המון ריצות אפילו יותר מהקבלן. אחרי תקופה יחסית קצרה וממש לקראת סוף 2003 גילינו שבלי פלאי הרפואה לא נוכל באמת להיות הורים.....אז ממש מתרגשים לקראת מה שצפוי , יש בי אמונה חזקה שבקרוב ננצח. ומילה לכן בנות, בתקופה האחרונה הייתן האי של שפיות בתוך כל הבלאגן, הייתן כתף תומכת לא רק לי אלא להרבה נשמות טובות פה, צחקנו עם שטויות של גלגלגלית (שנעלמה , איפה היא) ובכינו עם כל הודעה מצערת, ליווינו כל הודעה של 2 פסים לפורום העגול, ואנחנו אפילו גאות להיות דודות לילדי הפורום, מקווה שכל משאלות ליבנו יתגשמו, לשנה אזרחית טובה יותר.

nuli 25

New member
אני רוצה לאחל לכל אחת

שתהיה לה שנה מדהימה ונפלאה קלה וקלילה והכי חשוב- עגלגלה!!! מי ייתן והשנה כולנו נעבור לפורום השכן
שנה טובה לכולכן, נתראה שנה הבאה

שמופי2

New member
מאחלת לכולן שנה פוריה במיוחד שנפגש

כולנו בפורום השכן (הריון ולידה). עבורי 2003 היתה שנה עמוסה במיוחד: היא התחילה בטיול גדול וכייפי בעולם, שהסתיים בחזרה לארץ בדיוק שבוש החליט לפתוח במלחמה נגד עירק (בתור מישהי שהבניין שלה נפגע ב- 91 זה היה מפחיד). מייד עם חזרתנו לארץ הפסקתי עם הגלולות ואופס תוך חודש וחצי אני בהריון והשמחה גדולה (לא ידעתי מה מצפה לי) אחרי US אחד שראו רק שק הריון ועוד אחד שראו עובר בלי דופק, זהו הסתיים לו ההריון הראשון שלי שכ"כ ציפיתי וקיוויתי לו... אחרי "חוויה" לא קלה של אובדן ההריון ועוד חודשיים התנזרות חזרתי לחייק הפורום החם הזה ובהשראתכן התחלתי במדידות חום ושוב כמו שעון אחרי חודש וחצי אני בהריון והפעם מלווה בחרדות השמחה על שני הפסים לא הייתה שלמה (עקב ה"חוויה" בהריון הקודם). ובפרוץ 2004 אני בפתח חודש 4 ומתפללת לטוב. מקוה לראות את כולכן איתי ב"הריון ולידה" בקרוב, נשיקות וחיבוקים לשנה החדשה, שמופי (מצטערת שיצא ארוך).

הסיכום שלי...

בדיוק אתמול לפני שנה החלטנו שאנחנו מתחילים לנסות להביא צאצא לעולם. אני בתמימותי חשבתי שזה יגיע במהירות אבל לא. שנה כבר עברה ובמהלכה בדיקות בדיקות בדיקות, כדורים, זריקות, השבחות, הזרעות, בכי, עצב, דיכאון, ואכזבה. בחודש פברואר הייתי בטוחה שאני בהריון-בחילות, כאבי חזה חזקים מאוד, מצבי רוח, עייפות בלתי רגילה, אני שתמיד בוכה בסרטים לא ריגש אותי שום דבר, החלו להיות לי פסים כחולים מסביב לפיטמות, בקיצור הייתי בטוחה שזה הריון - בטוחה מאה אחוז, וגם איחר המחזור ובסוף בא 3 ימים אחרי ואני הייתי בדיכאון שלא יתואר. אני מקווה שעם תחילת השנה האזרחית משאלתי הקטנה והיקרה תתגשם ונהפך להורים מאושרים ומסופקים. כמובן שאני מאחלת את זה לכולכן - חברות יקרות שלי - שלא נדע יותר אכזבה, אמן!! שנת 2004 הנה אנחנו באות-אימהות לעתיד...

ספגטינה

New member
שמתם לב שאין פה "אם אין לך

ילדים..."- אי- אפשר לעודד ולמצא את הטוב שבזה כנראה....". שמתי לב, כי ממש חיפשתי את זה, ואת הטוב שבזה ולצערי לא מצאתי......

למעלה